baid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,397
İşte steam deckin ekranıyla, çözünürlüğüyle bu bir değil. O yuzden zor ya.steam deck ortalama 2 saatse bu da 2-2.5 falan yapar hocam
İşte steam deckin ekranıyla, çözünürlüğüyle bu bir değil. O yuzden zor ya.steam deck ortalama 2 saatse bu da 2-2.5 falan yapar hocam
asus rog farkıyla muhtemel 20-25k gelir ya zaten 700 dolara falan çıkar yd deGüzel bi ürün ama Steam Deck bile 18K civarındayken bunun 25K altı olmasını asla beklemiyorum bide Windows 11 kullanıcakmış sanırım çok ısınamadım ben
asus bu rog farkı denen bir şey varİşte steam deckin ekranıyla, çözünürlüğüyle bu bir değil. O yuzden zor ya.
Bide gelir mi orasıda var Asus kendisi getirmezse 3. Kişiler getirirse fiyatı düşünemiyorumasus rog farkıyla muhtemel 20-25k gelir ya zaten 700 dolara falan çıkar yd de
asus bu rog farkı denen bir şey var![]()
Hayır bence adamlar win işlemci yapmış deck e bin basarDonanım olarak Steam Deck geride kalabilir ama genel olarak düşünürsek oyun desteği ve platform anlamında Steam çok önde olduğu için yeni bir cihaz çıkarır ve çok kolay öne geçer.