Neler Yeni

nintendo switch lite almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet salıh salar
yakın zamanda bilgisayarımı sattım ve telefon aldım ve elimde bir miktar para kaldı ve ikinci el konsollara bakıyordum ve 3000 tl ye switch lite gördüm ve arada oyun oynamak için alınır mı ve alırken nelere dikkat etmeliyim

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bence alabilirsin dikkat etmen gereken analoglar onları kontrol et. Switch lite güzel alet.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunları size hitap ediyorsa alın. Bir de Nintendo'da indirim falan olmaz fiyatları sabittir. Örneğin son çıkan Zelda 2000 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet salıh salar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunları size hitap ediyorsa alın. Bir de Nintendo'da indirim falan olmaz fiyatları sabittir. Örneğin son çıkan Zelda 2000 TL.
daha uygun fiyatlı oyunlar yok mudur? konsol 3000 lira oyunu 2000 olursa ne anlamı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alabilirsin dikkat etmen gereken analoglar onları kontrol et. Switch lite güzel alet.
tamamdır oyun kısmı kafama yatarsa almayı düşünüyorum saolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
daha uygun fiyatlı oyunlar yok mudur? konsol 3000 lira oyunu 2000 olursa ne anlamı var

daha uygun fiyatlı oyunlar var. switchte ülkelerin pazarlarında fiyatlar değişiyor ve ülkeden ülkeye çok iyi fırsatlar oluyor. bir oyunun hangi ülkede en uygun olduğunu gösteren siteler var. kutulu almak isterseniz maalesef nintendonun özel oyunları 1600-2000tl bandında ancak zelda totk sanal versiyonu 1100tl olması lazım. ben de yaklaşık 60 tane sanal oyun var aralarından en fazla ödediğim 250 lira ile witcher 3 oldu. kutulu oyunlar dediğim gibi nintendo özel oyunları genelde 1600-2000 arası oluyor.

Mertjr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
daha uygun fiyatlı oyunlar var. switchte ülkelerin pazarlarında fiyatlar değişiyor ve ülkeden ülkeye çok iyi fırsatlar oluyor. bir oyunun hangi ülkede en uygun olduğunu gösteren siteler var. kutulu almak isterseniz maalesef nintendonun özel oyunları 1600-2000tl bandında ancak zelda totk sanal versiyonu 1100tl olması lazım. ben de yaklaşık 60 tane sanal oyun var aralarından en fazla ödediğim 250 lira ile witcher 3 oldu. kutulu oyunlar dediğim gibi nintendo özel oyunları genelde 1600-2000 arası oluyor.
hocam selam ben bügün switch oled aldım sağ tarafdaki kırmızı joy con tam oturuyor yerine kafat hafif bir oynaması var çok minimal. sol taraftaki mavi sapa sağlam duruyor bazıları kronik her cihazda var diyor sizde bu durum varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
hocam selam ben bügün switch oled aldım sağ tarafdaki kırmızı joy con tam oturuyor yerine kafat hafif bir oynaması var çok minimal. sol taraftaki mavi sapa sağlam duruyor bazıları kronik her cihazda var diyor sizde bu durum varmı acaba
öncelikle hayırlı olsun hocam. hayır bende bu şekil bir oynama yok iki joyconum da sapasağlam yerine oturuyor.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur

donanımhaberde bir switch konusu var. insanlar üyelikleri paylaşıyor. 1 oyunu 2 kişi oynayabiliyor sanırsam.
orada zelda botw üyeliği 300 tlydi mesela. sıfır kutulu alırsan 1200 tl.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Fiyatlar sabit değil. Farklı ülkelerde indirimler oluyor, geçen gün Arjantin pazarında çok büyük indirimler vardı. Fakat bu oyunların PC'ye göre çok daha pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Mertjr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
öncelikle hayırlı olsun hocam. hayır bende bu şekil bir oynama yok iki joyconum da sapasağlam yerine oturuyor.
çok teşekkür ederim sorunun çözümünü buldum bazen joy con fabrika dan çıkarken 0 a 0 ölçüde olmayabiliyormuş bu video da hemen çözümünü gösteriyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yapabilir benim hemen çözüldü :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
çok teşekkür ederim sorunun çözümünü buldum bazen joy con fabrika dan çıkarken 0 a 0 ölçüde olmayabiliyormuş bu video da hemen çözümünü gösteriyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yapabilir benim hemen çözüldü :)
rica ederim. oyunlar için de e-shop prices adlı siteyi kullanın. hangi oyunun hangi ülkede en ucuz fiyata satıldığı gözüküyor. kutusuz değil sanal halleri tabii. ben genelde kutulu tercih ediyorum ancak iyi fırsatlar çıkabilir karşınıza.

Mertjr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
rica ederim. oyunlar için de e-shop prices adlı siteyi kullanın. hangi oyunun hangi ülkede en ucuz fiyata satıldığı gözüküyor. kutusuz değil sanal halleri tabii. ben genelde kutulu tercih ediyorum ancak iyi fırsatlar çıkabilir karşınıza.
eve o siteyi biliyorum ülkeyi o yüzden japonya yaptım bilet alıcam 2 oyun veriyor siz zaten biliyorsunuzdur bilet 1600 tl çok uyguna geliyor 2 oyun

kutulu gönül ister ama cidden fark oluyor bazı oyunlarda

Mertjr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
tekrardan selam az önce system memory kontrol ettim 5.5 gb gözüküyor normalde 64 gb olarak gözükmesi gerekmiyormu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,213
Üyeler
162,653
Son üye
saefhan
Top Bottom