Arama sonuçları: *

• Users: terebayt
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. terebayt

xbox gamepass nedir

6TL verip 1 ay oynuyorsun sonra 15TL vererek oynamaya devam ediyorsun her ödemen 1 ay işte
  2. terebayt

xbox gamepass nedir

Benim bildiğim 15TL devam ediyor Ultimate ama sadece konsol için olan 30TL olabilir
  3. terebayt

xbox gamepass nedir

Ultimate 6TL zaten hem konsol hem PC için ultimate
  4. terebayt

xbox gamepass nedir

XBOX Gamepass hem konsolda hem de PC de olan bir hizmet aylık belli bir ücret ödeyerek içindeki oyunları oynayabiliyorsun İlk ay 6TL sonraki aylar 15TL
  5. terebayt

Xbox arkadaşımla oyun oynayamıyorum

Benzer bir sorunla karşılaşmıştım ve Microsoft desteğe yazmıştım bana böyle bir E-Posta gönderdiler umarım yardımcı olur bir dene E-Posta; We were able to get your issue with privacy setting During our session we were able to provide you the steps on your account and confirmed your issue is...
  6. terebayt

Xbox arkadaşımla oyun oynayamıyorum

İnternet sorunum yüzünden hatanı göremiyorum aldığın hatayı yazar mısın?
  7. terebayt

Gamepass oyun önerisi!

127 GB aslında
  8. terebayt

Gamepass oyun önerisi!

Sanmıyorum minimum sistem gereksinimi RX570 yazıyor.
  9. terebayt

Gamepass oyun önerisi!

Sanmam ama neyse yine de içinde kaliteli oyunlar var almaya değer
  10. terebayt

Gamepass oyun önerisi!

RDR2 neden PC için yok ya. :cautious: :(
  11. terebayt

Gamepass oyun önerisi!

Microsoft Flight Simulator,Forza Horizon 4,Sea of Thieves
  12. terebayt

Xbox gamepass müşteri temsilcisi.

Sonuç olarak a böyle bir E posta aldım Thanks for contacting Microsoft Support for Xbox We were able to get your issue with privacy setting During our session we were able to provide you the steps on your account and confirmed your issue is now resolved. as I promised here is the steps ...
  13. terebayt

Xbox gamepass müşteri temsilcisi.

Ben de yardım aldım ama adam ingilizce konuştu ben sordum türkçe konuşabilir miyiz o da dedi sadece ingilizce konuşabilirim ama istersen sen türkçe yaz ben çevirerek cevap veririm dedi ben de gerek yok ben çeviri kullanırım dedim hallettik ama ben çevirilmiş mesajlardan doğru düzgün bir şey...
  14. terebayt

PC için xbox game pass alınır mı?

Ben oyunları zamana yayarak oynadığım için 2 ayda bitirebileceğimi sanmıyorum mesela Witcher 3 var steam indirimlerinde bir arkadaş hediye etmişti ama hala yarısı bitmedi sanırım.
  15. terebayt

Ben sırf Forza Horizon ve Sea of Thieves oynamak için satın aldım ama içindeki oyunlara da bakacağım.
  16. terebayt

Alınır ben daha yeni aldım ama henüz denemedim herhangi bir oyun.
  17. terebayt

Xbox gamepass

Duruyordur.
  18. terebayt

Xbox gamepass

Eğer kendi sitesinden aldıysan duruyor diye biliyorum ama başka sitelerden aldıysan bir şey diyemem her şey olabilir.
  19. terebayt

Xbox Gamepass bitimi hakkinda soru

Sea of thieves ne zaman kalkar?
  20. terebayt

Xbox Gamepass bitimi hakkinda soru

Neyse konu gamepassden PC vs Konsola döndü uzatmaya gerek yok bir de sana bir sorum daha var Forza Horizon 4 ne zaman kalkar gamepassden tahmini?
Top Bottom