Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Aynı şekilde bende böyle bekliyorum ki bu benim iyimser tahminim çünkü 400p oyun bile çalıştırıyor bu patates oyunda önünü göremiyorsun pixellerden.
Starfield series s de yanlış hatırlamıyorsam 720p çıkmıştı doğru mu

99723

80+ Silver
Starfield series s de yanlış hatırlamıyorsam 720p çıkmıştı doğru mu
Xbox Series çöplerinde Zortfield rezalet çalışıyordu sözde yüzyılın neslin oyunu olacak bu balon daha 400-700p çözünürlüklerde 30 FPS sabit çalışamadı PS2 neslinde daha teknik detaylı oyunlar var bu Zortfiled çöpünden.
F44Ag9lXAAA3Wrr

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Xbox Series çöplerinde Zortfield rezalet çalışıyordu sözde yüzyılın neslin oyunu olacak bu balon daha 400-700p çözünürlüklerde 30 FPS sabit çalışamadı PS2 neslinde daha teknik detaylı oyunlar var bu Zortfiled çöpünden.
F44Ag9lXAAA3Wrr
1 aylık bedava gamepassim vardı. Oynanış videolarını görünce denemeye bile değmez diyip indirmedim bile

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alkan Köroğlu
F44Ag9lXAAA3Wrr
gerçekten bazı şeyleri abartmaya başladın sony fan boyluğunu bırakıp biraz tarafsız olsan iyi bazı şeyleri gereksiz kötüleyeme başladın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Şu anda laptop+monitör masaüstüne yakın bir düzen kullanıyorum. Önceki kasamı satıp aynı paraya Series X ya da PS5 alma düşüncem vardı ama halihazırda 3 yıllık Game Pass Ultimate aboneliğim olduğu için Series X daha ağır basıyordu. Şimdi bir de PS Play aboneliğine yıllık 2bin küsür para vermek koyar diyerekten xbox'a yönelmiştim. Hala Xbox'ta mı kalmalıyım yoksa buna rağmen PS5 mi?

99723

80+ Silver
Şu anda laptop+monitör masaüstüne yakın bir düzen kullanıyorum. Önceki kasamı satıp aynı paraya Series X ya da PS5 alma düşüncem vardı ama halihazırda 3 yıllık Game Pass Ultimate aboneliğim olduğu için Series X daha ağır basıyordu. Şimdi bir de PS Play aboneliğine yıllık 2bin küsür para vermek koyar diyerekten xbox'a yönelmiştim. Hala Xbox'ta mı kalmalıyım yoksa buna rağmen PS5 mi?
Hala düşünmen bile sorun PS5 al keyfine bak KNK ne bekliyorsun ikinci bir Zortfiled vakası mı.

Zaten Xbox konsolları hakkında her şeyi yazmışım konuyu detaylı okursan daha fikir sahibi olabilirsin bu konuda.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hala düşünmen bile sorun PS5 al keyfine bak KNK ne bekliyorsun ikinci bir Zortfiled vakası mı.

Zaten Xbox konsolları hakkında her şeyi yazmışım konuyu detaylı okursan daha fikir sahibi olabilirsin bu konuda.
Arkadaşım Xbox konsolları hakkında bana zort pırt şeylerle gelmeni istemiyorum. İstediğin kadar haklı ol ki Series S tarafında fazlaca haklısın, adam akıllı bir soru sordum konuyu da zaten okudum yapıcı bir mesaj istemiştim. Forum ne hallere düşmüş.

99723

80+ Silver
Arkadaşım Xbox konsolları hakkında bana zort pırt şeylerle gelmeni istemiyorum. İstediğin kadar haklı ol ki Series S tarafında fazlaca haklısın, adam akıllı bir soru sordum konuyu da zaten okudum yapıcı bir mesaj istemiştim. Forum ne hallere düşmüş.
Nasıl bir yapıcı mesaj yazayım 55 sayfa konu her yerinde en ince detayına kadar yazmışım KNK ayıp etme şu forumda benim gibi konu açan bu kadar detaylı yazan bir elin beş parmağını geçen adam yok gelmiş forum ne hallere düşmüş diye bu mesajı bir de bana yazıyorsun her konumun görüntülenmesi ve beğenileri ortada bir tane boş konum yok bu yüzden lütfen yazı yazmadan önce oku biraz.

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler