Neler Yeni

F/P Telefonu Huawei Y8s Tanıtıldı

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Huawei bütçe dostu cihaz yelpazesini genişletmeyi amaçlıyor.

Çinli üretici firması Huawei'nin merakla beklenen P serisinin ardından yönünü tekrardan uygun fiyatlı f/p modellere çevirdi. Bu modellerden birtanesi de çift ön kamerası bulunan Huawei Y8s.

Çentikli bir tasarıma sahip olan Y8s , Çinli firmanın kendi üretimi olan Kirin 710 yonga işlemci seti yer almaktadır. 4GB Bellek (Ram)’e sahip olan Y8s'nin dahili depolama alanı ise 64GB.
Huawei Y8s - Konu Sahibi Flushixy

Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.5 inçlik LCD ekranla satıcıya sunulan cihazda 8 VE 2MP'den oluşan çift kameralı selfie modülü bulunuyor. Arka tarafta ise 48MP’lik kamerayla birlikte 2MP’lik bir kamera eşlik ediyor.

4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryaya sahip olan Huawei Y8s EMUI 9.1 destekli Andorid 9 Pie ile çalışacak. Ancak cihazın Google uygulamalarını destekleyip desteklemeyeceğini henüz bilmiyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan fiyatına gelecek olursak fiyatı henüz kesinleşmiş olmamakla birlikte 150 Dolar gibi bir fiyattan satışa çıkması bekleniyor.

KAYNAK

Son düzenleme:

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir

Çinli üretici firması Huawei'nin merakla beklenen P serisinin ardından yönünü tekrardan uygun fiyatlı f/p modellere çevirdi. Bu modellerden birtanesi de çift ön kamerası bulunan Huawei Y8s.

Çentikli bir tasarıma sahip olan Y8s , Çinli firmanın kendi üretimi olan Kirin 710 yonga işlemci seti yer almaktadır. 4GB Bellek (RAM)’e sahip olan Y8s'nin dahili depolama alanı ise 64GB.
Alıntıyı görüntüle
Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.5 inçlik LCD ekranla satıcıya sunulan cihazda 8 VE 2MP'den oluşan çift kameralı selfie modülü bulunuyor. Arka tarafta ise 48MP’lik kamerayla birlikte 2MP’lik bir kamera eşlik ediyor.

4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryaya sahip olan Huawei Y8s EMUI 9.1 destekli Andorid 9 Pie ile çalışacak. Ancak cihazın Google uygulamalarını destekleyip desteklemeyeceğini henüz bilmiyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan fiyatına gelecek olursak fiyatı henüz kesinleşmiş olmamakla birlikte 150 Dolar gibi bir fiyattan satışa çıkması bekleniyor.
Bıktım şu çok kamera iyidir algısından telefonlar gitgide çirkinleşiyor bence

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıktım şu çok kamera iyidir algısından telefonlar gitgide çirkinleşiyor bence

Düşüncene katılıyorum. Kamerayı iyileştirelim derken estetik kötüleşiyor. Prof. fotoğraflar çekmek istesem gidip Fotoğraf Makinesi alırım.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Düşüncene katılıyorum. Kamerayı iyileştirelim derken estetik kötüleşiyor. Prof. fotoğraflar çekmek istesem gidip Fotoğraf Makinesi alırım.
Yok tek bir büyük algılayıcı tüm problemi çözer illa inovasyon ise dertleri telefonlara m.2 adapte etsinler bataryası çıkan telefon yapsınlar daha mantıklı

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Çentikli bir tasarıma sahip olan Y8s , Çinli firmanın kendi üretimi olan Kirin 710 yonga işlemci seti yer almaktadır. 4GB Bellek (RAM)’e sahip olan Y8s'nin dahili depolama alanı ise 64GB.
Alıntıyı görüntüle

huawei y serisi alan enayidir ben zamanında aldım bi cahillik çöpten başka bir şey değil

Mr Gmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ekrem Gümüşsoy

Alıntıyı görüntüle

Şu 150 dolarla benim huawei y7 2019 umdan pahalı 😥

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Yok tek bir büyük algılayıcı tüm problemi çözer illa inovasyon ise dertleri telefonlara m.2 adapte etsinler bataryası çıkan telefon yapsınlar daha mantıklı
Evet gerçekten öyle, bir iki kamera ile istedikleri şeyleri istedikleri gibi yapabilirler ama her şey için ayrı ayrı kamera koyuyorlar. MP si yüksek diye kamerası iyi olan sanan tipteki insanlar ise ulaaaa diye atlıyor.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Evet gerçekten öyle, bir iki kamera ile istedikleri şeyleri istedikleri gibi yapabilirler ama her şey için ayrı ayrı kamera koyuyorlar. MP si yüksek diye kamerası iyi olan sanan tipteki insanlar ise ulaaaa diye atlıyor.
Tilt oluyorum öyle insanlara asıl gereken enstrümanşar düşük megapiksel yüksek telefonları iteleyip durdular insanlara ki hâlâ
DSLR makineler 30 MP civarı gezerken

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Evet ya xiaomi redmi note 7 alacaktım bütçe yetmeyince bunu almak zorunda kaldım ama buna şükür sıradaki el captain 🤫😉
Red mi note 7 ye param yetmedi mi playe baktım aynı özellikler kamera hariç acil almam gerekti red mi 7 aldım 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,454
Üyeler
167,846
Son üye
emrecngzzz
Top Bottom