Arama sonuçları: *

• Users: leroxy
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. leroxy

Xbox kontrolcü mü yoksa playstation kontrolcü mü

Evet. Bir yöntemle evet. Aşağıda konu linkini bıraktım. Ergonomi açısından birçok kişi analog diziliminden ötürü Xbox'ın daha rahat olduğunu söylüyor. Bence de öyle. Sadece bilgisayar kullanımı yapacaksan ve PS kontrolcüsü istiyorsan @Skynel 'in konusundaki gibi bazı Dualsense özelliklerini...
  2. leroxy

Xbox Series X vs. PlayStation 5

abi bu ya işte. şöyle bir mesaj zor olmamalı gözünü seveyim. 121 kelimenin 121'i de dolu. ellerine sağlık brom.
  3. leroxy

Hocam konsol almayı düşünürken sorduğum bir tanıdığım da bu şekilde cevap vermişti ve gayet mantıklı gelmişti. Ben PS5 almaya yeterince ikna oldum ama konuda da bahsettiğim gibi şu anki ekonomik durumum PS5 almaya elverişli olmadığı ya da olsa bile PS5'i şimdilik aktif bir şekilde...
  4. leroxy

Arkadaşım sen sıkıntılı mısın? 1 ay erken mi doğdun küçüklüğünde ne geldi başına inan bilmiyorum. Daha 1 yıldır forumdasın ve bana konu başlığıyla ilgili akıl veriyorsun. Sen foruma yeni katıldığın sıralarda ben senin açtığın konu başlıklarını düzeltiyordum. Bir de üstüne böyle bir üslupla...
  5. leroxy

gidin başka konuda yapın tartışmanızı 2 sayfa ama bomboş mesajlar
  6. leroxy

Depolamayla zaten işim yok hocam. HDR10 varsa oradan biraz uzak durmak lazim :D Benim tvnin markası paneli biraz dandik olduğundan HDR otomatik açılınca renkler gidiyor ekran soluklaşıyor. Mi Stick'te sorunu zar zor çözdüm HDR olmadan 4K izleyebiliyorum ama HDR her türlü patlatır beni. TV'mde...
  7. leroxy

Neden?
  8. leroxy

Yanıtlarınız için teşekkürler. Forum harici çevremden de çoğu kişiye hangisini almalıyım diye sorduğumda PS5 galip geldi. Güncel olarak PS5 alacak bütçem olsa da içerisine PS Plus harici oyun alabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden bu tercihimi biraz ertelemeyi düşündüm. Bir süreliğine Mi TV Box...
  9. leroxy

Dostum öncelikle bu forumda ben de insanlara çok şey öğrettim, ben de çok bilgi paylaşımında bulundum, geçmişte bu forumu yönettim ama böyle bir tavırla değil. Bugün öğle saatlerinde konuna yazmadan önce 10 sayfaya yakın okudum konunu. Ben senden halihazırda bulunan Xbox aboneliklerimi...
  10. leroxy

Konusunu okudum çoktan.
  11. leroxy

Hocam benim 2025'e kadar beklemek gibi bir planım yok. Evet sınav senemde olsam da arkadan ders podcasti dinleyip bir yandan oyun oynadığım vs. oluyor yani sırf GTA6 için konsol almak gibi bir planım yok. GTA6'nın önce konsola gelecek olması birazcık daha tetikledi bunu diyebiliriz. Böyle...
  12. leroxy

HOCAM YILLARCA XBOX 360 KULLANDIM Bİ FAYDASINI GÖREMEYİNCE SATTIM PC ALDIM. LAPTOPTAN PASSE ERİŞEBİLİRİM HAKLISINIZ AMA PS ÖZELİNDE BİR KÜTÜPHANEYİ SIFIRDAN DİZMENİN MASRAFI ŞU DÖNEMDE NE KADARI BULUR?
  13. leroxy

Merhabalar, kısaca durumumu özetleyeyim, LÜTFEN okuyunuz.
  14. leroxy

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Tamamdır dostum iyi günler.
  15. leroxy

Arkadaşım Xbox konsolları hakkında bana zort pırt şeylerle gelmeni istemiyorum. İstediğin kadar haklı ol ki Series S tarafında fazlaca haklısın, adam akıllı bir soru sordum konuyu da zaten okudum yapıcı bir mesaj istemiştim. Forum ne hallere düşmüş.
  16. leroxy

Şu anda laptop+monitör masaüstüne yakın bir düzen kullanıyorum. Önceki kasamı satıp aynı paraya Series X ya da PS5 alma düşüncem vardı ama halihazırda 3 yıllık Game Pass Ultimate aboneliğim olduğu için Series X daha ağır basıyordu. Şimdi bir de PS Play aboneliğine yıllık 2bin küsür para vermek...
  17. leroxy

Hikayeli oyun için Kol mu? Konsol mu?

Valla 360'ın iki kolunu da sattım ki olsa da BT olmadığı için tvden oynayamazdım. Ama pc için iş görürdü mutlaka.
  18. leroxy

Yani orijinale de para veresim yok çünkü o da pahalı. Bu fena değil gibi. Bir de alsam xbox için olanı alırım zaten.
  19. leroxy

800.2=1600TL https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-kablosuz-ps5-fiyati,685330504.html
  20. leroxy

Peki nasıl bir kol önerirsin? Abdullah abi daha önce bunun mini incelemesini yapmıştı ama ne kadar kaliteli olur bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-windows-ios-android-ps4-ps5-kismi-uyumlu-gamepad-p-HBCV00002542RQ
Top Bottom