Arama sonuçları: *

1. thepublicman

XBOX GAMEPASS ZAM GELİYOR (MS TARAFINDAN DOGRULANDI)

bence en büyük avantaj 3 yıllık alabilmekti ben de 3 yıllık alanlardanım seneye bitiyor keşke yine bir yolu olsa 3 yıllığın
  2. thepublicman

XBOX GAMEPASS ZAM GELİYOR (MS TARAFINDAN DOGRULANDI)

enflasyona göre yıllık almak yine mantıklı duruyor oyun fiyatlarının artışı call of duty gibi oyunların gelmesiyle halen mantıklı (aylık değil 6 aylık yıllık gibi paketler)
  3. thepublicman

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

İki oyun konsolunun halen bir bilgisayar etmediği gerçeği... PS bile özel oyunları bilgisayara port ettirdi, bence her iki oyun konsolu da kendi amacında başarılı (xbox oyun üretemiyorum yapanı alayım, sony ürettiklerimi satayım üretemediğimi yenileyim kafasında) ama bilgisayar ikisinden de...
  4. thepublicman

XBOX Gamepass bedava mı oluyor?

İlerleyen süreçte farklı üyelik yöntemi getirecekler o zaman ps tarafında ki gibi
  5. thepublicman

Starfield Balonu Patladı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/artik-xbox-konsollarina-ihtiyaciniz-yok.732611/ Bu konuya verdiğin emeği görünce ben de fanatik olduğunu düşündüm, Sony bile bu kadar rakip araştırması yapmıyordur :D Xbox ceosu zaten başyapıt oyun yapamadıklarını resmen itiraf ediyor maliyeti de çok diyor...
  6. thepublicman

İndeks Bi̇lgi̇sayar Nasil??

Öyle olur kargoyla da gönderebilirsiniz diye biliyorum
  7. thepublicman

İndeks Bi̇lgi̇sayar Nasil??

Indeks bilgisayar Türkiye distribütörlerinden biri %99 Türkiye garantilidir ama ithalatçı da olabilir tabi
Top Bottom