Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
PS5 alın keyfinize bakın derim PS sadece God of War dan ibaret değil zaten God of War gibi başyapıt kalitesinde çok oyunu var PS'de yani PS5 alırsan hem God of War'ı oynar hem de diğer PS özel oyunlarının keyfini çıkarırsın + PS5'de üçüncü parti oyunlar performans ve kalite olarak Xbox Series X patatesinden çok daha iyi çalışıyor ve PS Plus Deluxe üyelik sistemi de var artık içerisinde 700'e yakın oyun ve Sony'nin nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar da kütüphanede var + her ay üç tane verdiği kaliteli oyunlarda cabası 2025'de GTA VI'da geliyor zaten oyun konsola özel olacak PC'ye sonra çıkacak GTA VI'yı da herkesten önce oynarsınız bence PS5 almanız çok mantıklı bir karar olur artıları çok fazla yine de en son karar tabi ki sizin.
biz şuan 2024 temiyiz 2023 mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5 alın keyfinize bakın derim PS sadece God of War dan ibaret değil zaten God of War gibi başyapıt kalitesinde çok oyunu var PS'de yani PS5 alırsan hem God of War'ı oynar hem de diğer PS özel oyunlarının keyfini çıkarırsın + PS5'de üçüncü parti oyunlar performans ve kalite olarak Xbox Series X patatesinden çok daha iyi çalışıyor ve PS Plus Deluxe üyelik sistemi de var artık içerisinde 700'e yakın oyun ve Sony'nin nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar da kütüphanede var + her ay üç tane verdiği kaliteli oyunlarda cabası 2025'de GTA VI'da geliyor zaten oyun konsola özel olacak PC'ye sonra çıkacak GTA VI'yı da herkesten önce oynarsınız bence PS5 almanız çok mantıklı bir karar olur artıları çok fazla yine de en son karar tabi ki sizin.
nerden almak daha mantıklı ben flyteknoloji diye biyerde bulmuştum bide neye dikkat etcez

99723

80+ Silver
biz şuan 2024 temiyiz 2023 mü

nerden almak daha mantıklı ben flyteknoloji diye biyerde bulmuştum bide neye dikkat etcez
Son ay artık 2024'e gireceğiz 2023 bitti diyebiliriz biraz garip bir soru oldu bu :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .

Bu konumu oku PS5'i en uygun ve en güvenli bir şekilde nasıl alacağını detaylı bir şekilde öğrenirsin.

Tilsch

80+ Bronze
Daha kendi yazdıklarını unutuyorsun senin ağır sıkıntıların var neyse hadi evine knk uzatma rezil olacağın kadar oldun bu gün daha da rezil olma.
Niye rezil olayım ki bir tek ben yazmıyorum sana.Hem ben yazarken hakaret veya aşağılama ifadeleri kullanmıyorum ama sen en ufak bir şeyi eleştirene ağzın kopure kopure laf ediyorsun.Senin eleştiriye tahammülün yok.

99723

80+ Silver
Niye rezil olayım ki bir tek ben yazmıyorum sana.Hem ben yazarken hakaret veya aşağılama ifadeleri kullanmıyorum ama sen en ufak bir şeyi eleştirene ağzın kopure kopure laf ediyorsun.Senin eleştiriye tahammülün yok.
Aynen Xbot gelip bomboş bir şekilde başyapıt kalitesindeki Marvel’s Spider-Man 2'yi saçma sapan bir şekilde gömmeye çalışıp ödül alamadı diye dalga geç sonra sana cevabını verip seni rezil edince de ben öyle yapamadım ki ben şöyle yapmadım ki ben Xbot fancığı değilim ki diye ağla önce kendi yazdıklarını bir okuyup hafızanda tutmayı öğren ve artık bomboş bir şekilde uzatıyorsun uzatma yeter.

Tilsch

80+ Bronze
Aynen Xbot gelip bomboş bir şekilde başyapıt kalitesindeki Marvel’s Spider-Man 2'yi saçma sapan bir şekilde gömmeye çalışıp ödül alamadı diye dalga geç sonra sana cevabını verip seni rezil edince de ben öyle yapamadım ki ben şöyle yapmadım ki ben Xbot fancığı değilim ki diye ağla önce kendi yazdıklarını bir okuyup hafızanda tutmayı öğren ve artık bomboş bir şekilde uzatıyorsun uzatma yeter.
Aynı şeyleri yazmaktan başka bir şey yazmıyorsun forumda,tek bildiğim şey Sony ürünleri.Bu kafayla devam et,gittiğin yol doğru yol.Senin beni aşağılaman kendini haklı çıkarma caban baya gülünç.Ortada olan bir gerçek ve fotoğraf komik.Gülüp geçeceği yerde satırlarda aynı şeyleri yazıyorsun,uzun uzun yazınca haklı olmuyorsun.Bunu da böyle bil!

99723

80+ Silver
Aynı şeyleri yazmaktan başka bir şey yazmıyorsun forumda,tek bildiğim şey Sony ürünleri.Bu kafayla devam et,gittiğin yol doğru yol.Senin beni aşağılaman kendini haklı çıkarma caban baya gülünç.Ortada olan bir gerçek ve fotoğraf komik.Gülüp geçeceği yerde satırlarda aynı şeyleri yazıyorsun,uzun uzun yazınca haklı olmuyorsun.Bunu da böyle bil!
Tek bildiğim Sony ürünleriymiş @mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @SECTOSS @The Semih bu günün özel Xbot güldür güldür menüsü bu siz de okuyup eğlenin biraz konuyu özetlersem arkadaş Marvel’s Spider-Man 2'nin çöp olduğunu iddia ediyor reklam oyun ödül töreninde ödül alamadığı için oyunu gömüp dalga geçiyor kendisinin iddia etiğine göre oyun aynı oyunmuş ben cevabını verdim ama ne yazdığını da hatırlamadığı için bozulup ağlıyor yine kafalar çok güzel anlayacağınız :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
spanish-laughing-hysterically.gif

:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw::kekw::kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw::kekw::kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Son düzenleme:

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Tek bildiğim Sony ürünleriymiş @mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @SECTOSS @The Semih bu günün özel Xbot güldür güldür menüsü bu siz de okuyup eğlenin biraz konuyu özetlersem arkadaş Marvel’s Spider-Man 2'nin çöp olduğunu iddia ediyor reklam oyun ödül töreninde ödül alamadığı için oyunu gömüp dalga geçiyor kendisinin iddia etiğine göre oyun aynı oyunmuş ben cevabını verdim ama ne yazdığını da hatırlamadığı için bozulup ağlıyor yine kafalar çok güzel anlayacağınız :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

bu konuda arkadasa bıraz katılıyorum ama şöyle bir şey varkı artık neredeyse tum seriler aynı oyun haline geldi ac serisi hep aynı farcry serisi aynı halo serısı aynı yanı bu olay artık cogu serıde var ms2 nınde ms1 le neredeyse aynı olması normal

99723

80+ Silver
bu konuda arkadasa bıraz katılıyorum ama şöyle bir şey varkı artık neredeyse tum seriler aynı oyun haline geldi ac serisi hep aynı farcry serisi aynı halo serısı aynı yanı bu olay artık cogu serıde var ms2 nınde ms1 le neredeyse aynı olması normal
Marvel’s Spider-Man 2'yi oynadım platin kupayı da aldım kesinlikle aynı oyun denip de gömülmez ilk oyun ile alakası yok Marvel’s Spider-Man 2 oynayan biri Marvel’s Spider-Man 1 yani ilk oyuna dönemez bile o kadar devasa farklar var aralarında AC,Far Cry gibi bir aynı oyunluk olsa zaten ne puanı bu kadar yüksek olurdu ne de basın bu kadar sevip överdi yani bomboş bir eleştiri yapmış onu geçtim adam reklam oyun ödül töreninde kendi aklınca oyun ödül alamdı diye gömmeye çalışması zaten en büyük Xbot palyaçoluğu.

İşin en komik tarafı ise o sırada Xbox :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
GA2pk91WUAAaesw

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze

Yazdıklarımı bile okuyorsun nereye çöp olduğunu iddia etmişim.Don mesajlarıma da bir bak kendi kafandan bir şeyler uydurup kendi hayal dünyanda yaşıyorsun.İnan öyle bir durumdasın ki düşmanım bu hale düşmesin.Buraya mesaj atarak harcadığım zamana acıdım şu an.Istedigin kadar etiketle mesaj yazmayacağım bu konuya.Yazdigim mesajlardan sonra durum ortada.Yazmadigim şeyleri yazmışım gibi göstermen de çabası.

Ha bu arada emoji falan atınca da bir şey değişmiyor inan kelime darağacının düşünce kapasiten falan ne olduğunu gösteriyor.Saygili bir şekilde konuşamayacak kadar gözün dönmüş.Konuyu okuyan diğer arkadaşlara iyi günler diler,ortaya fikir bile koyamayıp her eleştiride bulunan ve oyuna çöp demeyip de daha olmasını isteyerek fikirlerini söyleyip bu arkadaştan "Xbot" damgası yiyen herkese bu adamla dalasmanin vakit ve çaba kaybı olduğunu söylerim.Bosuna bu adama yazmayın kendi kafasında kurup yazsın,inanın eleştiri bile yapamıyor.Diger arkadaşlara iyi forumlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,923
İsim
Mert Can Ergün
God of War gibi bir oyuna kötü diyen olursa zaten ben senden önce yok ederim onu Kratos reis

Oyunun DLC'si bile o rezil oyun reklam ödül töreninden daha fazla beğeni ve hype aldı.
God of war fragmanına bile çığlık atıyorlar alkışlıyorlar başka oyunlarda göremezsin bunu

Bu sene eğer Wolverine oyunu gelirse almama gibi bir ihtimal yok ve puanı da en az 94 den açılır.
4m0rcaqnd6yb1.jpg
Çok güzel duruyor

99723

80+ Silver
Yazdıklarımı bile okuyorsun nereye çöp olduğunu iddia etmişim.Don mesajlarıma da bir bak kendi kafandan bir şeyler uydurup kendi hayal dünyanda yaşıyorsun.İnan öyle bir durumdasın ki düşmanım bu hale düşmesin.Buraya mesaj atarak harcadığım zamana acıdım şu an.Istedigin kadar etiketle mesaj yazmayacağım bu konuya.Yazdigim mesajlardan sonra durum ortada.Yazmadigim şeyleri yazmışım gibi göstermen de çabası.
Evet yazdıklarını okuyorum senin aksine sen daha ne yazdığını bile aklında tutamıyorsun :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: ve ağır sorunları olan sensin Xbot aynen gelip bomboş bir şekilde başyapıt kalitesindeki Marvel’s Spider-Man 2'yi saçma sapan bir şekilde gömmeye çalışıp ödül alamadı diye dalga geçmeye çalıştın bende cevabını verip rezil edince yok ben öyle yazmadım yok ben Xbot değlim diye ağlayıp durdun bu kadar uzun boş yapanı da göremedim yeter bence daha fazla uzatıp da rezil etme kendini.

God of war fragmanına bile çığlık atıyorlar alkışlıyorlar başka oyunlarda göremezsin bunu

Çok güzel duruyor
Aynen öyle zaten God of War oyun dünyasında en iyi yapımlar arasında gösterilen nadir oyunlardan insanların böyle hype yapmaları normal canlı reaksiyon var attım bu arada 15 milyon satış yapmış God of War Ragnarök mükemmel bir başarı böyle kaliteli oyuna da bu yakışır zaten.

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,923
İsim
Mert Can Ergün
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR