Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

xbox series s ne zaman almalıyım

teşekkürler çok yardımcı oldun
  2. groovy pancake

26 kasım
  3. groovy pancake

bazılarında ithalatçı garantili bazılarında microsoft tr garantili yazıyor farkı ne birded beklemekten zarar gelmez
  4. groovy pancake

teşekkürler
  5. groovy pancake

benim monitörümde hdmi girişi var kablosu geliyor mu ben mi ek olarak almalıyım
  6. groovy pancake

ya low ayarlarda 30 fps minecraft oynamaktan iyidir 1633531036 hangi portlar gerekli bağlayabilmem için 1633531100 ben gamepass alıp pcmin kaldırmadığı oynuları oynama hedefindeyim çok iyi bir bilgsayarım yok yüksek bütçem de yok ps4 ile bunu alabilirdim bunda karar kıldım pederi ikna...
  7. groovy pancake

birde duyduğuma göre online için üyelik falan gerekiyormuş o ne
  8. groovy pancake

hayatımda hiç konsol kullanmadım alınca bilgisayarımın monitörüne bağlayabilir miyim, gamepade alışmam ne kadar sürer, oyunlarda takılma vesaire oluyor mu
  9. groovy pancake

xbox series s almayı planlıyorum sizce black fridayi beklemelimiyim yoksa hemen mi almalıyım birde sizce black fridayde tahminen kaç tllik bir indirim olur ve ürünün kusurları vesaire varmıdır varsa neler
  10. groovy pancake

Series S ne kadar güncel?

6-7 sene sonra en kötü ihtimalle 1080p 30 fps açar oyunları diye düşünüyorum
  11. groovy pancake

Xbox One S alınır mı?

knk oyunları satıp biraz daha para biriktirip series s alırdım senin yerinde olsam
Top Bottom