Arama sonuçları: *

1. GryAsl

11. Nesil i7 işlemciler 8 Core 12 Thread gelebilir!

Yani açıkçası oyun oynayacak adam olsam 6/12 olup tekli çekirdekte uçup giden bir işlemciyi tercih ederim. Zira günümüzde çıkan AAA oyunlar bile çoğu çoklu çekirdek kullanımı konusunda kötüler ve tüm çekirdekleri tam performanslı kullanamıyorlar. Umarım tekli çekirdek konusunda ciddi bir fark...
  2. GryAsl

11. Nesil i7 işlemciler 8 Core 12 Thread gelebilir!

i7 10700K bile 8/16 iken, i7 11700K'nın 8/12 olması imkansız bence. Tarih boyunca hangi işlemcinin bir sonraki nesil hali daha az çekirdek ya da sanal çekirdekle çıkmış? Ayrıca intelin kan kaybettiği dönemde bunu yapması ayrı bi saçma. Umarım o kadar iyi bir sıçrama yapacaklardır ki ondan böyle...
  3. GryAsl

Konsollarda Gümrük Vergisini İndirim Gelmedi, Bindirime Devam Dendi!

Dostum, o vergi kalkmayacak. Aynen öyle, aylardır ATMlerden sıfır para çıkıyor. Nereye kadar basacaklar merak ediyorum.
  4. GryAsl

Konsollarda Gümrük Vergisini İndirim Gelmedi, Bindirime Devam Dendi!

Konuyu çok da uzatmaya gerek yok, hani Covid-19 bahanesiyle batmakta olan ekonomiyi bi nebze rahatlatmak için gelen ekstra gümrük vergileri vardı. Konsoldaki %10 gümrük + %18 KDV + % 20 ÖTV vergileri varken bu vergi oranını %50 gümrük + %18 KDV + % 20 ÖTV haline getirmiş bir vergi artışından...
  5. GryAsl

Microsoft, BETHESDA'yı SATIN ALDI! 7.5 Milyar Dolar!

Microsoft bu işlere dokunmuyor, firmalar nasıl çalışıyorsa aynı şekilde çalışacak tek fark ise artık PS'e oyun yok ve Microsoft çatısı altında olacak. Şuana kadar Microsoft'un bir firmayı satın alıp iç hatlarına kadar girdiğini duymadım. @ErnGnc aynen öyle, GOW'u PS cafe'ye gidip oynayabilirim...
  6. GryAsl

Microsoft, BETHESDA'yı SATIN ALDI! 7.5 Milyar Dolar!

Microsoft içinde Arkena, MachineGames , Zenimax, Bethesda, id software, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse adlı firmaların bulunduğu 7.5 Milyar dolar değerinde bir satın alım gerçekleştirdi. DOOM, Dishonored, The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Prey, The Evil Within ve daha niye isim hakları...
  7. GryAsl

Ryzen mini pc çıkmış

Android Box vb. varken de saçma. Almak ya da buna sevinmek için bir neden yok.
  8. GryAsl

9.Nesil Konsolların İnanılmaz Gücü

Bunun sebebi ise konsollarda VRAM-RAM olarak ekstra bir birimin bulunmaması, yani oyunlardaki görsellerin hızlıca işlenebilmesi için zorunlu olarak VRAM kullanılıyor, böyle sadece VRAM ile hem RAM hem de VRAM ihtiyacı karşılanmış oluyor. Evet Japonlar bile bu kadar sevmiyordur herhalde ama...
  9. GryAsl

Asus ROG Phone III, 12GB RAM ile geliyor

3000 TL ye aldığım Mi9t hiçbir emülatöre yetmiyor, tekrar Wii oynadığım tekrar PSP oynadığım dönemlere dönmek istiyorum ama oynuyorken kör olmama rağmen 30 FPS yi anca buluyor telefon :( Sırf emülatörler için bile oyuncu telefonu alabilirim ben ama almam.
  10. GryAsl

Ryzen 4000 Serisi Laptoplarda!

