Çöp benim fikrim bu ayrıca 14 demiyorum farkindaysan 15 diyorum ve titanyum kasa öncülük etmesi bir şey değiştirmez bir çok marka zaten benzer teknoloji kullanıyor. Uzaydan gelen bir meteryal değil titanyum iPhone fan boy yapacaksan elma koy bu teknoloji Amerika da üretiliyor ve kendi vatandaşı bile 15 serisini beğenmiyor ama siz daha teknoloji üretemeyen bir ülkede kendi maliniz gibi savunuyorsunuz naptın asgari ücretinle taksitli iPhone mi aldın.Şu cihazlara çöp demekten sıkılmayacaksınız değil mi? Bahsettiğin telefon Xiaomi değil, Apple. Birçok konuda öncü oldu, eleştirildi, hemen ardından taklit edildi. Bkz. Titanyum.
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki, uzaya mı çıkacak, kendi ülkesi neyi beğenmemiş? Hadi onu geçtim, benim asgari ücretimin konuyla alakası nedir?Çöp benim fikrim bu ayrıca 14 demiyorum farkindaysan 15 diyorum ve titanyum kasa öncülük etmesi bir şey değiştirmez bir çok marka zaten benzer teknoloji kullanıyor. Uzaydan gelen bir meteryal değil titanyum iPhone fan boy yapacaksan elma koy bu teknoloji Amerika da üretiliyor ve kendi vatandaşı bile 15 serisini beğenmiyor ama siz daha teknoloji üretemeyen bir ülkede kendi maliniz gibi savunuyorsunuz naptın asgari ücretinle taksitli iPhone mi aldın.
Yaratmıyor note 20 ultra kullanıyorum zamanla alisiyorsunuz tek el ile bile kullanilabiliyorKöşeli telefonlar elde tutmada problem yaratmıyor mu ? Var mı güncel modellerini kullanan biri aydınlatsın.