Arama sonuçları: *

1. Karacabey

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

5080 bin dolar 35 bin küsur yapmalı. Direkt 46 dan başlıyor. 5070 ti 749 dolar 26465 tl yapıyor direkt 35 bin tl den başlıyor. Resmen 250 dolar çakmışlar havadan
  2. Karacabey

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

4080 16 gb 1199 dolardı çıkışı. 5080 16gb yine 1000 dolarsa iyi. Ben şimdi amd fiyatlandırmasını merak ediyorum. Amd kartların satılması için efsane bir fiyat performans ürünü yapmak zorunda
  3. Karacabey

ChatGPT 4o Nasıl Erişilir?

Gelmedi diye biliyorum. Yapımcılarının videoları onlar Bir kaç haftaya herkese sunacaklar.
  4. Karacabey

Normal Telefon Hoparlöründen %600 Daha Yüksek Sese Sahip Nubia Music Tanıtıldı!

Ortaokul lise çocukları rağbet gösterebilir. Muhtemelen onlar hedeflendi. Cihaz güçlü değil muhtemelen. Biraz güç ve 120 hz ekranda vardır umarım
  5. Karacabey

RAZER ve DOLCE&GABBANA BİR ARADA.

Ben pahalıyım diyor
  6. Karacabey

Asus Rog Ally 26K'dan Ön Siparişe Açıldı!

Dostum tabii ki zevk meselesi de sence pc nin yerini tutabilir mi el kadar ekran 😁
  7. Karacabey

Mantık işlemiyor bazı yerde. Mesela ben hiç sevemedim fifa dışında konsolu. Ayrıca konsol yerine kasa alıp kumanda takmak hep daha mantıklı geldi bana. Bu ürün de böyle kısa mesafelerde ara ara oynanacak bir şey. Ne konsolun ne pc nin yerini tutabilir. Ayrı b yarıştırmak bile saçma. Para ve...
  8. Karacabey

Bence fiyat 350 dolar Xbox series s gibi bir şey olmalıydı
  9. Karacabey

Bizim için her şey pahalı da 700 dolar da küçük bir para değil bence. Asgari ücretin ortalama 1500 dolar olduğu avrupada. Her ne kadar asgari ücret almasalarda bana fazla gibi geldi.
  10. Karacabey

Yorumlara bakıyorum arkadaşların kaçırdığı nokta bu fiyata bu ne böyle falan diyorlar. Arkadaşlar bu ürün herkes alınsın diye değil. Zengine hitap eden bir ürün. Param olsa gram düşünmem hatta eminim alıp paketini açmadan kullanmayacak saklayacak insanlar bile olacaktır.
  11. Karacabey

Yerli dijital platform tabii

Sansür uygularlar bir kere kafadan orada biter
  12. Karacabey

Tesla Model Y'nin Fiyatı 1,5 Milyon TL Oldu!

Araba olsunda derdimiz bu olsun 😂
Top Bottom