AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 111
Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor
PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zorSwitch eskimeye başladı daha ne kadar destek verirler bilemiyorum, steam deck den sonra ondan çok daha güçlü modellerde çıktı ama bu "apu işlemcili" el konsollarının uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum direk pc oyunlarını oynatmaya çalışıyorlar hele bu berbat optimizasyonlardan sonra markalar deck e uğraşmicaktır bile. Xbox a sıcak bakmıyorsan mantıklı seçenek PS5 bence.
PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor
Sistemin nedir ? Steam decke Windows kurarsan yüzü rahat çalışıyor.PC yi mi upgrade etsem evde büyük ekran televizyon var PlayStation güzel olabilir Steam decke yuzu ile oyunlar kurulabilseydik çok mantıklı olurmu ama yapması çok zor
3050 r5500 32 gb ramSistemin nedir ? Steam decke Windows kurarsan yüzü rahat çalışıyor.
Ya upgrade et yada ps5 al. Xbox Series X alacaksan da 4k monitör al.3050 r5500 32 gb ram
Yüzü pcye kurdum ayarları yapmadım biraz kasıyorYa upgrade et yada ps5 al. Xbox Series X alacaksan da 4k monitör al.
Ayarları yapman lazım 5500 işlemci yuzuya rahat yetecek bir işlemci Zelda falan rahat oynarsın.Yüzü pcye kurdum ayarları yapmadım biraz kasıyor
Oyunları nerden indirebilirimAyarları yapman lazım 5500 işlemci yuzuya rahat yetecek bir işlemci Zelda falan rahat oynarsın.
reyis o zaman bi tane psplus al, pcye switch emulator kur bi de halihazırda steam hesabın da vardır hiçbişey alma.Hangi ürün daha iyidir sizce pcde Xbox gamepass PC üyeliğim var Xbox mantıksız gibi geliyor