Neler Yeni

Asus Rog Ally mı, Nintendo Switch Oled mi?

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var.

Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun oynayacağım ve Asus rog ally ın yarı fiyatına alabiliyorum. Asus rog ally alırsam önceden epic gamesten aldığım oyunları oynayabileceğim ve gamepass kullanabileceğim ancak switch e göre AAA oyunları 1 saat civarı oynayabileceğim sanırım. Bu açığı da powerbank ile kapatmayı düşündüm. Steam Deck almak istemiyorum çünkü steamde hiç oyunum yok. Laptop almak da istemiyorum çok konforlu gelmiyor. Aradığım şey konsol konforu.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Her iki tarafın artısı ve eksisi var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

hamzasrq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Pc var ztn işimi yapiyorum ordan ve oyun sarmiyo artik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elde uzun saatler gitsin oyunları oynatsin yeter aga
Nintendo bence o zelda için bile alınır ki nintendo oyunlarına tr yamada oluyor bilgin olsun

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var.

Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun oynayacağım ve Asus rog ally ın yarı fiyatına alabiliyorum. Asus rog ally alırsam önceden epic gamesten aldığım oyunları oynayabileceğim ve gamepass kullanabileceğim ancak switch e göre AAA oyunları 1 saat civarı oynayabileceğim sanırım. Bu açığı da powerbank ile kapatmayı düşündüm. Steam Deck almak istemiyorum çünkü steamde hiç oyunum yok. Laptop almak da istemiyorum çok konforlu gelmiyor. Aradığım şey konsol konforu.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Her iki tarafın artısı ve eksisi var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
online oynamıyorsanız kırık switch oled tavsiye ederdim. Switchde oynayabileceginiz onlarla harika ozel oyun var digerlerini pc de de oynarsiniz

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk

konsol oyuncusuyum dediğin için gerisini okumadım. steam deck al dostum. asus sana konsol hissi yaşatmaz, el bilgisayarı hissiyle oynarsın. switch sorusuna gelirsek switch dünyası bambaşka bir evren. oyunlar senin ilgini çekiyorsa o tarafta düşünülebilir.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Asus al geç

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
konsol oyuncusuyum dediğin için gerisini okumadım. steam deck al dostum. asus sana konsol hissi yaşatmaz, el bilgisayarı hissiyle oynarsın. switch sorusuna gelirsek switch dünyası bambaşka bir evren. oyunlar senin ilgini çekiyorsa o tarafta düşünülebilir.
Steam deckte oynayacak oyunumun olmadığını yukarıda belirtmiştim. Switch alacaksan çipli al diyen de var.

switch sevsem bile rog ally alıp switch emulatoru kurardım
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Nintendo da oyunlar da pahalı Bölge değiştirsek bile.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Steam deckte oynayacak oyunumun olmadığını yukarıda belirtmiştim. Switch alacaksan çipli al diyen de var.
kütüphaneye göre kullancagınız cihaz seçmek bence pek mantıklı değil. yani en azından torrent oyun kurarsınız başlarda. oyunlar indirime girdikçe kütüphaneye atarsınız veya indirim zamanları güzel oyunlar yakalayabilirsiniz. switch düşünürseniz bu sefer ya çip kırdıracaksınız(komple orjinallik hissiyatı kaybolacak) veya oyunlar için bütçe ayıracaksınız kaldı ki bu senaryo da steam kütüphanesi de kurabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,445
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom