Neler Yeni

PC için xbox game pass alınır mı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dediğinden çok bir şey anlayamadım da, hocam neden beğenmiyorsun ki?
We happy few,metro serisi,Forza horizon,Plague tale,FM 2020 gibi oyunları toplam 6 TL'ye oyamak bir nimet bence.
Şahsen bana kalırsa kesin verilir(yanlış anlamayın tam neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım ondan sordum)
ben microsoft game passini beğenmiyorm gayet iyi oyunlar var ama çöplerde var xbox game passini xbox one x de deneyimledim orda mükemmel oyunlar vardı pcde yok tabii ki kaşılatırılmaz ama daha iyi oyunlar gelebilir beğeniyorsanız alabilirsiniz

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ben microsoft game passini beğenmiyorm gayet iyi oyunlar var ama çöplerde var xbox game passini xbox one x de deneyimledim orda mükemmel oyunlar vardı pcde yok tabii ki kaşılatırılmaz ama daha iyi oyunlar gelebilir beğeniyorsanız alabilirsiniz
Evet xbox olsa dediğiniz gibi daha iyi tabii. Fakat xbox'ı olmayanlar için de güzel bir olay bu. Ayrıca 10 oyundan 8-9'u çöp dediğiniz gibi.Geri kalan 1-2'yi oynamak lazım ;)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben sırf Forza Horizon ve Sea of Thieves oynamak için satın aldım ama içindeki oyunlara da bakacağım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Evet xbox olsa dediğiniz gibi daha iyi tabii. Fakat xbox'ı olmayanlar için de güzel bir olay bu. Ayrıca 10 oyundan 8-9'u çöp dediğiniz gibi.Geri kalan 1-2'yi oynamak lazım ;)
yani zamanı olan oynayabilir onun dışında maksimum 2 ay kullanılır oyunlar biter ve ödemeyi kesersin

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
yani zamanı olan oynayabilir onun dışında maksimum 2 ay kullanılır oyunlar biter ve ödemeyi kesersin
Ben oyunları zamana yayarak oynadığım için 2 ayda bitirebileceğimi sanmıyorum mesela Witcher 3 var steam indirimlerinde bir arkadaş hediye etmişti ama hala yarısı bitmedi sanırım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben oyunları zamana yayarak oynadığım için 2 ayda bitirebileceğimi sanmıyorum mesela Witcher 3 var steam indirimlerinde bir arkadaş hediye etmişti ama hala yarısı bitmedi sanırım.
ben pc alınca hayatımı gömüp 2 yıllık parça parça topladığım kütüphanemi bitireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,869
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom