Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Zaten öyle bir çıta belirledi ki, onun altı oyuncular tarafından pek de kabul görmüyor. Marvel'in Blade oyunu duyuruldu. Açık söyleyeyim, hiç ümidim yok.
Aynen bir de arkasında Xbox olduğu aklıma geldikçe hiç bir beklentim kalmıyor zaten özel falan da olmayacakmış oyun tüm platformlara gelecek diyorlar grafik tarzı zaten leş bence yıl 2024 oldu oyun ne zaman gelecek kim bilir çizgi roman tarzı grafik kullanmışlar bir de gösterdikleri fragmanda oyunun animasyonları 24 FPS'di oyun çıktığında umarım böyle olmaz baya küfür yer.

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze
20231209_162059.png

99723

80+ Silver
Çok mu komik Xbot palyaçosu cevabınızı çoktan verdim oku.

Şu an Xbot palyaçoları reklam oyun şovunda Marvel's Spider-Man 2 sıfır ödül kazandı diye dalga falan geçiyorlar kendi akıllarınca Marvel's Spider-Man 2'nin o çöp şov da verilen ödüle mi ihtiyacı var tam bir aşağılık kompleksi bunların yaşadığı lan oyun zaten 149 inceleme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar vermiş bunlar gelmişler bu başyapıt kalitesindeki oyunu ödül alamadı diye kendi akıllarınca dalga geçip gömme merasimindeler bomboş adamlar acıyorum bunlara.
screenshot-png.610953

screenshot-png.610955

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Şu an Xbot palyaçoları reklam oyun şovunda Marvel's Spider-Man 2 sıfır ödül kazandı diye dalga falan geçiyorlar kendi akıllarınca Marvel's Spider-Man 2'nin o çöp şov da verilen ödüle mi ihtiyacı var tam bir aşağılık kompleksi bunların yaşadığı lan oyun zaten 149 incelme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar vermiş bunlar gelmişler bu başyapıt kalitesindeki oyunu ödül alamadı diye kendi akıllarınca dalga geçip gömme merasimindeler bomboş adamlar acıyorum bunlara.
screenshot-png.610953

screenshot-png.610955

Mario Wonder'in neredeyse yılın oyunu ödülünü kazanacağı bir töreni geride bıraktık işte.

Tilsch

80+ Bronze
Mario Wonder'in neredeyse yılın oyunu ödülünü kazanacağı bir töreni geride bıraktık işte.
Mario Wonder ı küçümseme gafletinde bulunduğuna göre tek bir bakış açısıyla bakabilirsin.Oynamadığın oyuna bari laf yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an Xbot palyaçoları reklam oyun şovunda Marvel's Spider-Man 2 sıfır ödül kazandı diye dalga falan geçiyorlar kendi akıllarınca Marvel's Spider-Man 2'nin o çöp şov da verilen ödüle mi ihtiyacı var tam bir aşağılık kompleksi bunların yaşadığı lan oyun zaten 149 incelme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar vermiş bunlar gelmişler bu başyapıt kalitesindeki oyunu ödül alamadı diye kendi akıllarınca dalga geçip gömme merasimindeler bomboş adamlar acıyorum bunlara.
screenshot-png.610953

screenshot-png.610955
Serinin önceki oyununun üzerine mekanik olarak bir şey koyma,skill olarak aynı skilleri yerleştir,grafikleri biraz arttır,bu arada hakkını vereyim oyunu hızlandırmaya yönelik fast travel mekaniği göz boyaması ile yeni oyun yaptık de,hikayede o kadar başkarakter göster ama boss savaşlarındaki epiklik eskisi gibi olmasın.Aynen tam puanlık oyun ya ne demezsin.Serinin önceki oyunun üzerine bazı yerlerde koymuş,öyle ahım şahım her yerde her şeyin üzerine mükemmel bir yenilik falan yok.Sen objektif bakmaktan baya baya uzaksın,sen satın aldığın ürünü sahiplenmekten öteye geçmişsin sana diyecek bir şey yok.

