ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,498
Tren ne alaka ? Gün boyu trene mi bincenTamamda bilgisayarla karşılaştırmanın anlamı ne?
Tren ne alaka ? Gün boyu trene mi bincenTamamda bilgisayarla karşılaştırmanın anlamı ne?
Hayır ama olayı mobil olması? Tren, metrobüs, yatak, koltuk, araba, amuda kalkıp oynayabilirsin. Tren sadece basit anlayabil diye 1 örnek ama basmıyor heraldeTren ne alaka ? Gün boyu trene mi bincen
Seninkide basmio galibaHayır ama olayı mobil olması? Tren, metrobüs, yatak, koltuk, araba, amuda kalkıp oynayabilirsin. Tren sadece basit anlayabil diye 1 örnek ama basmıyor heralde
26bine tokinin 5 taksidini öderiz hocam dsaklşldsadasHocam çok pahalı ama ya 26bin TL
El konsolu bu 26bin TL bir bana mı pahalı geldi 6800xt sistem alınır dedim millet kudurdu trende oynayamazsin amuda oynayamazsin felan26bine tokinin 5 taksidini öderiz hocam dsaklşldsadas
haklısın bu arada 26bine lenovo yoga 7 pro 6800hs alırım keyfime bakarımEl konsolu bu 26bin TL bir bana mı pahalı geldi 6800xt sistem alınır dedim millet kudurdu trende oynayamazsin amuda oynayamazsin felan
26 bin e 2.el laptop alırım bitane + bide rx 6600xt RX 7600 felan felan sistem alırımhaklısın bu arada 26bine lenovo yoga 7 pro 6800hs alırım keyfime bakarım
Konsol olarak vergilendiriliyor.olması gereken piyasamızda max 16.999 falan olmalı 26k ne ya
haklısın. neyse sen onu bunu boşver toki istanbul evleri noldu 250k konut projesindeki dsaklşdsahdsa26 bin e 2.el laptop alırım bitane + bide rx 6600xt RX 7600 felan felan sistem alırım
Knk valla bana çıktı gerçi tam bana değil abime çıktı ama abimin kayıt parasını ben verdim benim sayılır ckwnska yapıma başlandıktan sonra daire yani 3 mu 2 mi onu cekcekler yüzde 50 si tamamlaninca öyle başlarlar bu sene veya seneye Haziranhaklısın. neyse sen onu bunu boşver toki istanbul evleri noldu 250k konut projesindeki dsaklşdsahdsa
Bize çıktı, bekliyoruz.haklısın. neyse sen onu bunu boşver toki istanbul evleri noldu 250k konut projesindeki dsaklşdsahdsa
bana da çıktıda işte 2 mi 3 mü o ne zaman çıkıcak sonrasında sözleşme ne zaman imzalıcaz onu sormuştum da bu sene imzalasak iyi fazla zam gelmeden alalımKnk valla bana çıktı gerçi tam bana değil abime çıktı ama abimin kayıt parasını ben verdim benim sayılır ckwnska yapıma başlandıktan sonra daire yani 3 mu 2 mi onu cekcekler yüzde 50 si tamamlaninca öyle başlarlar bu sene veya seneye Haziran
Knk 2 mi 3 mu inşaatın yüzde 50 si tamamlandıktan sonra cekilcekbana da çıktıda işte 2 mi 3 mü o ne zaman çıkıcak sonrasında sözleşme ne zaman imzalıcaz onu sormuştum da bu sene imzalasak iyi fazla zam gelmeden alalım![]()
Hangi taraftarın tuzla mi basaksehir miKnk 2 mi 3 mu inşaatın yüzde 50 si tamamlandıktan sonra cekilcek