Korkacak bir şey yok. Büyük ihtimalle masa veya kablo sallanmış ve güç kablosu oynamış olabilir. Zaten çok sağlam yapmamışlar kablonun tam oturduğunda emin olun. Ve kullanmaya devam edin, ben 14-16 saat açık tutuyorum bazen 6 saat yükte kalıyor oyun oynarken bir şey olmadı.Arkadaşlar fortnite oynuyordum aniden kapandı.nedeni nedir?herhangi bir ayardan dolayı falan mı?
Hocam yapmayın ya.sopsogukdu ama.acaba brn bilmeden ne yapmış olabilirim?sistem acaba kendini otomatik kapatmaya ayarlamış olabilir mi?Isındığından ötürü olabilir
Bi kabloyu cikartak yapcam hocam.hocam birse ss attım orda 4 saat falan diyor.onlardan olabilir mi?Korkacak bir şey yok. Büyük ihtimalle masa veya kablo sallanmış ve güç kablosu oynamış olabilir. Zaten çok sağlam yapmamışlar kablonun tam oturduğunda emin olun. Ve kullanmaya devam edin, ben 14-16 saat açık tutuyorum bazen 6 saat yükte kalıyor oyun oynarken bir şey olmadı.
Alakası yok. Aktif kullanırken kapatmaz.Hocam yapmayın ya.sopsogukdu ama.acaba brn bilmeden ne yapmış olabilirim?sistem acaba kendini otomatik kapatmaya ayarlamış olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi kabloyu cikartak yapcam hocam.hocam birse ss attım orda 4 saat falan diyor.onlardan olabilir mi?
Hocam peki özellikle yapmam gereken ayarlar var mı?enerji tasarrufu falanAlakası yok. Aktif kullanırken kapatmaz.
Hocam ne bilm korktum yani aniden oyundayken kapandı.bugüb daha ilk günü birde. Onunds heyecanı var.Hocam korkulacak bir şey yok
Cidden yani korkulcsk bir şey yokmu hocamHocam korkulacak bir şey yok
Yok büyük ihtimalle kablo falan oynamıştır arkadaşın dediği gibiCidden yani korkulcsk bir şey yokmu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha aldığım ilk gün ondan dolayı korkuyorum.
Hocam kapandı işte ondan sonra güç kablosunu çıkar tak yaptım takrar oyuna girdim sorun olmadı.ama tedirgin oldum ilk defa bugün açtım sonuçta.Yok büyük ihtimalle kablo falan oynamıştır arkadaşın dediği gibi