Arama sonuçları: *

1. S

🟢 4. OPERATÖR GELİYOR: TÜRKSAT! 📱🚨

İşte bu eve çağırma işine artık 100tl ücret istiyorlar. Belki 10 seneden fazladır kullanıyorum ilk defa bu sene bu kadar arka arkaya kesinti ve sorun yaşadım. Cimer e falan yazıcam belki bir uyarı falan verirlerde eskisi gibi çözüm odaklı çalışırlar.
  2. S

🟢 4. OPERATÖR GELİYOR: TÜRKSAT! 📱🚨

Bende yıllardır kullanıyorum ama son zamanlarda iyice sapıttı. Haftada 2 kere tv ve internet saatlerce kesiliyor. Hepte geceleri denk geliyor kesintiler. Arayınca sabaha bakarız diyorlar. Sabah oluncada geliyor internet. Birde eskiden eve gelip bakarlardı sorgusuz sualsiz şimdi tehdit ediyorlar...
  3. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Kulaklık zaten hijyen ürünü olarak geçiyordu kolay kolay hiç bir satıcı iade almıyordu bildiğim kadarıyla.
  4. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Fotoğrafçı adam gidip en iyi fotoğraf makinasını sipariş edip işini gördükten sonra beğenmedim deyip iade ederse , Sırf seçemediği için ürünün her rengini sipariş edip açıp kurcalayıp sonra beğenmediklerini iade ederse , Bu ürün şuan indirimde ama pek hoşuma gitmiyor alayım belki güzel fiyata...
  5. S

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

Kayıt olurken verdiği 500 hediye paranın üstüne 400 tl sinema bileti parası verdi. 500 tl yi bu zamana kadar anca 650 tl ye çıkarabildim. Keşke çekebilsek o parayla da cips mips bir şeyler alırdık. :D
  6. S

📱Vergisiz telefonda 0,01 TL'lik Tutardan Dolayı Red Yiyen Öğrenci📱

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vergisiz-telefonda-21-kurusluk-posetin-faturaya-yansitilmasi.870829/#post-8028885 Aynı konular farklı kişiler yine başvuru kurallarını okumayıp mağdur olan insanlar...
  7. S

Recep Baltaş Technopat'tan kendi ayrıldığını açıkladı.

Aynen araplar verdi haçlılar falan bize yardım ediyordu hep arap tehlikesine karşı...
Geri