Asus Rog Ally 26K'dan Ön Siparişe Açıldı!

Asustan istediğim 2 şey:ürünlerini Türkiyeye getirmesi ve anormal fiyatlarla ürünleri satılmaması.

Knk valla bana çıktı gerçi tam bana değil abime çıktı ama abimin kayıt parasını ben verdim benim sayılır ckwnska yapıma başlandıktan sonra daire yani 3 mu 2 mi onu cekcekler yüzde 50 si tamamlaninca öyle başlarlar bu sene veya seneye Haziran
bana çıkmadı ya of ama yinede pek üzülmüyorum orhantepede oturuyorum kentsel dönüşüm bitti bakanlık evlerimizi yaptı ada bazında temmuz sonu ağustos başı geçicez inşallah 7 ağustosta doğum günüm orda kutlamak istiyorum inşallah yetişir :)

Yorumlara bakıyorum arkadaşların kaçırdığı nokta bu fiyata bu ne böyle falan diyorlar. Arkadaşlar bu ürün herkes alınsın diye değil. Zengine hitap eden bir ürün. Param olsa gram düşünmem hatta eminim alıp paketini açmadan kullanmayacak saklayacak insanlar bile olacaktır.

Yorumlara bakıyorum arkadaşların kaçırdığı nokta bu fiyata bu ne böyle falan diyorlar. Arkadaşlar bu ürün herkes alınsın diye değil. Zengine hitap eden bir ürün. Param olsa gram düşünmem hatta eminim alıp paketini açmadan kullanmayacak saklayacak insanlar bile olacaktır.
aslında 700 dolar bu ürün için iyi fiyat maalesef vergiler yüzünden Türkiye'de zengin ürünü oluyor.

aslında 700 dolar bu ürün için iyi fiyat maalesef vergiler yüzünden Türkiye'de zengin ürünü oluyor.
Bizim için her şey pahalı da 700 dolar da küçük bir para değil bence. Asgari ücretin ortalama 1500 dolar olduğu avrupada. Her ne kadar asgari ücret almasalarda bana fazla gibi geldi.

Belli bir yaşı geçtikten sonra çok işimizi görür ama o fiyat çok faxla.

Bizim için her şey pahalı da 700 dolar da küçük bir para değil bence. Asgari ücretin ortalama 1500 dolar olduğu avrupada. Her ne kadar asgari ücret almasalarda bana fazla gibi geldi.
Bence fiyat 350 dolar Xbox series s gibi bir şey olmalıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri