Neler Yeni

Nintendo Swich Vs ps5 vs Xbox vs Steam deck

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Switch eskimeye başladı daha ne kadar destek verirler bilemiyorum, steam deck den sonra ondan çok daha güçlü modellerde çıktı ama bu "apu işlemcili" el konsollarının uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum direk pc oyunlarını oynatmaya çalışıyorlar hele bu berbat optimizasyonlardan sonra markalar deck e uğraşmicaktır bile. Xbox a sıcak bakmıyorsan mantıklı seçenek PS5 bence.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ps5 derdim ama plus fiyatı çok arttı. Xboxa hiç bulaşma derim, tamamen sorunlu.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ps5 al diskli olanı PlayStation oyunlarının piyasası Xbox tan iyi oynayıp oynayıp satarsın kutuları. Steam deck bence günümüzde zengin oyuncağı ama ps5 öyle yada böyle 2028 e kadar gider.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switch eskimeye başladı daha ne kadar destek verirler bilemiyorum, steam deck den sonra ondan çok daha güçlü modellerde çıktı ama bu "apu işlemcili" el konsollarının uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum direk pc oyunlarını oynatmaya çalışıyorlar hele bu berbat optimizasyonlardan sonra markalar deck e uğraşmicaktır bile. Xbox a sıcak bakmıyorsan mantıklı seçenek PS5 bence.
PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor

İleriye dönük bakmak gerek bence, birde yeteri kadar güçlü değil bence bu el konsolları. Diyorum ya çok gitmez. PC yi yükseltebilirsiniz, PS5 alabilirsiniz size kalmış o.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Sistemin nedir ? Steam decke Windows kurarsan yüzü rahat çalışıyor.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor
reyis o zaman bi tane psplus al, pcye switch emulator kur bi de halihazırda steam hesabın da vardır hiçbişey alma.
gamepass üyeliğim var mantıksız diyosan bu denklemle 15-25k paran cebinde kalır

Top Bottom