Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Konsol Dışındaki Game Pass Aboneleri 2027'ye Kadar Yeterince Artmazsa Microsoft Xbox'ı Kapatıyor Oyun İşinden Çıkıyor.
antugwyh-jpg.579320

F6a9Eh9aIAAHTS6

hvmqsdjy-png.579321

F6e2sZVW8AIrfjR

Kısaca Game Pass 25 milyon abone de sıkışıp kalmış durumda o verdiği verilerdeki sayılara ulaşmaları imkansız yani siz bunu Xbox 2026 sonunda gidiyor diye çevirebilirsiniz.

Yeni sızan Microsoft Xbox'ın belgelerinde, PS5'in Xbox Series X'e kıyasla ham verim ve daha iyi sıkıştırma konusunda 2 kat avantaja sahip olduğunu kabul ettiğini gösteriyor.
Kısaca yeni sızan belgelerinde Microsoft PS5'in Xbox Series X den iki kat daha iyi performans verdiğini kabul ediyor.
F6T94vBXUAAsI96

F6U00rtWAAAgVrI

(Microsoft artık Xbox konsoluna ihtiyacınız yok diyerek pazarlama yapıyor)
Xbox yeni pazarlama stratejisi artık Xbox konsollarına ihtiyacınız yok Samsung TV de bile Starfield oynayabilirsiniz diyorlar Xbox artık konsol almayın diyor kısaca bu da ilerinde konsol üretmeyecekleri Game Pass ve Bulut Hizmetleri'ni her platforma getirerek para kazanacakları bir yola doğru gittiklerini gösteriyor.
F281pREWoAAjja6

F281peNWkAAK6yE

Zaten bundan bir kaç ay önce Xbox CEO'su Phil Spencer Sony PlayStation ile asla yarışamayacağını Sony gibi devasa bütçeli kaliteli oyunlar asla yapamayacaklarını belirtmişti GamePass ve Bulut Hizmetlerine odaklanacaklarını söyledi kısaca ileride Game Pass her yerden ulaşılabilen PS konsollarında bile erişebileceğiniz bir servis yoluna gittiler yani kısaca ileride Xbox artık konsol yapmayacak Game Pass ve Bulut Hizmetleri satarak para kazanacak bu yüzden Xbox'dan kaliteli bir iş boşa beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu yüzden Xbox Konsolları neden alınmaz neden para vermemelisiniz size bunu maddeler şeklinde açıklayayım.

1. PS Plus kütüphanesinde Game Pass'den daha çok ve daha kaliteli oyunlar var.
PS+ Extra = 509 PS5/PS4 oyun var Xbox Game Pass de = 368 Xbox Series/Xbox One oyunu var.
burada PS1 PS2 PSP ve PS3 oyunları sayılmadı aynı şekilde Xbox tarafında Xbox 360 ve Xbox Original oyunları sayılmadı yani sistem olarak PS Plus'ta daha güncel ve daha fazla oyun var kaliteyi katmıyorum bile.

Forum da bu konumda PS Plus'a her ay gelen oyunları paylaşıyorum buradan bakabilirsiniz.

2.Xbox Series X performans olarak PS5'in her oyunda gerisinde kalıyor oyunlar PS5'de daha yüksek çözünürlük ve sabit 60 FPS verirken Xbox Series X'de vermiyor hem dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ediliyor hem de bunu yapamıyorlar zaten yaptıkları hatanın farkına vardıktan sonra dünyanın en güçlü konsolundan en güçlü Xbox'a dönüş yaptılar konsol piyasasında uzun süredir olan kişiler Xbox'ın doğru bir sözü olmadığını da bilir bu firmayı insanlar Game Pass'den dolayı kullanıcı dostu falan biliyorlar ama bu firma en çok kullanıcı dolandıran firma nerdeyse 2013 ten beri çıkardıkları ürünler hakkında adamların söylediği bir cümle doğru değil hep fiyasko Xbox Series S konsolu zaten oyunlarda 1080p bile görmüyor konsolun standart çözünürlüğü 900p çamur grafiklerde bu patatese geliştiriciler oyun bile geliştiremiyorlar en son Baldur's Gate 3 Xbox Series S yüzüne her iki Xbox konsoluna da çıkış yapamıyor diğer oyun geliştiricileri de şikayet etmeye hala devam ediyorlar.

