Neler Yeni

xbox series s ne zaman almalıyım

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
bazılarında ithalatçı garantili bazılarında microsoft tr garantili yazıyor farkı ne birded beklemekten zarar gelmez

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

AliSargn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali sargın
1-Hocam hdmi yaninda geliyo
2-jak girisli kulakliga ihtiyacin va
3-hafizasi cidden az bende xbox series x vardi series s kullananlarin cogu cihazin yaninda harici bir depolama aliyodu.
4-gamepass mevzusu can sıkıcı her ay 45 tl vermek.yıllık alırım diyosan normalde 540 tl internette bi yontem var yıllığı 250 ye falan geliyo.
5-oyunları cidden pahali.neredeyse pc nin iki kati.ornegin rust suan 200 tl falan ki steamde indirim oluyo biliyosun.xbox da 400 tl falan idi en son ve ben rust a indirim geldigini hic gormedim.gamepass oyunlari bi yere kadar goturur. sabit oynadigin oyun varsa ayrı fakat gamepassten silinme ihtimalini unutma. biliyosun belli araliklarla yeni oyunlar eklenir bazı oyunlarıda silerler.
6- zaten cogu oyuna klavye mouse destegi geliyo. minecraft demissin onunda klavye mouse destegi var bilgine

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
1-Hocam hdmi yaninda geliyo
2-jak girisli kulakliga ihtiyacin va
3-hafizasi cidden az bende xbox series x vardi series s kullananlarin cogu cihazin yaninda harici bir depolama aliyodu.
4-gamepass mevzusu can sıkıcı her ay 45 TL vermek.yıllık alırım diyosan normalde 540 TL internette bi yontem var yıllığı 250 ye falan geliyo.
5-oyunları cidden pahali.neredeyse pc nin iki kati.ornegin rust suan 200 TL falan ki steamde indirim oluyo biliyosun.xbox da 400 TL falan idi en son ve ben rust a indirim geldigini hic gormedim.gamepass oyunlari bi yere kadar goturur. sabit oynadigin oyun varsa ayrı fakat gamepassten silinme ihtimalini unutma. biliyosun belli araliklarla yeni oyunlar eklenir bazı oyunlarıda silerler.
6- zaten cogu oyuna klavye mouse destegi geliyo. minecraft demissin onunda klavye mouse destegi var bilgine
teşekkürler çok yardımcı oldun

Top Bottom