Xbox Gamepass Oyunları Hakkında

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
Xbox Gamepass almayı düşünüyorum (PC için ) forza 5 için alıcam ama aklımda bir soru var Şimdi ben 1 aylık üyelik aldım diyelim diğer ay da üye olucam ama forza 5 diğer ay gamepassde olacakmı ve ya herhangi bir oyun gamepassden kalkma imkanı varmı ? Varsa nasıl öğreniriz Kısaca forza 5 gamepassden kalkarmı ? Biraz uzattım kusura bakmayın 🙂

Forza Horizon 4 çıktığı gibi hemen gamepass'e gelmişti ve hala kaldırılmadı, Forza Horizon 5'te aynı şekilde çıktığı gün geldi gamepasse büyük ihtimalle kaldırılmaz. Gamepass'ten oyunlar kalkabiliyor fakat Forza Horizon 5'in kalkması düşük ihtimal

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Fear
Microsoft artık oyun satmaktan ziyade GamePass satmayı düşündüğü için kendi oyunları, özellikle de Forza gibi GamePass aldırtacak oyunları ilk günden sonsuza kadar GamePass'te tutarlar.

horizon 5 kalkmaz ama eleyicide yarış başlayınca kasıyor global bir sorun acele değilse bekle

Microsoft'un kendi oyunları kalkmaz. Diğer yapımcıların oyunları zamanla kalkabilir, onları takip etmen gerek.

Xbox Gamepass almayı düşünüyorum (PC için ) forza 5 için alıcam ama aklımda bir soru var Şimdi ben 1 aylık üyelik aldım diyelim diğer ay da üye olucam ama forza 5 diğer ay gamepassde olacakmı ve ya herhangi bir oyun gamepassden kalkma imkanı varmı ? Varsa nasıl öğreniriz Kısaca forza 5 gamepassden kalkarmı ? Biraz uzattım kusura bakmayın 🙂
Fh5 kalkmaz ama gta 5 rdr2 online gibi oyunlar ara sıra gelip gidiyor.

Geri