Neler Yeni

Asus Rog Ally mı, Nintendo Switch Oled mi?

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var.

Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun oynayacağım ve Asus rog ally ın yarı fiyatına alabiliyorum. Asus rog ally alırsam önceden epic gamesten aldığım oyunları oynayabileceğim ve gamepass kullanabileceğim ancak switch e göre AAA oyunları 1 saat civarı oynayabileceğim sanırım. Bu açığı da powerbank ile kapatmayı düşündüm. Steam Deck almak istemiyorum çünkü steamde hiç oyunum yok. Laptop almak da istemiyorum çok konforlu gelmiyor. Aradığım şey konsol konforu.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Her iki tarafın artısı ve eksisi var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
kanka deck rog ve swıtch kullanmıs bırı olarak net rog derim... suan bende rog var truzim sektorundeyken baya oynadım.. 21 ay kadar teknosa garantisi var dusunursen hallederiz.

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
kanka deck rog ve swıtch kullanmıs bırı olarak net rog derim... suan bende rog var truzim sektorundeyken baya oynadım.. 21 ay kadar teknosa garantisi var dusunursen hallederiz.
Bir sorum var bir powerbank ile kullandınız mı? Kullandıysanız ne kadar sürede gidiyor?

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bir sorum var bir powerbank ile kullandınız mı? Kullandıysanız ne kadar sürede gidiyor?
aa kalite oyunlarda mesela suan god ragnarok oynuyorum 1 1.5 saat gidiyor diğer max payne3 de mesela 2 2.5 saat gidiyor değişken.. windows olduğu için arkapalanda çok uygulama tutmamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aa kalite oyunlarda mesela suan god ragnarok oynuyorum 1 1.5 saat gidiyor diğer max payne3 de mesela 2 2.5 saat gidiyor değişken.. windows olduğu için arkapalanda çok uygulama tutmamak lazım.
ayrıca bende ki z1 extreme

ayrıca bende ki z1 extreme
özelden yazdım sana

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
kütüphaneye göre kullancagınız cihaz seçmek bence pek mantıklı değil. yani en azından torrent oyun kurarsınız başlarda. oyunlar indirime girdikçe kütüphaneye atarsınız veya indirim zamanları güzel oyunlar yakalayabilirsiniz. switch düşünürseniz bu sefer ya çip kırdıracaksınız(komple orjinallik hissiyatı kaybolacak) veya oyunlar için bütçe ayıracaksınız kaldı ki bu senaryo da steam kütüphanesi de kurabilirsiniz.
Benim düşüncem zaten edindiğim oyunları en oynayabileceğim cihazdan oynamak. Tekrar tekrar oyun almak istemiyorum, bence gerçekten gerek yok. Torrent konusunda hak veriyorum öyle de yapabilirim. Switch oyunları alacağıma steamden oyun alabilirim o konuda haklısınız.

Top Bottom