leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhabalar, kısaca durumumu özetleyeyim, LÜTFEN okuyunuz.
Bu yılın haziran ayında fiyatların aşırı artmaya başladığı dönemde kendime 4050'li ve kendi kullanımımda idare edebileceğim güzel bir laptop aldıktan sonra halihazırda kullandığım 3060'lı kasam boşa çıktı. Hem sınav senem olduğundan ve masayı düzenli tutmam gerektiğinden kasa yerine laptop+monitör kullanmaya başladım.
Aylar geçti ve artık kasayı satmam gerektiğini düşünüyorum. Başta kardeşime verme planım vardı ancak baktım ki o laptoplara biraz daha ısınık, vazgeçtim.
Şimdi özetle, hem GTA6 duyurusundan ötürü hem de konsoldan oyun oynamayı seven biri olarak konsol almayı düşünüyorum. Kendimce birkaç neden oluşturdum konsol tercihimle alakalı;
Neden Xbox almalıyım?
1-Xbox platformuna aşinayım ve kütüphanemde konsol destekli oyunlar mevcut.
2-Önümüzdeki 1.5 yılı kapsayan bir Game Pass Ultimate aboneliğim var.
3-DualSense aşırı gelişmiş olsa da aktif 9. nesil kol kullanan biri olarak gamepad gerçekten ergonomik.
Neden Xbox ALMAMALIYIM?
1-Özel oyunlar çok nadiren çıkıyor.
2-Gamepad şarj edilebilir değil.
Neden PS5 Almalıyım?
1-Özel ve AAA oyunlar sıklıkla PS özelinde çıkıyor.
2-Xbox'a göre daha gelişmiş ve daha stabil bir oynanışa sahip olduğunu düşünüyorum.
3-SSD yükseltmesi yapmak (ki hiç zannetmiyorum) çok daha kolay.
Neden PS5 ALMAMALIYIM?
1-PS Plus kütüphanesi için 1.4K ile 2.8K arasında değişen bir yıllık ödeme yapmak durumundayım.
2-PS'e çıkan oyunlar genel olarak pahalılar.
3-HDR'ı açıp kapatabildiğimizden emin değilim. (Televizyonum dandik ama 4K olduğu için HDR açılınca ekran soluklaşıyor)
Özetle benim Xbox Series X almak için gerekçelerim bu yönde ama çok fazla gömeni de var, 2027'de Microsoft konsollardan çekilecek diyen de var.
Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.
Aylar geçti ve artık kasayı satmam gerektiğini düşünüyorum. Başta kardeşime verme planım vardı ancak baktım ki o laptoplara biraz daha ısınık, vazgeçtim.
Şimdi özetle, hem GTA6 duyurusundan ötürü hem de konsoldan oyun oynamayı seven biri olarak konsol almayı düşünüyorum. Kendimce birkaç neden oluşturdum konsol tercihimle alakalı;
Neden Xbox almalıyım?
1-Xbox platformuna aşinayım ve kütüphanemde konsol destekli oyunlar mevcut.
2-Önümüzdeki 1.5 yılı kapsayan bir Game Pass Ultimate aboneliğim var.
3-DualSense aşırı gelişmiş olsa da aktif 9. nesil kol kullanan biri olarak gamepad gerçekten ergonomik.
Neden Xbox ALMAMALIYIM?
1-Özel oyunlar çok nadiren çıkıyor.
2-Gamepad şarj edilebilir değil.
Neden PS5 Almalıyım?
1-Özel ve AAA oyunlar sıklıkla PS özelinde çıkıyor.
2-Xbox'a göre daha gelişmiş ve daha stabil bir oynanışa sahip olduğunu düşünüyorum.
3-SSD yükseltmesi yapmak (ki hiç zannetmiyorum) çok daha kolay.
Neden PS5 ALMAMALIYIM?
1-PS Plus kütüphanesi için 1.4K ile 2.8K arasında değişen bir yıllık ödeme yapmak durumundayım.
2-PS'e çıkan oyunlar genel olarak pahalılar.
3-HDR'ı açıp kapatabildiğimizden emin değilim. (Televizyonum dandik ama 4K olduğu için HDR açılınca ekran soluklaşıyor)
Özetle benim Xbox Series X almak için gerekçelerim bu yönde ama çok fazla gömeni de var, 2027'de Microsoft konsollardan çekilecek diyen de var.
Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.