Asus TUF serisi laptoplar Türkiye'de 6.000₺ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş, DH de geziniyorken gördüm: Ryzen 5 4600H-gtx1650ti-512gb...
  11. GryAsl

Cep telefonlarına zam mı geldi yoksa vergi mi arttı? (Açıklama)

Mesut izleyene kadar Erdi izleyin daha iyi: Çok daha detaylı ve anlaşılır anlattığına eminim Erdi reisin. Aksini iddia eden varsa ya Erdi izlemiyordur ya da mala anlatır gibi anlatmasına rağmen ne anlattığını anlamıyordur.
  12. GryAsl

Telefonlara Zam Geliyor!

Konsola gelen %50 vergiden sonra %10-8 e ben tamamım. Babamın aldığı maaşın yüzde 40'ı devlete gidiyor, Avrupa'da 18.000 Euro ya aldığı arabayı Türkiyede 300.000 TL nin üstünde bir paraya yüzde 200 civarı vergi ödeyerek aldı. Annem dedi onca yıl çalıştık bir araba daha lazım, ona da yüzde 130...
  13. GryAsl

Telefonlara Zam Geliyor!

Dostum Xiaomi Redmi Note 8 bile 200 doların altındaki telefonlardan yer alıyor. Ayrıca evet, üreticiyi koruma adı altında çıkıyor bu vergiler ama asıl amaç yurt dışına para akışını azaltmak ve depoyu doldurabilecekleri kadar doldurmak. Bilgisayar parçalarına vergi geleceğini sanmıyorum, gelse...
  14. GryAsl

F/P Telefonu Huawei Y8s Tanıtıldı

Evet gerçekten öyle, bir iki kamera ile istedikleri şeyleri istedikleri gibi yapabilirler ama her şey için ayrı ayrı kamera koyuyorlar. MP si yüksek diye kamerası iyi olan sanan tipteki insanlar ise ulaaaa diye atlıyor.
  15. GryAsl

5G Teknolojisi ve 62MP Kamerasıyla Realme X50m

O bahsettiğin şey bildiğin bavulculuk. Bence onu öyle daha fazla dillendirme ne olur ne olmaz.
  16. GryAsl

5G Teknolojisi ve 62MP Kamerasıyla Realme X50m

Dostum yanlış anlama ama Türkiye'de telefon fiyatını sadece kurla çarparak belirliyorsan kahkahayı basacağım, zor tutuyorum kendimi. Kurla çarptıktan sonra vergiyi de bulmak için direkt X2 yapman lazım. İşte o zaman gerçek fiyatını bulmuş olursun. Bunun yanında 62 MP kamera KOCA BİR YALAN. 5G...
  17. GryAsl

2020 Netflix'in Abone Sayısı 15.8 Milyon Arttı!

Dostum bi kere bu internette bulma olayı birincisi korsana giriyor, ikincisi etik bir davranış değil, üçüncüsü cehennem bileti kazanıyorsun çünkü o filmler için yıllarca uğraşan yüzlerce insanın hakkına girmiş oluyorsun. Bu arada içerik kıtlığı olarak yüzde yüz haklısın, Turkcell TV+ ın...
  18. GryAsl

RTX Teknolojisi Yeni Bir Döneme Mi İmza Atacak?

O teknolojiyi Nvidia değil Microsoft geliştirdi. Saçma ***** yerlerden şöyle şeyler öğrenmeyin lütfen.
  19. GryAsl

Sony, Mayıs Ayında PlayStation 5'i TANITABİLİR!

Açıkçası Microsoft un Türkiye'ye özel kampanya yapacağını zannetmiyorum (ama aslında Xbox one X PS 4 Pro ya göre özellikle Türkiye'de gayet ucuza oldu diye hatırlıyorum, gamepass de sudan ucuz özellikle ilk aylarında.) ama gamepass in ucuza oyun sunması ve hiç olmazsa yeni nesil konsollar göre...
  20. GryAsl

Sony, Mayıs Ayında PlayStation 5'i TANITABİLİR!

Konsol en iyi şekilde 7000₺ olacaktır. Oyunlar da 500₺. XBOX'ın konsollarının daha ucuza olacağını düşünüyorum, game pass de var. Hele Xbox One X desteklenmeye devam ederse bence bu neslin kazananı Xbox olacak Türkiye'de. Gamepad in daha iyi ele oturması da çok iyi Xbox ın. Yani tanıdığım PS...
Top Bottom