Neler Yeni

xbox series s ne zaman almalıyım

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
xbox series s almayı planlıyorum sizce black fridayi beklemelimiyim yoksa hemen mi almalıyım birde sizce black fridayde tahminen kaç tllik bir indirim olur
ve ürünün kusurları vesaire varmıdır varsa neler

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
xbox series s almayı planlıyorum sizce black fridayi beklemelimiyim yoksa hemen mi almalıyım birde sizce black fridayde tahminen kaç tllik bir indirim olur
Ben kullanıyorum çok memnunum konsol hakkında sorularını sorabilirsin.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
önceki senelerde black friday de büyük inidirimler olmuştu yerinde olsam beklerdim

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum çok memnunum konsol hakkında sorularını sorabilirsin.
hayatımda hiç konsol kullanmadım alınca bilgisayarımın monitörüne bağlayabilir miyim, gamepade alışmam ne kadar sürer, oyunlarda takılma vesaire oluyor mu

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Indirim bekle knk

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hayatımda hiç konsol kullanmadım alınca bilgisayarımın monitörüne bağlayabilir miyim, gamepade alışmam ne kadar sürer, oyunlarda takılma vesaire oluyor mu
bağlayabilirsin 2 3 haftada alışıyorsun ama fps oyunları çok zor ya, oyunlarda takılma falan olmadı bende

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bağlayabilirsin 2 3 haftada alışıyorsun ama fps oyunları çok zor ya, oyunlarda takılma falan olmadı bende
birde duyduğuma göre online için üyelik falan gerekiyormuş o ne

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
birde duyduğuma göre online için üyelik falan gerekiyormuş o ne
şimdi şöyle online oynayabilmek için gold live üyeliği lazım 30tl o ama hem gamepass hemde gold karışımı bir üyelik var oda 44tl.
44TL olan çok daha mantıklı bir seçenek tonca oyunu bedava oynayabiliyorsun

VuVuzela

80+
Neslin sonunu göremeyeceğini, görse de çok büyük optimizasyonlar ve veri kayıpları ile görebileceğini düşündüğüm konsol. Ancak ekran kartı bulamama döneminde alıp oyun ihtiyacını gidermek için de en maliyetsiz ve kolay çözüm.
Eğer black friday dönemine kadar bütçe oluşturabilirseniz kesinlikle X almanızı öneririm. İkisi arasında çok fazla fark var. iki konsolu da kullanan kişilerle görüşürsen daha iyi karar verebilirsin. PC yanı spor oyunu konsolu olarak alınıyordu bugüne kadar ama şuan için Fifa22 ile birlikte patlamış durumda. Güncelleme ile toparlarsa yine bu kulvarı kapatır. Gamepad ile oyun oynamak daha kolay geliyor bana ancak FPS oyunlarında on-line takılacaksan o baya sorun olur. Rekabetçi oynarım dersen klavye-fare bağlamak sorun değil gerçi.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ben de ilk adam akıllı konsol deneyimim oluyor. Konsolu alınca monitönünde gerekli portlar var ise bağlayabilirsin, ben öyle kullanıyorum. Hatta PC ile Konsol arasında monitör menüsü üzerinden HDMI ve VGA olmak üzere geçiş yapıyorum. Hangisini kullanmak istersem yani. Ancak senin monitörünü bilmediğim için kesin konuşamıyorum.
Gamepad alışma süresi daha önce biraz deneyimlediysen çok zor olmuyor. Tabii oyundan oyuna değişir mesela ben halen daha Gamepad ile doğru düzgün FPS oyunları oynayamıyorum. Ancak alışıyorsun merak etme :).
Oyunlarda takılma hiç olmadı. Sadece Forza Horizon 4'de ilk girdiğinde ufak 1-2 saniyelik donma oluyor. Oda dert edilecek bir durum değil.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Ben de ilk adam akıllı konsol deneyimim oluyor. Konsolu alınca monitönünde gerekli portlar var ise bağlayabilirsin, ben öyle kullanıyorum. Hatta PC ile Konsol arasında monitör menüsü üzerinden HDMI ve VGA olmak üzere geçiş yapıyorum. Hangisini kullanmak istersem yani. Ancak senin monitörünü bilmediğim için kesin konuşamıyorum.
Gamepad alışma süresi daha önce biraz deneyimlediysen çok zor olmuyor. Tabii oyundan oyuna değişir mesela ben halen daha Gamepad ile doğru düzgün FPS oyunları oynayamıyorum. Ancak alışıyorsun merak etme :).
Oyunlarda takılma hiç olmadı. Sadece Forza Horizon 4'de ilk girdiğinde ufak 1-2 saniyelik donma oluyor. Oda dert edilecek bir durum değil.
ya low ayarlarda 30 fps minecraft oynamaktan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi portlar gerekli bağlayabilmem için

Neslin sonunu göremeyeceğini, görse de çok büyük optimizasyonlar ve veri kayıpları ile görebileceğini düşündüğüm konsol. Ancak ekran kartı bulamama döneminde alıp oyun ihtiyacını gidermek için de en maliyetsiz ve kolay çözüm.
Eğer black friday dönemine kadar bütçe oluşturabilirseniz kesinlikle X almanızı öneririm. İkisi arasında çok fazla fark var. iki konsolu da kullanan kişilerle görüşürsen daha iyi karar verebilirsin. PC yanı spor oyunu konsolu olarak alınıyordu bugüne kadar ama şuan için Fifa22 ile birlikte patlamış durumda. Güncelleme ile toparlarsa yine bu kulvarı kapatır. Gamepad ile oyun oynamak daha kolay geliyor bana ancak FPS oyunlarında on-line takılacaksan o baya sorun olur. Rekabetçi oynarım dersen klavye-fare bağlamak sorun değil gerçi.
ben gamepass alıp pcmin kaldırmadığı oynuları oynama hedefindeyim çok iyi bir bilgsayarım yok yüksek bütçem de yok ps4 ile bunu alabilirdim bunda karar kıldım pederi ikna edebilirsem alacağım

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
ya low ayarlarda 30 fps minecraft oynamaktan iyidir

hangi portlar gerekli bağlayabilmem için

ben gamepass alıp pcmin kaldırmadığı oynuları oynama hedefindeyim çok iyi bir bilgsayarım yok yüksek bütçem de yok ps4 ile bunu alabilirdim bunda karar kıldım pederi ikna edebilirsem alacağım
Konsolda HDMI çıkışı var.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular