Neler Yeni

Xbox Gamepass bitimi hakkinda soru

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
6000TL ye bilgisayar alırsa kesinlikle her oyunu rahat rahat oynar.
Bu kişiden kişiye değişir. Eğer günlük işlerimi halledecek bilgisayarım varsa, tekrar neden oyun oynamak için bilgisayar alayım?
Konsol alırım rahat rahat oynarım.
Playstation hic dusunmuyorum zaten, PC de de hep bakimi, windows sorunlari, gelecekteki oyunlari kaldirmama vs. gibi bir suru sey var. Cok yasadigimdan dolayi ve xbox gamepadim de oldugundan dolayi xbox istiyorum.
XBOX istiyorsanız kimse alıkoyamaz zaten. Ben tercihimi konsoldan yana kullanırım. Sizin tercihiniz.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Tercih sana kalmış ama PCnin kaldırmadığı oyunu XBOX da kaldırmaz.
Konsollarda oyun kaldırır mı? Gibi bir sorun yoktur.
Çünkü oyun üreticileri oyunlarını önce bilgisayara göre yapar, sonra konsolun özelliklerine göre tekrar port eder.
Downgrade yapar ki konsollarda akıcı çalışsın. O yüzden konsollar 7 8 sene boyunca her oyunu açabiliyor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bu kişiden kişiye değişir. Eğer günlük işlerimi halledecek bilgisayarım varsa, tekrar neden oyun oynamak için bilgisayar alayım?
Konsol alırım rahat rahat oynarım.

XBOX istiyorsanız kimse alıkoyamaz zaten. Ben tercihimi konsoldan yana kullanırım. Sizin tercihiniz.
PC gelecekte Upgrade edilebilir ama konsolu upgrade edemezsin mutlaka yenisini almalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konsollarda oyun kaldırır mı? Gibi bir sorun yoktur.
Çünkü oyun üreticileri oyunlarını önce bilgisayara göre yapar, sonra konsolun özelliklerine göre tekrar port eder.
Downgrade yapar ki konsollarda akıcı çalışsın. O yüzden konsollar 7 8 sene boyunca her oyunu açabiliyor.
PC de de grafik düşürünce aynı şey oluyor zaten.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
PC gelecekte Upgrade edilebilir ama konsolu upgrade edemezsin mutlaka yenisini almalısın.
Konsolların ömürleri ortalama 7 ile 10 sene arası değişir. O 10 sene boyunca "Acaba kasar mı?" "Acaba çalıştırır mı?" gibi sorunlarla uğraşmadan oynarsın.
7 10 sene sonrasında zaten yeni konsol çıkar ve ona geçersin. Aynı bilgisayardaki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC de de grafik düşürünce aynı şey oluyor zaten.
11 Kasım 2006'da çıkan Playstation 3 GTA 5'i açabiliyor. 2006'da topladığın bir sistemin GTA 5'i açamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Konsolların ömürleri ortalama 7 ile 10 sene arası değişir. O 10 sene boyunca "Acaba kasar mı?" "Acaba çalıştırır mı?" gibi sorunlarla uğraşmadan oynarsın.
7 10 sene sonrasında zaten yeni konsol çıkar ve ona geçersin. Aynı bilgisayardaki gibi.
Neyse konu gamepassden PC vs Konsola döndü uzatmaya gerek yok bir de sana bir sorum daha var Forza Horizon 4 ne zaman kalkar gamepassden tahmini?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Neyse konu gamepassden PC vs Konsola döndü uzatmaya gerek yok bir de sana bir sorum daha var Forza Horizon 4 ne zaman kalkar gamepassden tahmini?
Tahminimce uzun süre kalır. Bu sene kalkacağını sanmıyorum Forza'nın.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası