- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mükemmel oyun RDR 2 zaten tek kelime ile baş yapıt söylenecek söz yok.İllaki ilerleyen zamanlarda gelişecektir ama şuana bakmamız lazım, RDR2 gibi bir gerçek var elimizde bina içinde geçeni geçtim npclerin hepsinin modellemeleri en üst düzeyde ve yaptıkları hareketler bile diğer objeleri harekete geçiriyor en basiti tren rayı videolarını görmüşsündür adamlar çekici vurdukca raylara çiviler çakılıyor. bunlar çok rahat geçiyor spidermani grafik olarakta daha iyi spider manden
kaldı ki optimizasyon kısmına hiç girmiyorum, kaç yıl öncesinin oyunları bile bu grafiklerle yarışıyor.
Bence artık yeni yapılan oyunlar eskiler kadar emek verilmiyor veya detaylara bakılmıyor grafik motoru yapılıp üstüne 5 oyun çıkartıyorlar emek vb dahada azalmış durumda
Alıntıyı görüntüle
Evet zaten Sony ve Rockstar Games'in kalitesine diğer firmalar yanına bile yaklaşamaz zaten bana göre adamların yaptıkalrı her oyunları emek kokuyor bu iki firmanın da oynamadan önce oynayacağın oyunun kesin garanti bir baş yapıt olacağını biliyorsun çünkü oyunlara hayvan gibi bütçe ve emek harcıyor Sony de Rockstar Games de diğer firmalar bunların harcadığı bütçe ve emeğin çeyreğini harcamıyor oyunlara.
Xbox havarileri o kadar parası var diye ortalıkta dolanıyorlardı yaptığı oyunlara bak şu firmanın PS2 kalitesinden hallice bu çöpleri 720p-400p çalıştırıyor üstüne bir de 30 FPS kilitli çalışıyor dünyanın en boş firması Game Pass kütüphanesine çer çöp doldurmak için oyun yapıyorlar başka bir amaçları yok oyun dünyasının çöpü 2026 sonuna kadar Game Pass 120 milyon olmaz ise Xbox konsol işinden ayrılacakmış yol al zaten bu arada hayallerinde 120 milyon olur o çöp üyelik sistemleri bunalar hangi hayal dünyasında yaşıyorlarsa o kafadan bize de lazım. Zaten garanti bunalar gidecekler 2026 sonunda şimdiden hazırlığını yapıyorlar çünkü geçenler de Phil Spencer açıklama yapmıştı sadece aldığı firmaların oyunlarının yayıncılığını tüm platformlara yapacağız gibi yani kısaca aldıkları firmalar Microsoft çatısı altında diğer konsollara oyun yapacaklar gelirlerini konsoldan değil de aldıkları firmalardan sağlayacaklar zaten konsoldan bir gelir de ettikleri yok tu iki tane ayrı ayrı konsol çıkardıkları halde Xbox Series X 5 milyon Xbox Series S de 15 milyon satmış yani durumun vahimliği ortada ana konsolları 5 milyon gibi gülünç bir sayıda çakılı kalmış toplam konsol satış sayısı ise 20 milyon PS5 de rekor üstüne rekor kırdı 50 milyon barajına geldiler nerdeyse bu ay PS5 Slim de geliyor raflara artık yıl bitmeden ne kadar olur onu hayal bile edemiyorum.
RDR 2 demişken GTA VI çıksa da oynasak atık adamlar ne yapıyorlarsa zaten garanti mükemmel bir iş göreceğimiz de bence artık duyurulmalı bu sene bitmeden.
Son düzenleme: