Nintendo Swich Vs ps5 vs Xbox vs Steam deck

AMD_islemci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor

Switch eskimeye başladı daha ne kadar destek verirler bilemiyorum, steam deck den sonra ondan çok daha güçlü modellerde çıktı ama bu "apu işlemcili" el konsollarının uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum direk pc oyunlarını oynatmaya çalışıyorlar hele bu berbat optimizasyonlardan sonra markalar deck e uğraşmicaktır bile. Xbox a sıcak bakmıyorsan mantıklı seçenek PS5 bence.

Ps5 derdim ama plus fiyatı çok arttı. Xboxa hiç bulaşma derim, tamamen sorunlu.

Ps5 al diskli olanı PlayStation oyunlarının piyasası Xbox tan iyi oynayıp oynayıp satarsın kutuları. Steam deck bence günümüzde zengin oyuncağı ama ps5 öyle yada böyle 2028 e kadar gider.

Switch eskimeye başladı daha ne kadar destek verirler bilemiyorum, steam deck den sonra ondan çok daha güçlü modellerde çıktı ama bu "apu işlemcili" el konsollarının uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum direk pc oyunlarını oynatmaya çalışıyorlar hele bu berbat optimizasyonlardan sonra markalar deck e uğraşmicaktır bile. Xbox a sıcak bakmıyorsan mantıklı seçenek PS5 bence.
PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor

PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor

İleriye dönük bakmak gerek bence, birde yeteri kadar güçlü değil bence bu el konsolları. Diyorum ya çok gitmez. PC yi yükseltebilirsiniz, PS5 alabilirsiniz size kalmış o.

Sistemin nedir ? Steam decke Windows kurarsan yüzü rahat çalışıyor.

Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor
reyis o zaman bi tane psplus al, pcye switch emulator kur bi de halihazırda steam hesabın da vardır hiçbişey alma.
gamepass üyeliğim var mantıksız diyosan bu denklemle 15-25k paran cebinde kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri