Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Marka ve reklam ile 10 milyon adet kakaladılar. Listede olmasa da olur artık.Dünya'nın değil kainatın en iyi oyunu Starzort nerede !!!!!!! .
Marka ve reklam ile 10 milyon adet kakaladılar. Listede olmasa da olur artık.Dünya'nın değil kainatın en iyi oyunu Starzort nerede !!!!!!! .
Son 3 yıl daha kakalarlar sonra güle güle Xbox deriz hep beraber Game Pass hem PC'de hem konsolda olduğu halde 25 milyon abone sayısında takılı kalmış PS Plus iki katından daha fazla abone sayısına sahip sadece PS eko sisteminde olduğu halde zaten Xbox'ın arkasında Microzort gibi bir firma olmasaydı PS4 döneminde tarihin tozlu sayfalarına çoktan girmişti Microzort yok olmasını geciktirdi sadece ama bu nesil Xbox'ın son nesli orası kesin ana konsolları olan Xbox Series X 5 milyon satmış toplam Xbox'ın bitiğini gösteriyor bu sayı 5 milyon ne abi öte yandan PlayStation ise PS5 ile rekor üstüne rekor kırıyor PS5 neredeyse 50 milyon satış rakamına ulaştı 15 Kasım'da PS5 Slim'de çıkıyor bu yıl bitmeden 10 milyon daha satar 60 milyona yaklaşır kesin PS5.Marka ve reklam ile 10 milyon adet kakaladılar. Listede olmasa da olur artık.
Dünyanın en iyi oyununa PS5 için yerel sürüme geç bile kaldılar.
Marvel’s Spider-Man 2'nin yayınlanmasının üzerinden bir ay bile geçmeden şimdiden 2023'ün en çok satan 4. oyunu oldu.
Marvel’s Spider-Man 2 cidden bambaşka bir seviye tam bir başyapıt zaten oyunda zevkle platin kupayı aldım artık Wolverine oyunları nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.Insomniac Games üç tane Örümcek Adam oyunu yaptı ve en iyi Örümcek Adam oyunu sıralamasında bunların hepsi ilk üçte. Sanki bunun için yaşıyorlar gibi. Adamlar işi bambaşka bir boyuta taşıdı. Öyle bir çıta belirlediler ki, bunun altı hiçbir zaman kabul görmeyecek.
Daha iki ay önce Starfield'ın Xbox konsol satışlarını uçurduğu söyleniyordu. Çabuk iniş yapmışlar anlaşılan.Avrupa'da Xbox Series X ve S satışları çöktü.
Xbox Series konsolları satışlarda çöktü yani hiç satmıyor zaten ana konsolu olan Xbox Series X 5 milyon gibi rezalet bir sayı da çakıla kalmayı dursun şu an firmanın konsolları satışlarda nerdeyse durmuş durumda yani anlayacağınız Xbox konsol işinde dibin dibini görmeye devam ediyor ve Xbox'ın da sızan belgelerinde olduğu gibi 2026 sonunda gidecekleri konsol işinden ayrılacakları senaryoya tam gaz gidiyor.
PS'nin yaptığı uzaktan oynatmalı el konsolu bile satışlarda yok etmiş Xbox Series X|S çöplerini Xbox resmi olarak öldü ben firma sahibi olsam ve bunu görsem çoktan harakiri yapıp onurum ile ölürdüm .Daha iki ay önce Starfield'ın Xbox konsol satışlarını uçurduğu söyleniyordu. Çabuk iniş yapmışlar anlaşılan.
aylar once konuyu ilk actıgında gormustum, o zaman icin fanboyluk yaptıgını dusundum. Bugun konuyu tekrar inceleyince fanboylugun yerinde oldugunu anladım. Benim sorum farklı olacak. Bu satısların dususu piyasa durgunlugu turkiyede fiyatları etkiler mi? Turkiyede fiyat dusmesi vs nadir gorulen olaylar biliyorum ancak belki dusus falan olursa cekerim bi tane :dPS'nin yaptığı uzaktan oynatmalı el konsolu bile satışlarda yok etmiş Xbox Series X|S çöplerini Xbox resmi olarak öldü ben firma sahibi olsam ve bunu görsem çoktan harakiri yapıp onurum ile ölürdüm .