Arama sonuçları: *

• Users: f0ze
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. f0ze

Xbox Seri̇es S Coi̇l Whi̇ne Sesi̇?

Denemeden bilemeyiz. 😂 Ben Xbox konsolu hep dikey şekilde kullanıyorum.
  2. f0ze

Xbox cihazını dik kullanın.
  3. f0ze

Enerji tasarrufu moduna alıp denedin mi ?
  4. f0ze

Xbox Aniden Kapandı

Alakası yok. Aktif kullanırken kapatmaz.
  5. f0ze

Xbox Aniden Kapandı

Korkacak bir şey yok. Büyük ihtimalle masa veya kablo sallanmış ve güç kablosu oynamış olabilir. Zaten çok sağlam yapmamışlar kablonun tam oturduğunda emin olun. Ve kullanmaya devam edin, ben 14-16 saat açık tutuyorum bazen 6 saat yükte kalıyor oyun oynarken bir şey olmadı. 👍
  6. f0ze

Xbox Kol Bozukluğu!!?

7. f0ze

Xbox Kol Bozukluğu!!?

Kol üzerinde ki Xbox tuşuna basmadan kol çalışmaz. USB kablo çıktığı için kapanmış. Pil veya sarj aleti takılı olduğu sürece Xbox tuşuna basarak aktif edip, kullanabilirsiniz.
  8. f0ze

İndeks Bi̇lgi̇sayar Nasil??

İade ayrı, iade süresi aldıktan 14 güç içinde aldığın yere herhalde iade ediyorsundur. Arıza ve sorunlarda dediğim gibi.
  9. f0ze

Hayır. Xbox Türkiye ile Microsoft üzerinden iletişime geçip yolluyorsunuz. Genelde UPS kargo ile evden alıyorlar.
  10. f0ze

11 ay veya daha fazla diye hatırlıyorum.
  11. f0ze

4.700 TL den bende satabilirim. Ve uygun fiyata lazımsa, Xbox Gamepass Ultimate üyeliği de satabilirim. 😂
  12. f0ze

Ne kadar fiyatı ? Ve büyük ihtimalle TR garantili olabilir.
  13. f0ze

X box series s veya x te klavye mouse kullanımı

Fortnite, Vanguard gibi bazı oyunlarda kullanılabiliyor. İnternet tarayıcısında da kullanılabiliyor.
  14. f0ze

Xbox series s ten Memnun Musunuz ?

Ne memnunun nede değilim. Performansı pek iyi değil. İmkan var ise Xbox Series X almak daha mantıklı olur. Oyunlar ise Fallout 4, Skyrim V, Battlefield V, Forza 5.
  15. f0ze

Xbox Series S mi 1650 Sistem mi?

Onu konsolu alınca daha net anlarsınız.. 1646680554 Pişman olacağını hiç sanmıyorum. 👌👍
  16. f0ze

Gamepass üzerinden mevcut oyunları inceleyebilirsiniz. 240 oyun içinden hangilerini oynarsınız ? Ben bulamıyorum...
  17. f0ze

Gamepass yeterli gelmeyecek bunu diyorum..
  18. f0ze

Gamepass ultimate üyeliğine güvenip oyun satın almadan kullanacaksanız hayal kırıklığına uğramanız büyük ihtimalle mümkündür.
  19. f0ze

Xbox ile paran yoksa doğru düzgün oyun oynayamazsınız. Gamepass kısıtlı, Gamepass Ultimate üyeliğim var, ancak hiç yeterli gelmiyor. Oyunlara vericek paran var ise çoğu oyunu rahat oynatıyor.
  20. f0ze

xbox koluyla oynanacak oyunlar

Fallout 4, Skyrim V bu iki oyunda biraz gelişince tahminimce daha rahat kullanılabilirsiniz. En azından kendim öyle alışıp rahat rahat Battlefield V Multiplayer olarak oynayabiliyorum.
Top Bottom