XBOX Gamepass bedava mı oluyor?

Mustafaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Az önce bu siteden bu haberi gördüm.

Xbox gamepass un ücretsiz olması çok iyi olurdu sizce ücretsiz olurmu?
2 Saatte 1 reklam izleyerek oyun oynamak büyük avantaj

reklam izlemek istesem televizyon izlerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
İlerleyen süreçte farklı üyelik yöntemi getirecekler o zaman ps tarafında ki gibi

ben fifa oynamak için alıyodum. bana mantıklı olur. ama adam oyunun ortasındayken reklam çıkarsa delirir
İna göre ayarlamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerleyen süreçte farklı üyelik yöntemi getirecekler o zaman ps tarafında ki gibi
Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence büyük bir nimet

İmkansız bence. Ücretsiz kısmının oyun kütüphanesi daha daraltılıp belki sunulabilir. Ayrıca reklam konusunda 2 saatte tek reklam bana mantıklı gelmedi. Youtube ya da twitch vb. platformlarda bile 5-10 dakikada bir reklam fırlıyor bir yerlerden.

İmkansız bence. Ücretsiz kısmının oyun kütüphanesi daha daraltılıp belki sunulabilir. Ayrıca reklam konusunda 2 saatte tek reklam bana mantıklı gelmedi. Youtube ya da twitch vb. platformlarda bile 5-10 dakikada bir reklam fırlıyor bir yerlerden.
Bilemiyorum çünkü 2 saatte 1 reklam olayı olursa hiç Xbox üyeliği almayanlardan da para kazanırlar. Diğer adamlar zaten satın alıyor

Bilemiyorum çünkü 2 saatte 1 reklam olayı olursa hiç Xbox üyeliği almayanlardan da para kazanırlar. Diğer adamlar zaten satın alıyor
Kazanırlar ancak 2 saatte tek reklamla kütüphanedeki istediğin oyunu oyna derlerse mevcut üyeliği olanların çoğu yenilemeyecek ya da almayı düşünen çoğu insan almayacaktır. Satış yüzdeleride düşecektir diye düşünüyorum. Bu şirketi nasıl etkiler bilemem tabi. Şahsen ben üyeliğimi yenilemem. 2 saatte bir izleyeceğim tek reklama ufak bir mola gözüyle bakarım, o parayı ödemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,586
Son üye
brutus007
Geri