Neler Yeni

Nintendo Swich alınır mı?? Neden?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Nintendo , zelda , mario gibi oyunların hayranıysan (ki daha bir çok oyun var nintendo tarafında) Bence alınır. Hem mobil hem ev konsolu sonuçta oldukça kullanışlı.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fiyatı pahalı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Ben Nintendo swich seven biriyim ama sizin görüşünüz ne?
Nintendo switch'i bende çok seviyorum ama joycon drift sorunu var ve yedek joycon pahalı bende almak istiyorum ama switch lite alacağım ben 4000tl verdiğim cihazın öyle bir sorun çıkarmasını istemem 2000tl ye switch lite alacağım aralarında çokta performans farkı yok diye biliyorum

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
4k fiyata bence pc daha mantıklı tabi yoksa

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bende var. ALMA oyunları inanılmaz pahalı. kırdıracaksan alabilirsin jenerasyonunun en iyi exclusive oyunlarına sahip ve bence o jenerasyonun en iyi konsolu. ama tr de çekilecek çile değil. bende satmaya çalışıyorum bu aralar. xbox a geçmek için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Nurettin Oğuz
Abi hani kullandım belli bir süre arkadaş aracılığı ile ama çok uzun süre kullnamadım.Sorunu varmıdır onu da sadece internetten okuduğum kadar.Ama tuvalette boss kesme fikri aşırı epik hani.Gece ailen seni yatağa yolladığında,sokağa çıktığınd,yolculukta her yerde oynanabilir yani.Tabi diğer konsolların vereceği fps değeri daha yüksektir ama bence bakabilirsin.Pc ihtiyacım olmasa alacağım şeydir yani.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
her kuruşuna değer bir cihaz. yalnız cihazı almakla bitmiyor. türkiye mağazası olmadığı için özel fiyatlandırma yok. oyunlar 60$-60€. oyun almaya param yok diyorsan alma. para sorun değilse çok iyi cihaz. merak ettiğin varsa seve seve cevaplarım. yıllardır kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağan Yeşilırmak
bende var. ALMA oyunları inanılmaz pahalı. kırdıracaksan alabilirsin jenerasyonunun en iyi exclusive oyunlarına sahip ve bence o jenerasyonun en iyi konsolu. ama tr de çekilecek çile değil. bende satmaya çalışıyorum bu aralar. xbox a geçmek için
Kırdırma fiyatı kaç TL ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nintendo switch'i bende çok seviyorum ama joycon drift sorunu var ve yedek joycon pahalı bende almak istiyorum ama switch lite alacağım ben 4000tl verdiğim cihazın öyle bir sorun çıkarmasını istemem 2000tl ye switch lite alacağım aralarında çokta performans farkı yok diye biliyorum
Sadece aralarındaki fark TV ye baglayamiyosun joycon olayı yok yani bende isterim almak

her kuruşuna değer bir cihaz. yalnız cihazı almakla bitmiyor. türkiye mağazası olmadığı için özel fiyatlandırma yok. oyunlar 60$-60€. oyun almaya param yok diyorsan alma. para sorun değilse çok iyi cihaz. merak ettiğin varsa seve seve cevaplarım. yıllardır kullanıyorum.
Kırdırmak Nintendo un performans ını düsürürmü

Knk birde şöyle bir şey var ben Nintendo un beleş oyunlarını da beğeniyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Nintendo un beleş oyunlarını da beğeniyorum
Nintendonun beleş oyunları mı varmış? Yaptığı oyunları satar genelde. Hem de yüksek fiyatlara. Beleşten kastın fortnite falan mı? Eğer öyleyse onları oynamak için de PS plus gibi Nintendo online aboneliği alman gerekiyor.

Cihazım kırık olmadığı için diğer soruna cevap veremeyeceğim.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Abi hani kullandım belli bir süre arkadaş aracılığı ile ama çok uzun süre kullnamadım.Sorunu varmıdır onu da sadece internetten okuduğum kadar.Ama tuvalette boss kesme fikri aşırı epik hani.Gece ailen seni yatağa yolladığında,sokağa çıktığınd,yolculukta her yerde oynanabilir yani.Tabi diğer konsolların vereceği fps değeri daha yüksektir ama bence bakabilirsin.Pc ihtiyacım olmasa alacağım şeydir yani.
Hocam ben de handheld istiyorum ama düzgün handheld yok zamanımızda eskiden ps vita, psp gibi güzel handheldler vardı keşke sony güzel bir konsol çıkarsada alsak. Şu Amd nin çıkardığı Aya Neo beni heyecanladırıyor umarım fiyatı uygun olur da alırız.

Top Bottom