Beter Ali
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,424
- İsim
- Mert Can Kopal
Bende olan nintendo switch pro controller bu
bir veteran konsol oyuncusu olarak bu controller yanında bence diğerleri halt etmiş bütün kolların yanında hafif ve clicky tuşların olması çok hoşuma gitti
çok ergonomik ve eliniz küçükse bayılacksınız ayrıca benim gibi üstte bıraktığım linkteki gibi custom tarzı kollar çok hoşuma gidiyor ve biligisyara bağlanabiliyor
controllerın kötü yanı yok mu var tuşlarda bazen hissetmiyosunuz ben çok uzun süre oynadığım için alıştım ayrıca bilgisayara bağlaması zor (bence) ama gene de bağlanıyor eğer benim gibi daha fazla ps4 oynadıysanız tuşlara alışmanız zor olucaktır
İyi yanlar:
Ergonomik
Hafif
Tuşlar clicky
Bilgisayara bağlanıyor
Ve renkli herkesin beğenebilceği tarzlar var
Kötü yanlar:
Bilgisayara zor bağlanıyor
Bazen tuşlara bastığını hissetmiyorsunuz
Ps oyunucusuysanız tuşlara alışmanız zor
Alınır mı bence alınır ps 4 kolu bile 500 600 bunun bırakıcağım linki 419 tl
bu öznel bir incelemedir
Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch and Nintendo Switch Lite - Pokemon Battle: Amazon.co.uk: PC & Video Games
Buy Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch and Nintendo Switch Lite - Pokemon Battle from Amazon.co.uk. Everyday low prices on a huge range of consoles, games and accessories.
www.amazon.co.uk
çok ergonomik ve eliniz küçükse bayılacksınız ayrıca benim gibi üstte bıraktığım linkteki gibi custom tarzı kollar çok hoşuma gidiyor ve biligisyara bağlanabiliyor
controllerın kötü yanı yok mu var tuşlarda bazen hissetmiyosunuz ben çok uzun süre oynadığım için alıştım ayrıca bilgisayara bağlaması zor (bence) ama gene de bağlanıyor eğer benim gibi daha fazla ps4 oynadıysanız tuşlara alışmanız zor olucaktır
İyi yanlar:
Ergonomik
Hafif
Tuşlar clicky
Bilgisayara bağlanıyor
Kötü yanlar:
Alınır mı bence alınır ps 4 kolu bile 500 600 bunun bırakıcağım linki 419 tl
switch pro controller - Google Alışveriş
www.google.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi gördüm ps 5 çıktığı için kol fiyatları düşmüşBende olan nintendo switch pro controller bu
bir veteran konsol oyuncusu olarak bu controller yanında bence diğerleri halt etmiş bütün kolların yanında hafif ve clicky tuşların olması çok hoşuma gittiEnhanced Wireless Controller for Nintendo Switch and Nintendo Switch Lite - Pokemon Battle: Amazon.co.uk: PC & Video Games
Buy Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch and Nintendo Switch Lite - Pokemon Battle from Amazon.co.uk. Everyday low prices on a huge range of consoles, games and accessories.www.amazon.co.uk
İyi yanlar:
Ergonomik
Hafif
Tuşlar clicky
Bilgisayara bağlanıyor
Kötü yanlar:
Alınır mı bence alınır ps 4 kolu bile 500 600 bunun bırakıcağım linki 419 TL
bu öznel bir incelemedirswitch pro controller - Google Alışveriş