Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi 900 TL olur ama önemli olan indirimin gelip gelmeyeceği. Umarım indirim gelir. Oyuna indirim gelmez ise 1500 TL'den alacağım.
Sony oyunları çıktıktan 5-6 ay sonra hep indirme giriyor indirim kesin gelir ama ne zaman gelir işte onun için kesin tarih veremiyorum umarım yılbaşı indirimlerinde görürüz bir indirim de Marvel's Spider-Man 2 için.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet

99723

80+ Silver
Hocam şimdi game pass ps'ye gelirse forza,halo gibi oyunları oynayacağız mı? ve neden xbox böyle bir şey yapıyor ki?
Çünkü 2026 sonunda sadece servis ve oyun dağıtımı yapan bir firmaya dönecek ve evet tüm Xbox özel oyunlarını (sanki çok iyi özel oyunu var) :kekw::kekw::kekw: PS den oynayabileceksiniz.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Çünkü 2026 sonunda sadece servis ve oyun dağıtımı yapan bir firmaya dönecek ve evet tüm Xbox özel oyunları artık ne özel oyunu varsa :kekw::kekw::kekw: PS den oynayabileceksiniz.
Peki sony bu teklifi kabul eder mi sizce? Çünkü ps plus yerine game pass alır insanlar.

99723

80+ Silver
Peki sony bu teklifi kabul eder mi sizce? Çünkü ps plus yerine game pass alır insanlar.
O zaman Xbox yayıncı olduğu için aynı EA Play Ubisoft+ gibi %30 komisyon keseceği ve pay alacağı için her oyunundan ve üyelik sistemlerinden evet kabul eder ama Game Pass çöp yav bana sorarsanız ben almam PC de almadığım gibi.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
O zaman Xbox yayıncı olduğu için aynı EA Play Ubisoft+ gibi %30 komisyon keseceği ve pay alacağı için her oyunundan ve üyelik sistemlerinden evet kabul eder ama Game Pass çöp yav bana sorarsanız ben almam PC de almadığım gibi.
Hocam umarım playstation'a game pass gelir en azından özel oyunları felan oynarız.

99723

80+ Silver
Hocam umarım playstation'a game pass gelir en azından özel oyunları felan oynarız.
Xbox zaten çok istiyor şu an Sony pek umursamıyor ama ilerde garanti gelir bunu söyleyebilirim zaten adamlar konsol işinden çıktıklarında Sony için bir sorun da kalmayacak.

99723

80+ Silver
🔥🔥 Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥🔥

Grand Theft Auto VI İçin Yayınlanan Fragmanın PS5 Üzerinden Kaydedildiği Söyleniyor

Grand Theft Auto VI'nın grafiklerini uçurmuşlar oyunun inanılmaz iyi gözüküyor çıkacağı platformu yazmadılar ama Xbox Series S gibi bir çöpe bu oyun gelse bile iyi çalışacağını hayal bile etmeyin konsol çıktığından beri daha doğru dürüst oyunlarda performans veremiyor.

Grand Theft Auto V Xbox Series S de doğru dürüst performans vermiyordu.
Xbox Series S GTA V 1080p performans modunda bile sabit 60FPS çalıştırmıyor. Zaten biliyorsunuz GTA V'in Series S versiyonunda adamlar konsolun gücü yetmediği için GTA V yeni nesil versiyonunda reklamı yapılan tüm RTX özeliklerinin hepsini kaldırmışlardı konsolun gücü yetmediği için GTA VI'nın gelirse iyi çalışacağını falan hayal eden var ise boşa etmesin GTA V aslen PS3 oyunu olduğu halde sabit 60 çalıştıramamış ve yeni nesil ile gelen her özellik de kaldırdıkları halde RTX yansıma RTX gölge olmadığı halde.
adsiz7-jpg.409775

adsiz8-jpg.409777

Sadece Xbox Series S konsolunda GTA V kötü çalıştırmıyor konsol çıktığından beri her oyun rezalet bir şekilde performans veriyor konsolda 700-800p konsolun ana çözünürlüğü zaten bunun üzerini gördüğü oyunlar nadir Baldur's Gate 3 çıktı oyun hala Xbox konsollarına gelmedi çünkü Xbox Series S oyunu çalıştıramıyor işin komik yanı Xbox kendi oyun geliştirici ekibini Larian Studios ekibine yardım etmesi için yolladığı halde hala çalıştırmadılar.

