Arama sonuçları: *

• Users: Shoto
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shoto

series s mi series x mi almalıyım

o zaman xbox series x e yönelin en kötü arkadaşınızla değiştirirsiniz.
  2. Shoto

arkadaşınızla öyle bişey yapıcaksanız series x alın gitsin. sony özel oyunu dediğim god of war. uncharted. the last of us. ve spider man oyunları gibi şeylerdi.
  3. Shoto

bilirim hocam o kararsızlıkları bende yaşamıştım. sizin sony özel oyunlarına bir ilginiz var mı onu söyleyin asıl önemli olan o xbox alıp bir süre sonra sıkılan kendim dahil çok kişi gördüm.
  4. Shoto

yani bana göre iyiydi görüntü kalitesi ama alıcaksan series x almak da fayda var monitör halledilir sonra.Tabi benim önerim her zaman ps5 konsol tarafında.
  5. Shoto

one da kullandım series s de kullandım. cidden oyun kalmıyor sıkılmıştım konsoldan sony özel oyunları yok çünkü. sıkılmam diyorsanız alın tabi ki ama microsoft konsol cephesini iyice saldı bence.
  6. Shoto

bişe olmaz ama yerinde olsam xbox almazdım. bizzat kullandım bir süre sonra sıkılıyorsun oyun kalmıyor.Ps5 ler çok indirime giriyor şuan pro çıkıcağı için ps5 al derim.
  7. Shoto

Xbox one x alınır mı?

O zaman xboxın da yüzüne bakmayacak hocam ikisinde de hemen hemen aynı oyunlar var ps nin özel oyunlar hariç.
  8. Shoto

Xbox one x alınır mı?

Donanım olarak söylemedim ps de tonlarca özel oyun var millete yanlış bilgi vermiyorum iki konsoluda kullandım xbox da bi süre sonra oynancak oyun kalmıyor xbox yakında konsol üretiminide durdurur zaten türkiyede görürsünüz ps çok fazla ezdi xboxı olay sadece donanım mı?
  9. Shoto

Xbox one x alınır mı?

Alınmaz ps4 daha iyi alıcaksanız en azında series s alın.
  10. Shoto

Amerikadan xbox aldım güç kablosu nasıl olmalı

O tuğla gibi olan adaptörü diyorsan ondan yeni bir tane alman lazım bende almıştım 1 yıl önce 600 liraya yanlış hatırlamıyorsam.
  11. Shoto

Kararsız kaldım yardım gerek

Ben olsam ps plus alırım hocam xboxım var 1 aydır açmıyorum sıktı artık oyun yok yeni oyun oynamaya açık değilseniz çok bir oyun yok Xbox da pc ye geçeceğim sırf o yüzden.
  12. Shoto

Kararsız kaldım yardım gerek

Ps tarafında da ps plus var hocam ps alın god of war,tlou,spider man gibi özel ve büyük oyunları oynarsınız zamanla xbox özel oyunları ps ye gelecek zaten büyük ihtimalle.
  13. Shoto

Xbox one harddisk önerisi

Seagate One Touch, taşınabilir harici sabit sürücü, 1 TB, PC dizüstü bilgisayar ve Mac USB 3.0, kırmızı, 1 yr MylioCreate, 4 ay Adobe Creative Cloud Fotoğrafçılık ve İki Yıllık Kurtarma Hizmetleri https://amzn.eu/d/4dzluI1 Xbox one için nasıldır?Alınır mı?
  14. Shoto

Xbox one fat kasa game pass destekliyor mu

Destekliyo tabikide one s e 1 k değmez hocam ikisinide kullandım fps olarak grafik olarak bi farkı yok one s daha küçük bir de soğutması biraz daha iyi o kadar
  15. Shoto

laptopdaki ssd yi xbox ta kullanabilir miyim?

Peki neyle bağlicam laptopu?
  16. Shoto

laptopdaki ssd yi xbox ta kullanabilir miyim?

laptopum var ve içinde ssd var.Laptopumu xbox one a bağlayıp içindeki ssd yi kullanabilir miyim?
  17. Shoto

xbox taki ve pc deki çözünürlük aynı mıdır?

Bilmediğimden soruyorum oyun konsolları 1080p de oyun oynatıyor biliyorsunuz.Mesela xbox one,peki xbox one daki 1080p 3060 lı bir pc deki 1080p ile aynı mıdır?Fps farkından bahsetmiyorum.
  18. Shoto

Amerika’dan gelen Xbox

Kullandınız mı ki hiç sonuçta amerika xbox mağazasından alınma bi ürün onu da diyim yanlış anlama emin olmak için soruyorum
  19. Shoto

Amerika’dan gelen Xbox

Hocam hiç anlamıyorum şöyle ki detaylı anlatıyim şuan elimde xbox one var bıraktığım linkteki adaptörün Amerika prizli olanı bende tabikide kullanamıyorum o yüzden bıraktığım linkteki adaptörü alsam cihazı onla fişe bağlasam bir şey olur mu? Yoksa çevirici yeterli mi? Yine link bıraktım oraya...
  20. Shoto

Amerika’dan gelen Xbox

Bende bilmiyorum herkes öyle diyo bi abim vardı yine aynı Amerika’dan Xbox 360 geldi galiba yan sanayi böyle bi adaptör aldı payladı cihaz yakınımdakilerde priz dönüştürücüyle olmaz diyo kafam karıştı 1662831283 Yani şöyle bir şey mi? Dark Universal - Türk Priz Çevirici Adaptör (DK-CB-PA02)...
Top Bottom