bende var. ALMA oyunları inanılmaz pahalı. kırdıracaksan alabilirsin jenerasyonunun en iyi exclusive oyunlarına sahip ve bence o jenerasyonun en iyi konsolu. ama tr de çekilecek çile değil. bende satmaya çalışıyorum bu aralar. xbox a geçmek için
internette testlerini izledim ve one x daha iyi göründü gözüme. texture kalitesi olarak. performans modunda ufak bir görsel kayıp ile 60 fps oynatabiliyor hem. zatne genel olarak netflix cihazı olarak kullanacağım. iyi bir indirimden yakalarsamda souls oyunları için
1614012999
3000 tl ye...
peki almanyadaki akrabamdan getirtirsem kutusuz olarak ne kadara gelir ?
1613988606
jb dediğiniz şey sanırım kırmak. benim konsol kırılmayan seriden malesef kırılsa bu konu olmazdı bile
rx570 var. benim istediğim şu. nintendo oyunları inanılmaz pahalı olduğu için 1 yıldır falan yatıyor elime almıyorum. nintendo boş boş duracağına alırım xbox koyarım tv nin oraya. hem netflix falan izlemek için pc den kablo çekmekle uğraşmam hem kolu pc ye bağlarım hem gamepass ile birsürü oyunu...
series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ?
ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana
arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 tl den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 tl civarına series s ti ve 3 ay gamepass...
switch bence her şeyiyle şuan dünyanın en iyi konsolu zaten
oyunları ergonomisi hibrit olması vs vs
AMA O OYUNLAR VARYA O OYUNLAR ALINMIYO OLUM ALINMIYO
SMASH BROS 511 TL İDİ EN SON