Ne kadar fiyatı ? Ve büyük ihtimalle TR garantili olabilir.Arkadaşlar bi xbox series s ilanı buldum.arkadaş bilyoner yarışmasından kazanmış.indeks bilgisayar faturasi var xbox da.bu şimdi türkiye distribitör garantili mi oluyor?
4.700 TL den bende satabilirim. Ve uygun fiyata lazımsa, Xbox Gamepass Ultimate üyeliği de satabilirim.5500 TL dedi.5000 e anlaştık.
Hocam şaka bir yana kaç ay garantisi var?4.700 TL den bende satabilirim. Ve uygun fiyata lazımsa, Xbox Gamepass Ultimate üyeliği de satabilirim.
Peki diyelim ki bir sorun çıktı.ben ürünü indeks bilgisayara götürüp teslim mi edicem?Indeks bilgisayar Türkiye distribütörlerinden biri %99 Türkiye garantilidir ama ithalatçı da olabilir tabi
11 ay veya daha fazla diye hatırlıyorum.Hocam şaka bir yana kaç ay garantisi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki diyelim ki bir sorun çıktı.ben ürünü indeks bilgisayara götürüp teslim mi edicem?
Öyle olur kargoyla da gönderebilirsiniz diye biliyorumHocam şaka bir yana kaç ay garantisi var?
Peki diyelim ki bir sorun çıktı.ben ürünü indeks bilgisayara götürüp teslim mi edicem?
Hayır. Xbox Türkiye ile Microsoft üzerinden iletişime geçip yolluyorsunuz. Genelde UPS kargo ile evden alıyorlar.Hocam şaka bir yana kaç ay garantisi var?
yani media markt gibi bir siteden de alsam iade işlemi böyle mi oluyor?Hayır. Xbox Türkiye ile Microsoft üzerinden iletişime geçip yolluyorsunuz. Genelde UPS kargo ile evden alıyorlar.
İade ayrı, iade süresi aldıktan 14 güç içinde aldığın yere herhalde iade ediyorsundur. Arıza ve sorunlarda dediğim gibi.yani media markt gibi bir siteden de alsam iade işlemi böyle mi oluyor?
Bende ps5 e katıldım bakalım çıkacak mı ? Nesine den katıldımArkadaşlar bi xbox series s ilanı buldum.arkadaş bilyoner yarışmasından kazanmış.indeks bilgisayar faturasi var xbox da.bu şimdi türkiye distribitör garantili mi oluyor?
anladım hocam.İade ayrı, iade süresi aldıktan 14 güç içinde aldığın yere herhalde iade ediyorsundur. Arıza ve sorunlarda dediğim gibi.