Neler Yeni

Asus ROG Phone III, 12GB RAM ile geliyor

Asus ROG Phone III, 12GB RAM ile geliyor. Oyun akıllı telefonları bu yıl giderek daha fazla trend oluyor. İlginçtir ki, çoğu akıllı telefon üreticisi artık farklı bir mobil oyun algısına sahip.

Bir telefon oyun telefonu olarak çıkmasa bile, oyun deneyimini geliştirmek için birçok yazılımı bulunmakta. Oyun akıllı telefonları, yüksek yenileme oranlı ekranların çıkışını yaptıkları için son birkaç yıldır sektörde oldukça alakalı.

Oyun telefonları da güçlü donanıma olan talebin arttığı bir belli. Oyunların dışında, 12GB RAM için pek çok kullanım senaryosu yok.

Bu trendin öncülerinden biri Asus ROG Phone serisi ile. Şimdi, şirket ROG Phone III olarak adlandırılan yeni bir cep telefonu ortaya çıkarmak için çalışmalar başlattı.

Asus, ROG Phone III ile ilgili ilk resmi açıklamayı Unity ile ortaklık yapan bir basın açıklamasında yaptı. Model kodu I003DD taşıyan bilinmeyen bir cihaz, geçen ay 8GB RAM ile GeekBench'te ortaya çıkmıştı.

Cihaz, ROG Phone serisinin çok karakteristik bir model numarasına sahip. Şimdi, I003D model numarasına sahip aynı cihaz , 12GB RAM ile kıyaslama veritabanında ortaya çıktı. Telefon 8GB RAM ve 12GB RAM ile en az iki varyant ile geleceğini gösteriyor.

Asus ROG Phone III GeekBench Testi
asus-rog-phone-iii.jpg

Muhtemelen 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanına sahip üç depolama varyantı ile gelecek.

Ne yazık ki, hala bu telefon hakkında fazla ayrıntı yok. Ancak, eski ROG Phone II ile bazı benzerlikler bekliyoruz. Asus muhtemelen oyun donanımına açıkça bir allusion yapan serinin geleneksel tasarımına sadık kalacak. Ayrıca, köşelerde fiziksel tetikleyiciler ve muhtemelen 144Hz'lik yüksek yenileme oranına sahip bir ekrana bulunacak.

KAYNAK

Mileven

80+ Silver
oyuncu telefonu alınmax gidip normal bir telefon alırasn 2000-3000 bandında yeter zaten

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O Fiyata Oyuncu Bilgisayarı alırım.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
oyuncu telefonu alınmax gidip normal bir telefon alırasn 2000-3000 bandında yeter zaten
3000 TL ye aldığım Mi9t hiçbir emülatöre yetmiyor, tekrar Wii oynadığım tekrar PSP oynadığım dönemlere dönmek istiyorum ama oynuyorken kör olmama rağmen 30 FPS yi anca buluyor telefon :( Sırf emülatörler için bile oyuncu telefonu alabilirim ben ama almam.

Mileven

80+ Silver
3000 TL ye aldığım Mi9t hiçbir emülatöre yetmiyor, tekrar Wii oynadığım tekrar PSP oynadığım dönemlere dönmek istiyorum ama oynuyorken kör olmama rağmen 30 FPS yi anca buluyor telefon :( Sırf emülatörler için bile oyuncu telefonu alabilirim ben ama almam.
ben 900 TL ye vestel Z10 aldım her oyunu açıyor kasmıyor

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
12gb ram şaşırılıcak bi rakam değil 16 ya kadar çıkıldı. Bu arada Türkiye'de zaten bellide Amerika'da en pahalı telefon 1500 birim ona göre yorum yapın. Ayrıca bencede alınmaz sebebi ise oyuncu telefonu ile amiral gemisi telefonların işlemcisi aynı snapdragon 865.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,160
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom