Neler Yeni

Yerli dijital platform tabii

Fatih_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih Özdemir
7 Mayıs'ta TRT dijital tarafından Netflix, BluTV, Disney+ benzeri yerli platform çıkacak sizce bu platform ileriki zamanlarda yabancı dijital platformlara karşı başarı gösterebilecek mi yoksa serüveni daha başlamadan tutulmayarak bitecek mi? Son olarak bu tabii de yerli ve yabancı yapımlar olacak yabancı filmler dahi olacakmış Netflix Disney gibi yerlerde diziler 40-50 dk aralığında oluyor bu tabiide de diziler bu aralıktamı olur yoksa klasik televizyondaki gibi 2 saat falan mı olur? Ben şahsen heyecanlandım yerli bir platform bakalım nasıl olacak 7 Mayıs gelsinde bir an önce deneyimleyeyim diye gün sayıyorum.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
7 Mayıs'ta TRT dijital tarafından Netflix, BluTV, Disney+ benzeri yerli platform çıkacak sizce bu platform ileriki zamanlarda yabancı dijital platformlara karşı başarı gösterebilecek mi yoksa serüveni daha başlamadan tutulmayarak bitecek mi? Son olarak bu tabii de yerli ve yabancı yapımlar olacak yabancı filmler dahi olacakmış Netflix Disney gibi yerlerde diziler 40-50 dk aralığında oluyor bu tabiide de diziler bu aralıktamı olur yoksa klasik televizyondaki gibi 2 saat falan mı olur? Ben şahsen heyecanlandım yerli bir platform bakalım nasıl olacak 7 Mayıs gelsinde bir an önce deneyimleyeyim diye gün sayıyorum.
Sansür uygularlar bir kere kafadan orada biter

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Baybars
Kusura bakmayın ama daha bakmadan neden laf ediyorsunuz? Evet çok fazla alkol vb. şey olmayacak olabilir fakat şu 2 şeyi unutmatın; Bu ülkede çok iyi yönetmenler , oyuncular var ve sakıncalı içerik olmamasına rağmen iyi birçok dizi/film var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,600
Üyeler
166,575
Son üye
Katze1
Top Bottom