Neler Yeni

XBOX Gamepass bedava mı oluyor?

Mustafaer

80+ Bronze
Az önce bu siteden bu haberi gördüm.

Xbox gamepass un ücretsiz olması çok iyi olurdu sizce ücretsiz olurmu?
2 Saatte 1 reklam izleyerek oyun oynamak büyük avantaj

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
İlerleyen süreçte farklı üyelik yöntemi getirecekler o zaman ps tarafında ki gibi

Mustafaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
İmkansız bence. Ücretsiz kısmının oyun kütüphanesi daha daraltılıp belki sunulabilir. Ayrıca reklam konusunda 2 saatte tek reklam bana mantıklı gelmedi. Youtube ya da twitch vb. platformlarda bile 5-10 dakikada bir reklam fırlıyor bir yerlerden.

Mustafaer

80+ Bronze
İmkansız bence. Ücretsiz kısmının oyun kütüphanesi daha daraltılıp belki sunulabilir. Ayrıca reklam konusunda 2 saatte tek reklam bana mantıklı gelmedi. Youtube ya da twitch vb. platformlarda bile 5-10 dakikada bir reklam fırlıyor bir yerlerden.
Bilemiyorum çünkü 2 saatte 1 reklam olayı olursa hiç Xbox üyeliği almayanlardan da para kazanırlar. Diğer adamlar zaten satın alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Bilemiyorum çünkü 2 saatte 1 reklam olayı olursa hiç Xbox üyeliği almayanlardan da para kazanırlar. Diğer adamlar zaten satın alıyor
Kazanırlar ancak 2 saatte tek reklamla kütüphanedeki istediğin oyunu oyna derlerse mevcut üyeliği olanların çoğu yenilemeyecek ya da almayı düşünen çoğu insan almayacaktır. Satış yüzdeleride düşecektir diye düşünüyorum. Bu şirketi nasıl etkiler bilemem tabi. Şahsen ben üyeliğimi yenilemem. 2 saatte bir izleyeceğim tek reklama ufak bir mola gözüyle bakarım, o parayı ödemem.

Top Bottom