Arama sonuçları: *

1. atachu

Nintendo Switch Pro ile ilgili yeni detaylar

bugüne kadar tam fiyattan satılan oyunlardan en ucuza yakaladığım oyun splatton 2 idi 230 tl ye almıştım kampanya varken. gerçekten çok pahalı
  2. atachu

Nintendo Switch Pro ile ilgili yeni detaylar

fiyat politikalarını değiştirmedikleri sürece türkiyede hiçbir şekilde ilgi görmez malesef. en üzücü tarafı o
  3. atachu

Nintendo Swich alınır mı?? Neden?

bende var. ALMA oyunları inanılmaz pahalı. kırdıracaksan alabilirsin jenerasyonunun en iyi exclusive oyunlarına sahip ve bence o jenerasyonun en iyi konsolu. ama tr de çekilecek çile değil. bende satmaya çalışıyorum bu aralar. xbox a geçmek için
  4. atachu

nintendo switch i satıp xbox series s e geçmek mantıklı mı ?

internette testlerini izledim ve one x daha iyi göründü gözüme. texture kalitesi olarak. performans modunda ufak bir görsel kayıp ile 60 fps oynatabiliyor hem. zatne genel olarak netflix cihazı olarak kullanacağım. iyi bir indirimden yakalarsamda souls oyunları için 1614012999 3000 tl ye...
  5. atachu

series s bütçemi aşıyor. internetten baktım aralarındaki farka. sanırım one x tercih edicem sizinde fikrinizi öğrenmek isterim
  6. atachu

series s bütçemi biraz aştığından dolayı one x e yöneldim.one x ile series s arasında ne farklar var ? ssd dışında one x daha güçlü sanırım
  7. atachu

arkadaşlar konsolu satılığa çıkardım ve birkaç xbox one X ilanına takas teklifinde bulundum. önerileriniz için teşekkürler
  8. atachu

yorumsuz :D. ben bu konuda biraz yoğunlaşayım
  9. atachu

peki almanyadaki akrabamdan getirtirsem kutusuz olarak ne kadara gelir ? 1613988606 jb dediğiniz şey sanırım kırmak. benim konsol kırılmayan seriden malesef kırılsa bu konu olmazdı bile
  10. atachu

rx570 var. benim istediğim şu. nintendo oyunları inanılmaz pahalı olduğu için 1 yıldır falan yatıyor elime almıyorum. nintendo boş boş duracağına alırım xbox koyarım tv nin oraya. hem netflix falan izlemek için pc den kablo çekmekle uğraşmam hem kolu pc ye bağlarım hem gamepass ile birsürü oyunu...
  11. atachu

series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ? ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana
  12. atachu

arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 tl den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 tl civarına series s ti ve 3 ay gamepass...
  13. atachu

Nintendo Switch Pro Controller İnceleme

switch bence her şeyiyle şuan dünyanın en iyi konsolu zaten oyunları ergonomisi hibrit olması vs vs AMA O OYUNLAR VARYA O OYUNLAR ALINMIYO OLUM ALINMIYO SMASH BROS 511 TL İDİ EN SON
  14. atachu

Nintendo 3DS ya da PS vita

2 kat fiyat farkı var neredeyse
  15. atachu

Nintendo 3DS ya da PS vita

psp mi 3ds mi desen psp denilebilirdi ama şu durumda kesinlikle 3d en kötü smash bros mariokart falan oynarsın
  16. atachu

izmir içi nintendo switch çip takan yer varmı

oyunlar inanılmaz paahlı nintendo switchte bildiğiniz varmı lütfen kırdırmıak istiyorum online da oynamayıveriyim bu fiyatlar ne
Top Bottom