Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

Hocam 4k olayı biraz farklı benim eski TV de 4k açtığım da çok net fark göremiyorum ama ikinci bir tv var 4k pahalı baya onda cam gibi ve aşırı belli ediyor 4k olduğunu ama sinemanin yerini tutamaz hepsinin yeri ayrı
  2. Nquyen

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

Kimle nereye ne zaman gittiğine bağlı 👌 romantik ve güzel bir gece için Arabalı açık hava sinemalarini tercih edebilirsin ya da kafa dengi ortamın varsa toplanıp alkolün filan alıp güzel bir film izleyebilirsiniz ya da en arkada manita ile güzel aktiviteler yapabilirsin seçenek çok tabi sinema...
  3. Nquyen

🔴ASUS Kablosuz Ekran Kartı Üretti

Bunun için ayrı bir anakart gerekiyor ve bu ürünler şuan son kullanıcı odaklı yani sistemi end olmuş başka yapacak bir şeyi yoktur bunu alır 👍 ama pcsi 50 60k etmeyen biri için gereksiz. Yaygın olması için en az 3 yılı var bunun. 1705054006 İkisi farklı biri güç çekiyor diğeri ekran kartı arası...
  4. Nquyen

DLLS 3 + AMD Fluid Motion Frames 4K 200+ FPS

4090 ve 7900xtx koyacan ufff 😁
  5. Nquyen

DLLS 3 + AMD Fluid Motion Frames 4K 200+ FPS

8k da etkili olur mu acaba merak ettim bak 😁
  6. Nquyen

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Müslümanlara hakaret edip ölen insanlara saygısızlık yaparsan sonun böyle olur 👍 ataist ya da ne olduysan artık kimsenin umrunda değil istersen kadınlarınizi partilerde eş değiştirebilirsiniz özgürlük adı altında 👍 bizi ilgilendirmez kimse dinlere karşı hakaret edip buna fikir özgürlüğü diyemez...
  7. Nquyen

Titanyum Kasa S24Ultra Videosu Sızdı!

Çöp 👍 benim fikrim bu ayrıca 14 demiyorum farkindaysan 15 diyorum ve titanyum kasa öncülük etmesi bir şey değiştirmez 👍 bir çok marka zaten benzer teknoloji kullanıyor. Uzaydan gelen bir meteryal değil titanyum 👍 iPhone fan boy yapacaksan elma koy 👍 bu teknoloji Amerika da üretiliyor ve kendi...
  8. Nquyen

Titanyum Kasa S24Ultra Videosu Sızdı!

Al sat yapan biri değilseniz kesinlikle gen 3 yeni çıkan Samsung telefonları öneririm. iPhone 15 çöpüne zaten fark atıyor ama tek sorunu al sata gitmez çünkü fiyatı düşüyor ikinci elde.
  9. Nquyen

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

60 dolar olucak gibi Steam üzerinden ama diğer platformlari bilemicem.
  10. Nquyen

GTX 1000 ve RX 500 Serisi Kartlar İle FSR 3 Frame Generation Denendi ! (Sonuçlar İyi Duruyor)

AMD oyun piyasasının Android'i 👍 düşük bütçeli bir insan çok kolay şekilde sağlam kartlara erişim sağlayabilir ki fsr 3.0 çamur gibi olduğunu herkes biliyor ama 30 FPS almak yerine 80 100fps almak daha mantıklı 👍 bu yüzden AMD genel olarak orta gelirli ya da pahalı kartlara erişimi olmayan...
  11. Nquyen

Apple Iphone 15'lerin fazla ısındığını tespit etti

Çok hızlı çıkardılar ki sadece işlemci, kamera ve çerçeve dışında bir kaç özellik eklediler. Bu da gösteriyor ki 16 serisinde öyle uçuk bir değişiklik beklemeyin 👍 bana kalırsa buda Intel ve AMD işine dönecek. Intel tek tekel bir işlemci olarak yoluna giderken AMD ısınma sorunlarını ve yazılım...
  12. Nquyen

Starlink Aylik 4420$ Maaşla Türkçe Bilen Müşteri Temsilcisi Ariyor!

Vietnam'da var mı yoksa Türkiye de mi oturmamiz gerekiyor?
Top Bottom