FuQ4yWtagAAQ3iz

https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1629881840101146627

3.Xbox Series X çıkalı neredeyse 2.5 yıl olacak ve Halo ve Forza dan başka hala bir tane özel oyunu yok özel oyunu olmayan bir konsolun da almak için sebebiniz olmamalı aynı şeyleri hatta daha iyisini bir PC de yapabilirsiniz zaten.
FuQur1BX0BA9B_d

4.Adamlar en son Redfall ve Starfield diye özel oyun çıkardı iki oyun da rezalet bir şey dalga konusu oldu basında ve oyuncular arasında zaten.
Şu oyuna bakar mısınız koskoca Arkane Studios ne hallere düşmüş utanç verici satın aldığı firmaları da batırıyor böyle bir şirket Xbox ve bu oyun Xbox Series X de 30-24 FPS arası çalışıyor 60 FPS de bile çalıştıramamışlar bu rezalet grafiklerle oyunu 60 FPS yaması sonradan ekleyecekler ama kesin bir tarih de vermemiş reziller.
Ftha_GgXgAEY_XH

FvGJisYWcAEhqRa

FvEm_tUWIAEYPcT

Starfield balonunu da unutmayalım tabi ki Cyberpunk 2077'nin rezalet çıkışından sonra Starfield gördüğüm en kötü oyunlardan biri 2023 yılının en balon oyunu olmaya rakipsiz aday olarak gözüküyor karakterlerin yapay zekası çöp grafikleri zaten fi tarihinden kalma duruyor oyunun mekanikleri rezalet duruyor oyuna vuruş hissi koymayı unutmuşlar vuruş hissi yok su tabancası ile sıkıyorsunuz vurduğunuz karakterler tepki bile vermiyor yüz animasyonları zaten PS2 döneminde bile çok daha iyiydi ve oyunun her yeri yükleme ekranı ile dolu en basit örnek kendi geminizden merdivenden inip çıkarken bile yükleme ekranı giriyor RPG mekanikleri de Fallout 4 ve Skyrim gibi değil neyi seçerseniz seçin sonuçlar aynı oluyor tüm gezegenlerde PNG resimden ibaretler ve gezegende indiğiniz her bölge bir biri ile bağlantısı olmayan rastgele oluşturulan 10DK yürüyebildiğiniz bomboş çorak haritalardan oluşuyor gezegen de araç gereç süremiyorsunuz bu da oyunu daha da işkence hale sokuyor ve en son oyunun rezalet optimizasyonlarına gelirsek PC de çok kötü çalışıyor RTX 3080 bile sürünüyor kendi çöp konsollarında ise oyunu 30FPS'e kilitledikleri halde Series X'de 720p Series S'de 400p kadar düşüyor adamların vaat etikleri her şey yalan No Man's Sky bu oyunun yanında teknik anlamda bir şaheser gibi duruyor Starfield'i gördükçe Cyberpunk 2077 bile çok iyi oyunmuş gibi duruyor.
F4_pExZXsAEszzw

F4_pExeXEAAMoEt

F44Ag9lXAAA3Wrr

372259201_309691108400146_2195976838049718330_n.png

adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt

2003 de PS2 için çıkan Silent Hill 3 bile Starfield çöpünden ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz 20 yıl önce çıktı bu oyun.
F5TVrwybYAACuy-
F5TV73Bb0AABfdM

Sözde yeni nesil konsol olduğunu iddia etikleri Xbox Series X|S için çıkan Starfield oyununu da görüyorsunuz bir de bu oyuna yeni nesil oyun diyen cahiller var bu oyuna mı yeni nesil bu konsollara mı yeni nesil diyeceğiz güldürmeyin beni yeni nesil oyuna bak 700p Series X 400p Series S :kekw: :kekw: :kekw:.

Bi de utanmadan bu grafiklerle bu mekaniklerle PC için istediği sistem gereksinimlerine bakın rezillikten başka bir şey değil.
F01WTvmWIAArTdq

Bu da PS5 in son çıkan özel oyunu Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5'e özel geliştirilen DLC'si
CGI gibi grafiklerde 4K 60 FPS sabit akıyor işte o bahsettiğimiz devasa bütçeli kaliteli oyun farkının küçük bir örneği bu da.
FvB_HXbX0AAIRdK

FvB_HzDXoAAw5GS

FvB_IP2XoAISUUC

FvB_IsGWAAQaxQD

Sony'nin PS5 için özel geliştirdiği Marvel Spider-Man 2 oyununu da unutmayalım 20 Ekim 2023 de geliyor grafikler inanılmaz derece de iyi görünüyor ve oyundan yükleme ekranını kaldırmışlar oyunda yükleme ekranı yok oynanış ile ilgili gösterdikleri inanılmaz detayları da daha detaylı görmek istiyorsanız attığım videolardan izleyebilirsiniz.
F6E1K1DWQAAwe4S

F6E1TAaXYAAuUnC

F6E1pxaXAAAyZBN

F6E1rH_WoAIz86q

Marvel's Spider-Man 2 | Yeni Detaylar

▪️Native 4K 30FPS, Native 4K 40FPS, Dynamic 4K 60FPS modları var ve bu modların tümü ışın izleme ve 120Hz (VRR desteği) sunuyor.
▪️Çevre ile çok daha fazla yıkılabilir etkileşim
▪️Aralarından seçim yapabileceğiniz 65'in üzerinde örümcek kıyafeti (çizgi romanlar, filmler, orijinal tasarımlar)
▪️Bazı görevler Peter Parker ya da Miles Morales'e özel olacak
▪️Queens + Brooklyn ile harita ilk oyuna kıyasla neredeyse iki kat büyüdü
▪️Açık dünyada dikkatinizi çeken daha sürükleyici görsel ipuçlarıyla temsil edilen ilgi çekici noktalar
▪️Peter'ın mekanize Örümcek Kolları artık varsayılan olarak kullanılabilir (hikaye nedenleri)
▪️"Web Grabber" yeteneği her yöne ağ fırlatır ve düşmanları ve diğer her şeyi yakalayarak güçlü bir AOE saldırısı için çeker (örneğin kanalizasyon drenaj kapağı bir füze gibi gruba fırlatılır)
▪️Simbiyot'un L3+R3 "Simbiyot Dalgası" vahşi bir yakala ve vur özel saldırısıdır
▪️Peter'ın simbiyot Siyah Giysisi sese karşı aşırı duyarlıdır ve DualSense aracılığıyla hissedilir
▪️Kaçmanın yanı sıra, saldırıları savuşturmak da artık L1 ile bir seçenek
▪️Oyun daha karanlık bir temaya sahip, ancak oyun boyunca "tonlarca mizah ve komik sözler" var

5.Çoğunuz Xbox'ı alırken Activision anlaşması ve Call of Duty Game Pass'e gelecek diye aldınız ama anlaşma hala sonuca varmadı ve yeni oyunların geleceği de anlaşma olsa bile kesin değil.

SON DAKİKA: Microsoft, Activision Blizzard bulut oyun haklarını Ubisoft'a satacak

-Anlaşma, 68,7 milyar dolarlık anlaşmaları için İngiltere'den onay almaya yönelik bir tekliftir

-Anlaşmanın süresi: 15 yıl

-Activision Blizzard oyunları Xbox Cloud Gaming'e özel olamaz

-Activision Blizzard oyunları diğer platformlarda da olacak

-Activision Blizzard oyunları Ubisoft+'a dahil olacak
Alıntıyı görüntüle

adsiz-jpg.567632

Activision Blizzard oyunları Ubisoft+ abonelik servisine de geliyor bu da PS Plus üyelerinin hepsi Activision Blizzard oyunlarını oynayacağı anlamına geliyor anlaşma süresi 15 yıl :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .

Bu yazdıklarımdan sonra yine en son karar sizin ben sadece kullanıcıları bilinçlendiriyorum ama düzgün şekilde düşünen bir insanın konsolu satan Microsoft bile artık Xbox konsollarına ihtiyacınız yok diye pazarlık yaptıktan sonra gidip Xbox almak bana mantıklı gelmiyor paranızı çöpe atmayın.

Yeni Haber​

Marvel's Spider-Man 2 çok da şaşırmayacağımız bir şekilde 122 incelme ile 91 puan alarak tüm zamanların en iyi süper kahraman oyunu oldu
Marvel's Spider-Man 2 ile şu an grafik ve teknik anlamada yarışabilecek bir oyun yok yine Sony kalitesini sektöre altın harfler ile yazdı.
F8kSRjsWYAAnOSi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
F8kisRLXYAAwsMA

F8keHgiasAA1Xcm

F8lT-7TXUAAJfw7
PC ez win

azzzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asiz
Arkadaşım Xbox konsolları hakkında bana zort pırt şeylerle gelmeni istemiyorum. İstediğin kadar haklı ol ki Series S tarafında fazlaca haklısın, adam akıllı bir soru sordum konuyu da zaten okudum yapıcı bir mesaj istemiştim. Forum ne hallere düşmüş.
Adam fanboyluk yapmis ben oyle anladim ben ikisinide kullaniyorum xboxda performans daha iyi digital foundry cok seckin bir kanal orda bile soyleniyir ortalama cozunutluk daha yuksek ps nin ozel oyunlarina ve ssdisine laf yok ama performansta xbox daha onde eski oyunlarda yeni oyunlarda farketmio peeformansta xbox onde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam fanboyluk yapmis ben oyle anladim ben ikisinide kullaniyorum xboxda performans daha iyi digital foundry cok seckin bir kanal orda bile soyleniyir ortalama cozunutluk daha yuksek ps nin ozel oyunlarina ve ssdisine laf yok ama performansta xbox daha onde eski oyunlarda yeni oyunlarda farketmio peeformansta xbox onde
Gülerek cevap vermissiniz ama haksiz oldugumu dusunmuyorum bi arguman sunarsaniz performans konususnda sizin yazdiklariniza katilicam internette arastirmadan gordugunuz seylere hemen inaniyorsunuz buyuk ihtimalle spiderman 2 bile oynamadiniz sadece playstation aldiniz ovmeniz lazim ben ise suan spiderman 2 oynuyorum ve cok iyi oldugunu biliyorum ve ps ye hak veriyorum cok iyi oyun yapiyorlar ama performans konusunda gommussunuz buna katilmiyorum yani iki sisteminde nerdeyse hic farki yok siz sanki xbox cop 720p en dusuk ayarlar ps 8k en yuksek ayarlar gibi davaraniyorsunuz

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Performansta xbox önde değil maalesef Arkadaşta one x var zamanının en güçlü konsolu diye çıkmıştı içinde adam akıllı hikayeli oyun yok (kendi çıkardıkları) stüdyolar satın aldılarda noldu misal Arkane. Arkaneyi batırdı redfall ki bu şirketin Dishonored gibi benimde bayıldığım kült bi serisi vardı markaya olan güven azaldı Sony tarafına bakarsak eğer Santa Monica,İnsomniac gibi gibi tonla gelişen şirketi var hadi tarafsız şirketlere bakalım Rockstar ilk konsollara oyun çıkartan çıkarttığı oyunlar her zaman devrim niteliğinde olan oyunlar çıkaran bir şirket RDR2 gibi bir başyapıt ps4 gibi bir konsolda bile akıcı mis gibi çalışıyor (not düşeyim ps3 ün işlemcisi ps4 ün işlemcisinden daha güçlü) ki bu ps4 dediğimiz konsola 10 senede ne oyunlar geldi (önceki nesilden girdim ordan devam edeceğim) Örnek GOW Ragnarök Ps5 döneminde çıktı ancak ps4 içinde sürümü var Resident Evil 4 ps4 e geldi eski nesil konsol

azzzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asiz
Performansta xbox önde değil maalesef Arkadaşta one x var zamanının en güçlü konsolu diye çıkmıştı içinde adam akıllı hikayeli oyun yok (kendi çıkardıkları) stüdyolar satın aldılarda noldu misal Arkane. Arkaneyi batırdı redfall ki bu şirketin Dishonored gibi benimde bayıldığım kült bi serisi vardı markaya olan güven azaldı Sony tarafına bakarsak eğer Santa Monica,İnsomniac gibi gibi tonla gelişen şirketi var hadi tarafsız şirketlere bakalım Rockstar ilk konsollara oyun çıkartan çıkarttığı oyunlar her zaman devrim niteliğinde olan oyunlar çıkaran bir şirket RDR2 gibi bir başyapıt ps4 gibi bir konsolda bile akıcı mis gibi çalışıyor (not düşeyim ps3 ün işlemcisi ps4 ün işlemcisinden daha güçlü) ki bu ps4 dediğimiz konsola 10 senede ne oyunlar geldi (önceki nesilden girdim ordan devam edeceğim) Örnek GOW Ragnarök Ps5 döneminde çıktı ancak ps4 içinde sürümü var Resident Evil 4 ps4 e geldi eski nesil konsol
Ben 1.parti icin demedim 3.parti icin demistim zaten 1.parti oyunlar icin sony tokatlar gecer evet buna kesinlikle katiliyorum fakat 3. Parti oyunlara bakarsaniz xbox one x doneminde mafia xboxda 4k psde 2k rdr 2 xboxda 4k psde 2k bir cok oyun oyle base modeller icin demiyorum ordada ps daha iyi ama slim ve ve pro modellerde xbox daha iyi 3.parti oyunlarda diyorum

99723

80+ Silver
Troll arkadaş hem Digital Foundry izledim diyorsun hem de Xbox daha yüksek çözünürlükte oynatıyor diyorsun madem sen rezil olmak istiyorsun bende seni rezil edeceğim şimdi.

Borderlands 3
T0IublUO.jpg

Watch Dogs: Legion
hwgb_llS.png

Assassin's Creed Valhalla
5t1daIiI.jpg
Qy_5ZrN1.jpg

Dirt 5
CID6oZZd.jpg

Hitman 3
L2ItSH2q.png
PC2di6oh.jpg

The Matrix Awakens
AKkDkMg0.jpg
h3mLPZyh.jpg

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
h_NAfoR8.jpg

Cyberpunk 2077
yaPEhG6d.png
adsiz-jpg.581103

Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
UMzCGsTE.jpg

Sniper Elite 5
qoYQa8mm.jpg

Outriders
QEq1FvJQ.jpg

Crash Bandicoot 4: It's About Time
2y5mXvdC.jpg

MLB The Show 21
oCUe82E_.jpg

SnowRunner
Ocpx9-UI.jpg
xFqAXUUJ.jpg
YYpQ8DcH.jpg

Metro Exodus
DpICimyf.jpg

Star Wars Jedi: Fallen Order
XEZSGczQ.jpg

Doom Eternal
sFZ99Udr.jpg
whV4R8ER.jpg

Call of Duty: Warzone
2lt45ZTz.png

Bunu sen istedin knk bilmediğin sularda yüzme bir daha kimseye de Xbot palyaçoluğu yaparak iftira atma.

Burada daha eklemediğim çok fazla oyun var onları da eklesem yazı yazamaz duruma getirdim seni ama işim var.

Son düzenleme:

azzzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asiz
Ben 1.parti icin demedim 3.parti icin demistim zaten 1.parti oyunlar icin sony tokatlar gecer evet buna kesinlikle katiliyorum fakat 3. Parti oyunlara bakarsaniz xbox one x doneminde mafia xboxda 4k psde 2k rdr 2 xboxda 4k psde 2k bir cok oyun oyle base modeller icin demiyorum ordada ps daha iyi ama slim ve ve pro modellerde xbox daha iyi 3.parti oyunlarda diyor

Troll arkadaş hem Digital Foundry izledim diyorsun hem de Xbox daha yüksek çözünürlükte oynatıyor diyorsun madem sen rezil olmak istiyorsun bende seni rezil edeceğim şimdi.

Borderlands 3
Alıntıyı görüntüle

Watch Dogs: Legion
Alıntıyı görüntüle

Assassin's Creed Valhalla

Dirt 5
Alıntıyı görüntüle

Hitman 3

The Matrix Awakens

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Alıntıyı görüntüle

Cyberpunk 2077
Alıntıyı görüntüle
adsiz-jpg.581103

Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
Alıntıyı görüntüle

Sniper Elite 5
Alıntıyı görüntüle

Outriders
Alıntıyı görüntüle

Crash Bandicoot 4: It's About Time
Alıntıyı görüntüle

MLB The Show 21
Alıntıyı görüntüle

SnowRunner
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Metro Exodus
Alıntıyı görüntüle

Star Wars Jedi: Fallen Order
Alıntıyı görüntüle

Doom Eternal

Call of Duty: Warzone
Alıntıyı görüntüle

Bunu sen istedin knk bilmediğin sularda yüzme bir daha kimseye de Xbot palyaçoluğu yaparak iftira atma.
Hahahaahah internetten almissin her videosunu izledim attigin cogu sey suan xbox ta daha iyi zaten internetten baskasindan aldigin belli ben oyun satin alirken bunlara bakiyorum zaten sirketler aciklio bunlari carpitmissin baya seyi ben zaten suan spiderman 2 oynuyorum bana xbot diyorsun benim ps ye lafim yok senin xbox a lafin var ben psyi kotulemiyorum xbox i kotuluyorsun

Hahahaahah internetten almissin her videosunu izledim attigin cogu sey suan xbox ta daha iyi zaten internetten baskasindan aldigin belli ben oyun satin alirken bunlara bakiyorum zaten sirketler aciklio bunlari carpitmissin baya seyi ben zaten suan spiderman 2 oynuyorum bana xbot diyorsun benim ps ye lafim yok senin xbox a lafin var ben psyi kotulemiyorum xbox i kotuluyorsun
Sirf bunlari bulup ss alman bile seni ps fanboi olarak gosterir baska isin gucun yok heralde

99723

80+ Silver
Boş yapma Xbot Zortfiled nasıl çalışıyor ona bak daha kendi özel oyununu doğru dürüst oynatamayan patates konsolu güzelleme Series X'de 720p Series S'de 400p oyun 30FPS kilitledikleri halde böyle çalışıyor bir de Series S'de 24-26 FPS'ye düştüğü yerler de var 0 FPS düştüğü yerlerde.
adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt

Son düzenleme:

azzzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asiz

Sirf bunlari bulup ss alman bile seni ps fanboi olarak gosterir baska isin gucun yok heralde
Ben bi oyun istiyorsam acarim digital foundry in bi videosunu soyle avantajlari boyle seyleri felan der sen buyuk ihtimalle ingilizce bilmediginden anlamiyorsun

99723

80+ Silver

azzzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asiz
Ben bi oyun istiyorsam acarim digital foundry in bi videosunu soyle avantajlari boyle seyleri felan der sen buyuk ihtimalle ingilizce bilmediginden anlamiyo
Ben bi oyun istiyorsam acarim digital foundry in bi videosunu soyle avantajlari boyle seyleri felan der sen buyuk ihtimalle ingilizce bilmediginden anlamiyorsun
Boş yapma Troll Zortfiled nasıl çalışıyor ona bak Series X'de 720p Series S'de 400p inanılmaz bir de oyun 30FPS kitledikleri halde böyle çalışıyor Series S'de 24-26 FPS'ye düştüğü yerler de var 0 FPS düştüğü yerlerd

Boş yapma Troll Zortfiled nasıl çalışıyor ona bak Series X'de 720p Series S'de 400p oyun 30FPS kilitledikleri halde böyle çalışıyor Series S'de 24-26 FPS'ye düştüğü yerler de var 0 FPS düştüğü yerlerde.
adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt
1)Senin attigin cogu sey ilk zamanlar bilmiyorsan soylim xbox un gelistirici kitleri sonradan gonderildi ondan dolayi zaten sonra kapattilar guncel videolari izlersen ortalama cozunurlugun daha iyi oldugunu goruceksin
2)ben xbox un 1.parti oyunalri cok iyi demedim zaten attigin oyunda grafillerimiz iyi denilen bi oyun deil uzay da gecen aksiyon rpg oyunu oyunlardan anlamdigin burdan belli

Sen yazı yamaya değecek kapasitede bile değilsin uğraşamam hadi evine.

Hırsızların bile yüzüne bakmadığı Xbox çöpünün burada güzelleme :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
para veriyorlar sana heralde

1)Senin attigin cogu sey ilk zamanlar bilmiyorsan soylim xbox un gelistirici kitleri sonradan gonderildi ondan dolayi zaten sonra kapattilar guncel videolari izlersen ortalama cozunurlugun daha iyi oldugunu goruceksin
2)ben xbox un 1.parti oyunalri cok iyi demedim zaten attigin oyunda grafillerimiz iyi denilen bi oyun deil uzay da gecen aksiyon rpg oyunu oyunlardan anlamdigin burdan belli

Bu kadar fanboyluk ilk defa gordum hayatimda ps3 ps4 xbox 360 xbox sx ps5 im var bana koymuyor

Bu kadar fanboyluk ilk defa gordum hayatimda ps3 ps4 xbox 360 xbox sx ps5 im var bana koymuyor
Ama sen son parani ps ye verdin heralde bu kadar ovenide ilk defa girdum

Neyse burdaki konu o degil zaten burdaki konu xbox vs playstation eger daha once ps4 te oyun oynadiysaniz tum ozel oyunlari xbox tercihiniz olabilir ilk defa konsol aliyorsaniz eski oyunlarida oynamak istiyirsaniz ps de albilirsiniz xbox ta xbox dememin sebebi oyun fiyatlaridir eski oyunlar xbox ta daha ucuz bakabilirsiniz yani hangi platformu alirsaniz pisman olmazsiniz iyi eglenveler

Sen yazı yamaya değecek kapasitede bile değilsin uğraşamam hadi evine.

Hırsızların bile yüzüne bakmadığı Xbox çöpünün burada güzelleme :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Sunun gibi fanboylar moralinizi bozmasin buyuk ihtimalle playstation ceo suyla yatiyor ondan dolayi ne alirsaniz alin pisman etmez

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Yanmışşın diye yorumladım veya yaşının küçük olmasına bağlı olabilir.

Birde fanboyum değil diyorsun ama kendin bile inanmıyosundur buna. Ayrıca ucube gibi sticker atmana bayıldım.

Neyse kanıt olarak gösterdiğin görseller sana ait bile değil ayrıca neymiş 2027'de xbox çekilecekmiş falan haha komikmiş ::d bu söylediklerine sony ceosu bile inanmaz.

Ayrıca satın alım patladı falan demişsin şuan pek öyle olmadı gibi ya.
*Bilgisayar kullanıyorsan büyük ihtimalle Windows kullanıyorsundur ki zaten onun da Microsoft'a ait olduğunu biliyorsundur herhalde.

Tüm bu fanboyluğa ne gerek var her firmanın iyi ve kötü yanları vardır doğru neyse onu savunmak gerekir ama dünyadaki herkes bu akla sahip değil sanırım. Ayrıca Microsoft 10 tane Sony satın alır bu büyüklüğü ile.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Yanmışşın diye yorumladım veya yaşının küçük olmasına bağlı olabilir.

Birde fanboyum değil diyorsun ama kendin bile inanmıyosundur buna. Ayrıca ucube gibi emoji atmana bayıldım.

Neyse kanıt olarak gösterdiğin görseller sana ait bile değil ayrıca neymiş 2027'de xbox çekilecekmiş falan haha komikmiş ::d bu söylediklerine sony ceosu bile inanmaz.

Ayrıca satın alım patladı falan demişsin şuan pek öyle olmadı gibi ya.

Tüm bu fanboyluğa ne gerek var her firmanın iyi ve kötü yanları vardır doğru neyse onu savunmak gerekir ama dünyadaki herkes bu akla sahip değil sanırım. Ayrıca Microsoft 10 tane Sony satın alır bu büyüklüğü ile.
@Perfectshot06 Bakar mısın adam hesap açıp açıp Xbot trollüğü yapıyor ip adresine bir perma ban çakarsanız iyi olacak.
Screenshot (2).png
Screenshot (1).png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,607
Üyeler
164,344
Son üye