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
MS2 çok geç çıktı ki bu Game awardsta dengeleri değiştiren şeylerden (herhangi bir ödül alma konusunda goty değil illa) 2018 de mesela rdr sırf geç çıktı diye goty i kaybetti (ki ikisinide 50+ saat oynadım gow bir yerden sonra tıkanıyor şuan rdrnin sırf dünyasını gezmek için bile tekrar girerim)

99723

80+ Silver
Serinin önceki oyununun üzerine mekanik olarak bir şey koyma,skill olarak aynı skilleri yerleştir,grafikleri biraz arttır,bu arada hakkını vereyim oyunu hızlandırmaya yönelik fast travel mekaniği göz boyaması ile yeni oyun yaptık de,hikayede o kadar başkarakter göster ama boss savaşlarındaki epiklik eskisi gibi olmasın.Aynen tam puanlık oyun ya ne demezsin.Serinin önceki oyunun üzerine bazı yerlerde koymuş,öyle ahım şahım her yerde her şeyin üzerine mükemmel bir yenilik falan yok.Sen objektif bakmaktan baya baya uzaksın,sen satın aldığın ürünü sahiplenmekten öteye geçmişsin sana diyecek bir şey yok.
Xbox palyaçosu asıl sen bir oyunu oynamadan yorum yapma bir de millete ders veriyor Marvel's Spider-Man 2'gibi bir oyuna oynamadan aynı mekanikler aynı oyun demen bile ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyor bu yüzden sana açıklayıp da bir şey anlatarak kendimi boşuna yoramam çünkü sen millete dediğin objektifliğini Xbox müridi olarak kendin yitirmişsin bu yüzden Game Pass çöpünde kalitesiz çer çöpler oyna sen hadi bu büyüklükteki oyun senin boyunu çok feci aşar boş yorum yapma.
F-SF5dzXIAA7S8P

Son olarak övdükleri reklam oyun ödül töreninin de en fazla ödül alan firma PlayStation Studios hala ağlıyorlar inanılmaz.
GA27nDba8AAKfwJ

Dünyanın en iyi oyunu olan The Last of Us Part 2 2020'de 7 ödül alarak hâlâ tek bir oyunda en fazla kupayı alan oyun olarak elinde tutuyor.
GA7Dnx0W0AAvTlv

İşin en büyük ironisini yapacağım Xbot palyaçoları Sony ödüllerin hepsini slip süpürünce de Sony para basmış hile yapmış diyorlar bu adamların yaşadığı kafa inanılmaz :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze
Xbox palyaçosu asıl sen bir oyunu oynamadan yorum yapma bir de millete ders veriyor Marvel's Spider-Man 2'gibi bir oyuna oynamadan aynı mekanikler aynı oyun demen bile ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyor bu yüzden sana açıklayıp da bir şey anlatarak kendimi boşuna yoramam çünkü sen millete dediğin objektifliğini Xbox müridi olarak kendin yitirmişsin bu yüzden Game Pass çöpünde kalitesiz çer çöpler oyna sen hadi bu büyüklükteki oyun senin boyunu çok feci aşar boş yorum yapma.
F-SF5dzXIAA7S8P

Son olarak övdükleri reklam oyun ödül töreninin de en fazla ödül alan firma PlayStation Studios hala ağlıyorlar inanılmaz.
GA27nDba8AAKfwJ

Dünyanın en iyi oyunu olan The Last of Us Part 2 2020'de 7 ödül alarak hâlâ tek bir oyunda en fazla kupayı alan oyun olarak elinde tutuyor.
GA7Dnx0W0AAvTlv

İşin en büyük ironisini yapacağım Xbot palyaçoları Sony ödüllerin hepsini slip süpürünce de Sony para basmış hile yapmış diyorlar bu adamların yaşadığı kafa inanılmaz :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Ne xbox konsolum ne de gamepassim ve ayrıca Microsoft kelimesi bile kullanmadığım halde öyle bir kinlenmissin ki "Xbot" diyerek haklı çıkacağını düşünüyorsun.Ne yaşadın bilmiyorum ama bir destek alsan iyi olur bu kadar takıntılı ve gözü görmez olmak hem beden hem ruh sağlığına zararlı

99723

80+ Silver
Ne xbox konsolum ne de gamepassim ve ayrıca Microsoft kelimesi bile kullanmadığım halde öyle bir kinlenmissin ki "Xbot" diyerek haklı çıkacağını düşünüyorsun.Ne yaşadın bilmiyorum ama bir destek alsan iyi olur bu kadar takıntılı ve gözü görmez olmak hem beden hem ruh sağlığına zararlı
Daha kendi yazdıklarını unutuyorsun senin ağır sıkıntıların var neyse hadi evine knk uzatma rezil olacağın kadar oldun bu gün daha da rezil olma.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
F-SF5dzXIAA7S8P

GA27nDba8AAKfwJ

GA7Dnx0W0AAvTlv

god of war daha iyi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
god of war daha iyi
Benimi etiketlemeye çalıştın kanki :D gowdan ben bahsediyordum çünkü ayrıca ben oyuna kötü demiyorum rdr daha iyi diyorum sadece genel yapı anlamında ragnarökte çok güzeldi ancak souls oyunlarında yeni bir şey denenen ilklerdendi elden ring (+ gene çıkış zamanı faktörü devreye girdi 2022 game awardstada)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom