Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
@Perfectshot06 Bakar mısın adam hesap açıp açıp Xbot trollüğü yapıyor ip adresine bir perma ban çakarsanız iyi olacak.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne trollük mü yapmışım :D söylediğim şeylerde yanlış bile yok ayrıca mesajın son satırına bakarsan kendi görüşümü anlarsın. (anlayamadıysan tarafsızım)

Kaldı ki benim yazdıklarıma xbox trollüğü diyorsan sen de Sony CEO'su olmalısın gibi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap veremeyip ifade bırakacağını biliyorum ama
Son olarak yanlış bir bilgiyi ekliyim;

"Game Pass her yerden ulaşılabilen PS konsollarında bile erişebileceğiniz bir servis yoluna gittiler" diye yazmışsın ama daha geçen haftaki gündeme bakarsan Game Pass'in PS konsolları için asla gelmeyecek açıklamasını görebilirsin.

Verdiğin doğru bir bilgi bile yok ki attığın karşılaştırma görsellerinin doğruluğu bile tartışılır. Madem fanboyluk yapacaksın bari doğruları paylaş. Bundan hiçbir çıkarın bile olmamasına rağmen neden böyle bir şey yapıyorsun cidden bilmiyorum. Sanki Sony hatasız bir firma gibi. Bari firmalara hakaret etme

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,512
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ben kenara çekildim izleyeceğim merak ediyorum :D

99723

80+ Silver
Digital Foundry GTA VI'nın Xbox Series S'de nasıl çalışacağını tahmin ediyor; bu neslin piyasaya sürülen en zayıf konsolunda 720P 30 FPS bekliyor en iyimser tahmini yapmış adamlar ben Baldurs Gate 3 vakasından sonra geleceğinden bile şüpheliyim gelirse ekranda sulu boya gibi oynayacaklar GTA VI'yı .

Ayrıca video da Digital Foundry RTX 3080 veya üzeri GPU'ya sahip Bilgisayar kullanıcılarının sayısının Xbox Series X sahiplerinden daha fazla olduğuna dikkat çekiyor.
Oyunu PS5 ile PC'ye çıkarıp Xbox Series konsollarını es geçse adamlar daha çok para kazanacak çünkü Xbox Series X kullanıcı sayısı 5 milyon :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Son düzenleme:

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Çerezimi çayımı aldım mevzuyu izliom kdkdkd

99723

80+ Silver
Çerezimi çayımı aldım mevzuyu izliom kdkdkd
Baksana adamlar ne diyor RTX 3080 ve daha yüksek GPU kullanıcı sayısı bile Xbox Series X kullanıcı sayısından daha fazla oyunu Xbox yerine PC'ye getirseler daha fazla para kazanacaklar Xbox Series X satmıyor 5 milyon kullanıcıda kalmış :kekw: :kekw: :kekw: bir firma buna niye uğraşır aklım almıyor zaten diğer konsolu millet Game Pass kutusu diye aldı boş beleş konsol doğru dürüst oyun oynatamıyor oyun geliştiricileri isyan bayraklarını çekti oyun yapamıyoruz diye bağırıyor ve Rockstar Games GTA VI'yı Series S gibi bir konsola getirmeyi düşünüyor eğer Baldur's Gate 3 vakası yaşanmaz da gelirse adamların en iyi beklediği çözünürlük ve FPS değeri 720p 30 FPS zaten bende böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Baksana adamlar ne diyor RTX 3080 ve daha yüksek GPU kullanıcı sayısı bile Xbox Series X kullanıcı sayısından daha fazla oyunu Xbox yerine PC'ye getirseler daha fazla para kazanacaklar Xbox Series X satmıyor 5 milyon kullanıcıda kalmış :kekw: :kekw: :kekw: bir firma buna niye uğraşır aklım almıyor zaten diğer konsolu millet Game Pass kutusu diye aldı boş beleş konsol doğru dürüst oyun oynatamıyor oyun geliştiricileri isyan bayraklarını çekti oyun yapamıyoruz diye bağırıyor ve Rockstar Games GTA VI'yı Series S gibi bir konsola getirmeyi düşünüyor eğer Baldur's Gate 3 vakası yaşanmaz da gelirse adamların en iyi beklediği çözünürlük ve FPS değeri 720p 30 FPS zaten bende böyle düşünüyorum.
Series X'e bir şey diyemem ama Series S konusunda fikirlerimiz tamamıyla aynı geçende de demiştim. Series S, Series X e ciddi anlamda ayak bağı olup dolanıyor.
Birde Microsoftun Series S e zorunlu oyun çıkarma dayatmasını da anlamıyorum. Ya her iki konsola da yap ya da hiç yapma diyor. Sırf bu sebeple şirketler optimizasyonda sorunlar yaşıyorlar. (Mesela Larian Studio Baldurs Gate 3 oyununu sadece Series X e kaliteli şekilde çıkarmak istedi, ama MS kabul etmedi ya her ikisine çıkar yada hiç çıkarma dedi adamlar hala daha Series S in optimizesiyle uğraşıyorlar. Yine insaflı davrandı Larian Studio, aman be diyip Series konsolları es geçebilirlerdi.)
Sal şirketlerin yakasını da yapsınlar sadece Series X e oyunu güzel güzel de adam gibi oynasın millet. Durduk yere ne ekstradan iş çıkarıyorsun insanlara anlam veremiyorum. Kendi Exc oyunlarını yapmak istersen yap Series S'e.

Microsoft bilgisayar tarafında iyi hoşta, konsol tarafında aynı şeyi diyemiyorum. O kadar şirket aldılar, en son Activision'u da aldılar bakalım ne yapacaklar. Mesela millet Starfiled'a bir ton hypelandı (bende dahil), oyun bir çıktı ki aman aman. Redfall desen zaten rezillik.
Hadi gezegene giriş çıkışta falan load ekranı var anladım da, en basit ufak binalara falan girişlerde niye load ekranı var? Oyunun yarısı load ekranıyla geçiyor. Elle tutulur bi Forza var, Flight Simulator var, Halo serisi ve Gears serisi var. Ama bir türlü bi GoW, Uncharted, Last of Us, Days Gone kalitesinde bir oyun göremedik. (Spider-Man'i saymıyorum o biraz daha markaya kayıyor çünkü.)

Neyse, insanların zevklerine ve tercihlerine ben saygı duyarım. İsteyen istediğiyle oynasın. :)

99723

80+ Silver
Series X'e bir şey diyemem ama Series S konusunda fikirlerimiz tamamıyla aynı geçende de demiştim. Series S, Series X e ciddi anlamda ayak bağı olup dolanıyor.
Birde Microsoftun Series S e zorunlu oyun çıkarma dayatmasını da anlamıyorum. Ya her iki konsola da yap ya da hiç yapma diyor. Sırf bu sebeple şirketler optimizasyonda sorunlar yaşıyorlar. (Mesela Larian Studio Baldurs Gate 3 oyununu sadece Series X e kaliteli şekilde çıkarmak istedi, ama MS kabul etmedi ya her ikisine çıkar yada hiç çıkarma dedi adamlar hala daha Series S in optimizesiyle uğraşıyorlar. Yine insaflı davrandı Larian Studio, aman be diyip Series konsolları es geçebilirlerdi.)
Sal şirketlerin yakasını da yapsınlar sadece Series X e oyunu güzel güzel de adam gibi oynasın millet. Durduk yere ne ekstradan iş çıkarıyorsun insanlara anlam veremiyorum. Kendi Exc oyunlarını yapmak istersen yap Series S'e.

Microsoft bilgisayar tarafında iyi hoşta, konsol tarafında aynı şeyi diyemiyorum. O kadar şirket aldılar, en son Activision'u da aldılar bakalım ne yapacaklar. Mesela millet Starfiled'a bir ton hypelandı (bende dahil), oyun bir çıktı ki aman aman. Redfall desen zaten rezillik.
Hadi gezegene giriş çıkışta falan load ekranı var anladım da, en basit ufak binalara falan girişlerde niye load ekranı var? Oyunun yarısı load ekranıyla geçiyor. Elle tutulur bi Forza var, Flight Simulator var, Halo serisi ve Gears serisi var. Ama bir türlü bi GoW, Uncharted, Last of Us, Days Gone kalitesinde bir oyun göremedik. (Spider-Man'i saymıyorum o biraz daha markaya kayıyor çünkü.)

Neyse, insanların zevklerine ve tercihlerine ben saygı duyarım. İsteyen istediğiyle oynasın. :)
İşte sorun da şurada Xbox Series X de detaylarına inince patates bir konsol olduğu çıkıyor + dediğim gibi Xbox Series X hiç satmadı sadece 5 milyon adet satmış bu da Xbox'ın artık ana konsolu Series X değil Series S olduğu anlamına geliyor.

Bende zaten kim neyle oynadığım karışmıyorum doğru ne ise onu söylüyorum birde şöyle düşün bana hak vereceksin mesela bir kullanıcı ürün almak istiyor bir firma var sana konsol veriyor ne oyunu var ne doğru dürüst performansı ne de destek sunuyor diğer firma ise sana konsolu veriyor ama o konsolla mükemmel özel oyunlar destekler sunuyor ve oyunlardaki performansları da çok iyi ben de hangisi en iyisiyse onu öneriyorum benim önerilerim boş saydık diyelim zaten oyuncu topluluğunun çoğu da neyin iyi olduğunu biliyor satış rakamları ortada PS5 rekor üstüne rekor kırıp aynı dönemde PS4 satışlarını geçiyor ve şu an 50 milyon barajında dayandı Xbox ise iki tane farklı konsol çıkarıyor ana konsolu Series X yan ürün Series S iki ayrı konsol sattığı halde Xbox One döneminden bile daha rezalet bir performans gösteriyor 20 milyon civarlarında satıyor ve aynı dönem satışlarında Xbox One'ın gerisinde kalıyor en kötüsü ise ana konsolu Xbox Series X hiç satmıyor sadece 5 milyon kullanıcı alıyor yani kısaca Xbox'ın ana konsolu Series X değil Series S ve ben sadece yeni konsol alacaklara yazıyorum eski alanlar ise çoğu bana hak verip zaten sattıklarını belirtiyorlar ben sadece bir kullanıcı bir ürün istediğinde alacağı en iyi deneyimi verecek ürünü öneririm.

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
@Yunus274 Hocam PS5'e özel oyun olan Rise of the Ronin 22 mart 2024'de geliyor. 2024'de hangi sony oyunlarını görürüz sizce?

99723

80+ Silver
@Yunus274 Hocam PS5'e özel oyun olan Rise of the Ronin 22 mart 2024'de geliyor. 2024'de hangi sony oyunlarını görürüz sizce?

playstation-exclusive-games-coming-in-2024-and-onwards-v0-6jgxuuelob1c1.jpg

F_OVSDgWUAAt5XZ

The Last of Us Part II Remastered
Final Fantasy 7: Rebirth
Rise of the Ronin
Silent Hill 2
HELLDIVERS™ 2
Lost Soul Aside
Stellar Blade
Granblue Fantasy: Relink
Pacific Drive
Foamstars
Marvel’s Wolverine 2024 en kötü ihtimal 2025 başı deniyor
Death Stranding 2 kesin bir tarihi yok 2024 veya 2025 deniyor

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
playstation-exclusive-games-coming-in-2024-and-onwards-v0-6jgxuuelob1c1.jpg

The Last of Us Part II Remastered
Final Fantasy 7: Rebirth
Rise of the Ronin
Silent Hill 2
Lost Soul Aside
Stellar Blade
Granblue Fantasy: Relink
Marvel’s Wolverine 2024 en kötü ihtimal 2025 başı deniyor
Death Stranding 2 kesin bir tarihi yok 2024 veya 2025 deniyor
En çok beklediğim Wolverine ama 2024 içerisinde olacağını düşünmüyorum. Bir de projeyi Insomniac Games yapınca beklentim de çok yüksek oluyor.

99723

80+ Silver
En çok beklediğim Wolverine ama 2024 içerisinde olacağını düşünmüyorum. Bir de projeyi Insomniac Games yapınca beklentim de çok yüksek oluyor.
Aynen öyle Insomniac Games Marvel's Spider-Man 2 başyapıtından sonra Wolverine oyununda nasıl bir şaheser ortaya çıkarır merakla bekliyorum bir de Wolverine +18 brutal bir oynanışa sahip olacak yani kısaca şov yapacaklar bence oyunda 2024 ekim kasım gibi çıkar 2025'e kalmaz.

Oyun çıkmadan puanını bile yazayım buraya minimum 94 olacak bu mesajım da kalsın.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen öyle Insomniac Games'in Marvel's Spider-Man 2 başyapıtından sonra Wolverine oyununda nasıl bir şaheser ortaya çıkarır merakla bekliyorum bir de Wolverine +18 brutal bir oynanışa sahip olacak yani kısaca şov yapacaklar bence oyunda 2024 ekim kasım gibi çıkar 2025'e kalmaz.

Oyun çıkmadan puanını bile yazayım buraya minimum 94 olacak bu mesajım da kalsın.
Zaten öyle bir çıta belirledi ki, onun altı oyuncular tarafından pek de kabul görmüyor. Marvel'in Blade oyunu duyuruldu. Açık söyleyeyim, hiç ümidim yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom