Arama sonuçları: *

1. Halil014

Nintendo Swich Vs ps5 vs Xbox vs Steam deck

O korsana giriyor redditte falan arat bulursun nereden edineceğini.
  2. Halil014

Ayarları yapman lazım 5500 işlemci yuzuya rahat yetecek bir işlemci Zelda falan rahat oynarsın.
  3. Halil014

Ya upgrade et yada ps5 al. Xbox Series X alacaksan da 4k monitör al.
  4. Halil014

Sistemin nedir ? Steam decke Windows kurarsan yüzü rahat çalışıyor.
  5. Halil014

Ps5 al diskli olanı PlayStation oyunlarının piyasası Xbox tan iyi oynayıp oynayıp satarsın kutuları. Steam deck bence günümüzde zengin oyuncağı ama ps5 öyle yada böyle 2028 e kadar gider.
  6. Halil014

Switch emülatör stabil çalışır mı?

her türlü kol çalışıyor ps5 kolu daha iyi olur gyro led falan emülatorde çalışıyor hep.
  7. Halil014

oynanıyor ama gamepad çok daha iyi olacaktır.
  8. Halil014

Ps3 emülatör denemek istiyorsan önce ayarları yap dene işlemci performansı yetersiz gelirse OC denersin.
  9. Halil014

Evet Steam deck işlemcisi fena değil açtığı oyunlar var. Ama gerçekten sistemi sağlam kullanıyor overclock yaparak performansı arttırabilirsin ama a520 ile olmaz tabi OC.
  10. Halil014

Ryzen 5 5500 yani çalıştırır ama daha iyi işlemci daha performans demek. İnternette oynamak istediğin oyunun ayarlarına bakıp yapman gerek . Yuzu gibi basit değil. Ama her oyun oynanmıyor.
  11. Halil014

O kadar da farketsin tabi . Wiki sayfalarında ayarlar var onları yaparsan gran turismo 5 gayet güzel çalışıyor daha çok grafik hataları var tabi orta üst bir sistem gerek. Benim sistemde gt5 oynanmıyor tabi ama bayağı bir oyun oynadım ryzen 3 ile .
  12. Halil014

Rpcs3 ekran kartı değil işlemci sömüren bir emülatör. Apu olsa bile farketmiyor.
  13. Halil014

Ps3 emülatörü büyük yol kat etti bu arada artık çok daha iyi.
  14. Halil014

nintendo switch lite almalı mıyım?

Bence alabilirsin dikkat etmen gereken analoglar onları kontrol et. Switch lite güzel alet.
  15. Halil014

The Legend of Zelda Tears of Kingdom çıkıyor

Seçim sonrası en son düşecek şey oyun fiyatlar.
  16. Halil014

Nintendo Switch Kırdırılması Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Şu ülkede nintendo oyunlarını ( son çıkanlar) korsan oynamayan para veren kaç kişi var acaba ? 3 belki 4 tane :D
  17. Halil014

Steam Deck Hakkında...

Series s 4000 falan normal fiyatı . 400 dolar olan bu alet de bu civarda gelse iyi olur. Series s ilk çıktığında Amazon.de de daha ucuzdu adamlar çok iyi indirim yapmışlardı diğer ülkeler için. Bu alet Türkiye ye gelmezse bu şekilde hesaplı olabilir.
  18. Halil014

Steam Deck Hakkında...

Zaten ben az demek istemedim. Ps4 1080p sdeck 720p yani daha uzun ömürlü demek istedim :) Ben Steam Deck i savunuyorum
  19. Halil014

Steam Deck Hakkında...

Ama Steam Deck 720p :( 1627407312 Bu konsol aşağı yukarı ps4 gücünde ve ps4 çöp değil tabi (Çöp diyenler gt 1030 kullanıyor :))
  20. Halil014

Steam Deck Hakkında...

960 low da oynatmıyor mu ?
Top Bottom