Neler Yeni

Xbox Kol Bozukluğu!!?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Arkadaşlar series s i aldım.herşeyi kurdum açtım.sorunsuzca açıldı.kolu usb iletaktım.ışıgı yandı.ancak bastığım zaman algılamiyordu.sonta bende telefondan kurulum yaptım.sonra sistem yeniden başladı falan o ara koldaki ışık gitti.bende usb yi söktüm kablosuz bağladım. Sonra kolu falan güncellendi. sonra arayüze geldim işte her şey sorunsuzdu.kolda sıkıntısız çalışıyordu zaten.ama acaba yaşanan bu olay kol bozukluğu mu,yoksa ben xbox kolunu usb ile bağladıktan sonra kol üzerindeki xbox tuşunada basmadım.ondan dolayı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar lütfen yardım edin yoksa iade edicem.

Son düzenleme:

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Kaç TL ye aldın

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar series s i aldım.herşeyi kurdum açtım.sorunsuzca açıldı.kolu usb iletaktım.ışıgı yandı.ancak bastığım zaman algılamiyordu.sonta bende telefondan kurulum yaptım.sonra sistem yeniden başladı falan o ara koldaki ışık gitti.bende usb yi söktüm kablosuz bağladım. Sonra kolu falan güncellendi. sonra arayüze geldim işte her şey sorunsuzdu.kolda sıkıntısız çalışıyordu zaten.ama acaba yaşanan bu olay kol bozukluğu mu,yoksa ben xbox kolunu usb ile bağladıktan sonra kol üzerindeki xbox tuşunada basmadım.ondan dolayı mı?

Arkadaşlar lütfen yardım edin yoksa iade edicem.
Kol üzerinde ki Xbox tuşuna basmadan kol çalışmaz. USB kablo çıktığı için kapanmış. Pil veya sarj aleti takılı olduğu sürece Xbox tuşuna basarak aktif edip, kullanabilirsiniz.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun cevabı önemli ona göre öneri yapıcağım
Hocam sıfır.

Kol üzerinde ki Xbox tuşuna basmadan kol çalışmaz. USB kablo çıktığı için kapanmış. Pil veya sarj aleti takılı olduğu sürece Xbox tuşuna basarak aktif edip, kullanabilirsiniz.
Dediğim gibi hocam ürün sıfır. Kurulum yaparken usb ile taktım, kol titredi ışık yandı.ondan sonra ben xbox tuşuna basmayı unuttum.kol tuşlarına basıyordum algılamıyordu.sonra telden kurulum yaptım konsol kendini yeniden başlatırken kol söndü.o arada usb yi söktüm ve kablosuz bağladım.sonra kolu falan güncelledi şuanda sorunsuz çalışıyor.

Bi sorun yok yani dimi?

Birde ben xbox ı nasıl kapaticam?

@f0ze

@f0ze

Son düzenleme:

Ronama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ramazan
Hocam sıfır.

Dediğim gibi hocam ürün sıfır. Kurulum yaparken usb ile taktım, kol titredi ışık yandı.ondan sonra ben xbox tuşuna basmayı unuttum.kol tuşlarına basıyordum algılamıyordu.sonra telden kurulum yaptım konsol kendini yeniden başlatırken kol söndü.o arada usb yi söktüm ve kablosuz bağladım.sonra kolu falan güncelledi şuanda sorunsuz çalışıyor.

Bi sorun yok yani dimi?

@f0ze

@f0ze
Kapatmak için konsol üzerindeki logoya basılı tut ya da sistemden kendin kapat

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapatmak için konsol üzerindeki logoya basılı tut ya da sistemden kendin kapat
Hocam birde şunu sorucam.xbox kurarken usb ile bagladım.ondan sonra kol yandı, titredi.ama ben xbox koou üzerindeki logoya basmayı unuttum ve kola basınca tuşları çalışmıyordu.sonra telden kurulum yaptım yeniden falan başlattı o ara kol söndü.bende kolu söktüm kablosuz bağladım.sonra kolu falan da guncelledi.hocam sorun yok yani dimi?xbox kolunda?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Kablolu kullanmanı gerektirecek bir durum yok. Cihaz kapalıyken koldan xbox tuşuna basarak açabilirsin hem kol hem cihaz açılır. Ayrıca kapatırken Ayarlar > Genel > Uyku modu ve önyükleme oradan da tam kapat ile yapmanı öneririm. Diğer türlü cihaz açık kalıyor, fan dönmeye devam ediyor.

Cihazda oldukça yeni olduğun belli, sana cihaz kapalıyken indirmeye devam etme işlemlerini de yazarım bir ara. Öğrenilecek çok şey var.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hocam sıfır.

Bi sorun yok yani dimi?

@f0ze

@f0ze

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular