Neler Yeni

Titanyum Kasa S24Ultra Videosu Sızdı!

BabaVoss7

80+ Silver
İşte böyle minecrafttan çıkmışçasına ekranlara ihtiyacımız var abi o ne öyle bükülen ekran filan. Kenarlar yuvarlak olabilir ama s23 ler gibi bence

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Şu cihazlara çöp demekten sıkılmayacaksınız değil mi? Bahsettiğin telefon Xiaomi değil, Apple. Birçok konuda öncü oldu, eleştirildi, hemen ardından taklit edildi. Bkz. Titanyum.
Çöp 👍 benim fikrim bu ayrıca 14 demiyorum farkindaysan 15 diyorum ve titanyum kasa öncülük etmesi bir şey değiştirmez 👍 bir çok marka zaten benzer teknoloji kullanıyor. Uzaydan gelen bir meteryal değil titanyum 👍 iPhone fan boy yapacaksan elma koy 👍 bu teknoloji Amerika da üretiliyor ve kendi vatandaşı bile 15 serisini beğenmiyor ama siz daha teknoloji üretemeyen bir ülkede kendi maliniz gibi savunuyorsunuz 😄 naptın asgari ücretinle taksitli iPhone mi aldın.

Mert

80+ Silver
Çöp 👍 benim fikrim bu ayrıca 14 demiyorum farkindaysan 15 diyorum ve titanyum kasa öncülük etmesi bir şey değiştirmez 👍 bir çok marka zaten benzer teknoloji kullanıyor. Uzaydan gelen bir meteryal değil titanyum 👍 iPhone fan boy yapacaksan elma koy 👍 bu teknoloji Amerika da üretiliyor ve kendi vatandaşı bile 15 serisini beğenmiyor ama siz daha teknoloji üretemeyen bir ülkede kendi maliniz gibi savunuyorsunuz 😄 naptın asgari ücretinle taksitli iPhone mi aldın.
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki, uzaya mı çıkacak, kendi ülkesi neyi beğenmemiş? Hadi onu geçtim, benim asgari ücretimin konuyla alakası nedir?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Samsung Apple’a typc c ile tanışanlar diye laf sokmustu bu titanyum isindede apple demesin

Top Bottom