M Mr Gmsoy 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 413 Dahası Reaksiyon skoru 169 İsim Ekrem Gümüşsoy 7 Mayıs 2020 #14 Hiphopjohnny yazmış: Red mi note 7 ye param yetmedi mi playe baktım aynı özellikler kamera hariç acil almam gerekti red mi 7 aldım Devamı için tıklayın... Kasa garantisi ile ilgili Bi sorum var ona bakarmısın ana sayfadan
Hiphopjohnny yazmış: Red mi note 7 ye param yetmedi mi playe baktım aynı özellikler kamera hariç acil almam gerekti red mi 7 aldım Devamı için tıklayın... Kasa garantisi ile ilgili Bi sorum var ona bakarmısın ana sayfadan
Hiphopjohnny 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,243 Dahası Reaksiyon skoru 933 İsim Abdulkadir 7 Mayıs 2020 #15 Mr Gmsoy yazmış: Kasa garantisi ile ilgili Bi sorum var ona bakarmısın ana sayfadan Devamı için tıklayın... Bakarım
Mr Gmsoy yazmış: Kasa garantisi ile ilgili Bi sorum var ona bakarmısın ana sayfadan Devamı için tıklayın... Bakarım
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 7 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Bende şuan iPhone 6s var 6 yıldır kullanıyorum iphone adamdır abi çatır çutur işliyor