Neler Yeni

series s mi series x mi almalıyım

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
beyler hali hazırda 240 0.5 ms monitörüm var kasayı sattım monitör kaldı ve beni bir konsol merakı sardı ps5 oyun fiyatlarından ve abonelik ücretlerinden dolayı eledim şimdi mevcut monitörüme xbox series x mi alayım yoksa series s + 2k ips monitör mü alayım kendi monitörümü satmam zaman alacağı için şu an hem x hem 2k monitör alamıyorum aynı anda maalesef

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Şuan elindeki monitör 1080p mi?

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan öyle bir arada kaldımki

Series s te x te 1080 e layık değiller ama max 2k ips mi alabilirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani şuan elindeki monitörüde satıp extra olarak
hemen satılmıyor işte hocam diğer bileşenler hızlı gidiyor ama monitör ölüden satmadığın sürece alıcı çıkmıyor kolay kolay 1080 de oynasam kasım indirimlerine kadar nolur ki

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
hemen satılmıyor işte hocam diğer bileşenler hızlı gidiyor ama monitör ölüden satmadığın sürece alıcı çıkmıyor kolay kolay 1080 de oynasam kasım indirimlerine kadar nolur ki
bişe olmaz ama yerinde olsam xbox almazdım. bizzat kullandım bir süre sonra sıkılıyorsun oyun kalmıyor.Ps5 ler çok indirime giriyor şuan pro çıkıcağı için ps5 al derim.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
bişe olmaz ama yerinde olsam xbox almazdım. bizzat kullandım bir süre sonra sıkılıyorsun oyun kalmıyor.
ps5 oyunları ve aboneliği çok pahalı knk konsol istiyorum ben merak ettim

bişe olmaz ama yerinde olsam xbox almazdım. bizzat kullandım bir süre sonra sıkılıyorsun oyun kalmıyor.Ps5 ler çok indirime giriyor şuan pro çıkıcağı için ps5 al derim.
hangi model kullandın

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
ps5 oyunları ve aboneliği çok pahalı knk konsol istiyorum ben merak ettim

hangi model kullandın
one da kullandım series s de kullandım. cidden oyun kalmıyor sıkılmıştım konsoldan sony özel oyunları yok çünkü. sıkılmam diyorsanız alın tabi ki ama microsoft konsol cephesini iyice saldı bence.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
one da kullandım series s de kullandım. cidden oyun kalmıyor sıkılmıştım konsoldan sony özel oyunları yok çünkü. sıkılmam diyorsanız alın tabi ki ama microsoft konsol cephesini iyice saldı bence.
bugün bir ton video izledim beynim çorba oldu series s de işimi görür biliyorum ama görüntü kalitesi çamur gibi göz zevkim bozulsun istemiyorum

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
bugün bir ton video izledim beynim çorba oldu series s de işimi görür biliyorum ama görüntü kalitesi çamur gibi göz zevkim bozulsun istemiyorum
yani bana göre iyiydi görüntü kalitesi ama alıcaksan series x almak da fayda var monitör halledilir sonra.Tabi benim önerim her zaman ps5 konsol tarafında.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
yani bana göre iyiydi görüntü kalitesi ama alıcaksan series x almak da fayda var monitör halledilir sonra.Tabi benim önerim her zaman ps5 konsol tarafında.
gece gece kısır döngüye soktun beni zaten uykum gelmiyor :D

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
gece gece kısır döngüye soktun beni zaten uykum gelmiyor :D
bilirim hocam o kararsızlıkları bende yaşamıştım. sizin sony özel oyunlarına bir ilginiz var mı onu söyleyin asıl önemli olan o xbox alıp bir süre sonra sıkılan kendim dahil çok kişi gördüm.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
bilirim hocam o kararsızlıkları bende yaşamıştım. sizin sony özel oyunlarına bir ilginiz var mı onu söyleyin asıl önemli olan o xbox alıp bir süre sonra sıkılan kendim dahil çok kişi gördüm.
kanka ben pcde cs2 valo dışında hiçbir şey oynamadım gta vice city falan bile oynamadım merak etmediğim için, ama şöyle bir avantajım olabilir yakın arkadaşımda ps5 var xboxtan sıkılırsam en kötü cihazları değiştiririz tekrar sıkılana kadar

sony özel oyun söyle desen bilmem yani :D

Top Bottom