Xbox Series X çöpü çok mu iyi derseniz o da Xbox Series S çöpünün laciverti derim her oyunda PS5'in gerisinde kalan bir konsol PS5 her oyunda çözünürlük ve performans olarak eziyor kısaca

İşin özeti GTA VI'yı bekliyor ve düzgün bir şekilde oynamak istiyorsanız gidin PS5 alın.

Xbox Series S'in GTA VI'da max göstereceği performans.
resize

resize

resize

C1_CN3nucw.jpg

resize

F6N4eDIa0AAP7_J

F6N4eJ4aEAAq-Yv

Oyun dünyasının en ünlü haber editörlerinden Tom Henderson da benim ile aynı fikirde GTA VI Series S de rezalet çalışacak ve bu oyunun Series S'e gelmesi üzücü bir haber çünkü Series S YENİ NESİL BİR KONSOL DEĞİL.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Alkan Köroğlu
🔥🔥 Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥🔥

Grand Theft Auto VI İçin Yayınlanan Fragmanın PS5 Üzerinden Kaydedildiği Söyleniyor

Grand Theft Auto VI'nın grafiklerini uçurmuşlar oyunun inanılmaz iyi gözüküyor çıkacağı platformu yazmadılar ama Xbox Series S gibi bir çöpe bu oyun gelse bile iyi çalışacağını hayal bile etmeyin konsol çıktığından beri daha doğru dürüst oyunlarda performans veremiyor.

Grand Theft Auto V Xbox Series S de doğru dürüst performans vermiyordu.
Xbox Series S GTA V 1080p performans modunda bile sabit 60FPS çalıştırmıyor. Zaten biliyorsunuz GTA V'in Series S versiyonunda adamlar konsolun gücü yetmediği için GTA V yeni nesil versiyonunda reklamı yapılan tüm RTX özeliklerinin hepsini kaldırmışlardı konsolun gücü yetmediği için GTA VI'nın gelirse iyi çalışacağını falan hayal eden var ise boşa etmesin GTA V aslen PS3 oyunu olduğu halde sabit 60 çalıştıramamış ve yeni nesil ile gelen her özellik de kaldırdıkları halde RTX yansıma RTX gölge olmadığı halde.
adsiz7-jpg.409775

adsiz8-jpg.409777

Sadece Xbox Series S konsolunda GTA V kötü çalıştırmıyor konsol çıktığından beri her oyun rezalet bir şekilde performans veriyor konsolda 700-800p konsolun ana çözünürlüğü zaten bunun üzerini gördüğü oyunlar nadir Baldur's Gate 3 çıktı oyun hala Xbox konsollarına gelmedi çünkü Xbox Series S oyunu çalıştıramıyor işin komik yanı Xbox kendi oyun geliştirici ekibini Larian Studios ekibine yardım etmesi için yolladığı halde hala çalıştırmadılar.

Xbox Series X çöpü çok mu iyi derseniz o da Xbox Series S çöpünün laciverti derim her oyunda PS5'in gerisinde kalan bir konsol PS5 her oyunda çözünürlük ve performans olarak eziyor kısaca

İşin özeti GTA VI'yı bekliyor ve düzgün bir şekilde oynamak istiyorsanız gidin PS5 alın.

Xbox Series S'in GTA VI'da max göstereceği performans.
resize

resize

resize

C1_CN3nucw.jpg

resize

F6N4eDIa0AAP7_J

F6N4eJ4aEAAq-Yv
take two açıklamasında xbox s/x ve ps5 gelicekmiş

99723

80+ Silver
zor da olsa ucundan gelir series s e ,ona da gelme dersen. 720p çamur görüntü bekliyorum ben şahsen
Aynı şekilde bende böyle bekliyorum ki bu benim iyimser tahminim çünkü 400p oyun bile çalıştırıyor bu patates oyunda önünü göremiyorsun pixellerden.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom