Neler Yeni

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

Ellsy

80+ Bronze
Sizin paribu kartiniz falan varmi kart bulunamadi diyor
Yoo yok o onla alakalı değildir büyük ihtimal ben sadece girip kayıt olmuştum buna sonrasında zaten birdaha hiç girmedim Bu kampanyayı görünce deneyeyim dedim oldu hemde 5dk önce falan yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes
Gişe önünde kodu söylersek olmama imkanı var mı acaba gişe önünde de söylenebiliyor

Semhtunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Tunç
webden yaptım ilk hata verdi açıp kapattım sonra bakiye gözüktü bende

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yunus Emre
aynı hatayı ben de alıyorum. çözebilen arkadaşlar olsu mu?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Netflix gibi uygulamalar varken sinema gereksiz. İstediğimde kalkamayacağım, kaçırdığım yeri geri alamayacağım.
Kimle nereye ne zaman gittiğine bağlı 👌 romantik ve güzel bir gece için Arabalı açık hava sinemalarini tercih edebilirsin ya da kafa dengi ortamın varsa toplanıp alkolün filan alıp güzel bir film izleyebilirsiniz ya da en arkada manita ile güzel aktiviteler yapabilirsin seçenek çok tabi sinema salonu her zaman gidilecek bir yer değil her şeyi ayarında yaparsan keyifli olur

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
Koşulları sağlamıyorsunuz hatası alıyorum sürekli hesabımda yeterli bakiye bulunmasına rağmen bitti mi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Onur Yücel
Kimle nereye ne zaman gittiğine bağlı 👌 romantik ve güzel bir gece için Arabalı açık hava sinemalarini tercih edebilirsin ya da kafa dengi ortamın varsa toplanıp alkolün filan alıp güzel bir film izleyebilirsiniz ya da en arkada manita ile güzel aktiviteler yapabilirsin seçenek çok tabi sinema salonu her zaman gidilecek bir yer değil her şeyi ayarında yaparsan keyifli olur
Ayrıca netflixte 4K bile izleyemiyorsun en yüksek paketi aldığında 4K izleyebildiğini söylüyor fakat verdiği görüntü 4K değil, onlarca video var buna dair.
Sinemada imax de bi kere izle bi daha televizyona baktığında kusasın geliyor 😂

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Koşulları sağlamıyorsunuz hatası alıyorum sürekli hesabımda yeterli bakiye bulunmasına rağmen bitti mi acaba
400 tl lik kripto varlık almamışsındır veya aldıysan da tam 400 şeklinde 399 a falan düşmüştür o yüzden 420 falan atıp almak daha iyi

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Aldım hocam 450 tl değerinde bitcoin var
uygulama resetle deene olması lazım 20 bin stok bitmemiştir daha ama zaten aldığın kodu giremiyorsun öyle bir sorun basladı simdi de değişik işler hata veriyor kod girilmiyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Ayrıca netflixte 4K bile izleyemiyorsun en yüksek paketi aldığında 4K izleyebildiğini söylüyor fakat verdiği görüntü 4K değil, onlarca video var buna dair.
Sinemada imax de bi kere izle bi daha televizyona baktığında kusasın geliyor 😂
Hocam 4k olayı biraz farklı benim eski TV de 4k açtığım da çok net fark göremiyorum ama ikinci bir tv var 4k pahalı baya onda cam gibi ve aşırı belli ediyor 4k olduğunu ama sinemanin yerini tutamaz hepsinin yeri ayrı

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
uygulama resetle deene olması lazım 20 bin stok bitmemiştir daha ama zaten aldığın kodu giremiyorsun öyle bir sorun basladı simdi de değişik işler hata veriyor kod girilmiyor

Oldu hocam kodu aldım girdim kabul etti para yüklendi hesaba

Top Bottom