Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Legion Go 2 1999$'dan Satışa Çıktı!

Aynen alırlar zaten bu fiyata. Kafayı yemişler aç firmalara böyle böyle fiyat fikirleri veriyorlar.
  2. StrangerIX

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Ben taa 2021'di galiba aldığımda, çıktığında %50 konsol zamı iddiası olduğundan dijital stoğunu eritiyorlardı. Bir tane teknosa çalışanı Twitter'da post ata ata stokları söylüyordu, onun sayesinde benle arkadaşım alabilmiştik.
  3. StrangerIX

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Zamanında 6000(ps4 pro'yu satınca 3000) liraya iyi aldık ya. Şans diyelim :kekw: Hatta kriptodan kazandığımla beleşe gelmişti aslında. Oyun pek çıkaramadılar eski nesile göre de sonraki nesile bakacağız artık.
  4. StrangerIX

RTX 5070 Ti ÜRETİMDEN KALDIRILIYOR

İnsanlar sizin de dediğiniz üzere araştırma yapmadan-etmeden takılan, sıradan kullanıcılar bir çoğu. AMD bu yüzden tercih edilmiyor çünkü herkes stabil olsun, şöyle ayarları kurcalayayım demiyor. Tak-çalıştır olsun istiyor. Kolay soruna çözüm bulunsun istiyor ki bu kadar para harcanan kartlarda...
  5. StrangerIX

RTX 5070 Ti ÜRETİMDEN KALDIRILIYOR

Çok gereksiz bir genelleme yapmışsın. Nvidia ve Amd aynı fiyatta satıyor olsaydı (ki yurt dışında bazı modellerde öyle) herkes Nvidia tercih ederdi. Bu genelleme değil, gerçekler. Amd ekran kartı yazılımını toparlamaya 1-2 sene önce başladı. O zamana kadar Amd'nin güncellemelerinin...
  6. StrangerIX

Steam Machine/Gamepad/VR Set Duyuruldu!

İnceleme videolarında FSR ile şeklinde duydum ama bence de FSR ile verir bu performansı gibi. Yoksa zaten Steam'deki birçok oyunu rahat rahat oynatır.
  7. StrangerIX

Zaten native demediler. FSR ile 4k 60 olacağı söylendi diye biliyorum. Sistem özelliklerine bakarsak da öyle olacak gibi duruyor.
  8. StrangerIX

We got GabeCube before GTA 6.
  9. StrangerIX

🔴AMD, CES 2026'da 9700F, 9850X3D ve 9950X3D2 İşlemcilerini Tanıtabilir İddiası 🔴

Zen6'da sorun yok sanırsam tüm anakartlar BIOS update ile desteklemeye devam eder. am5 devam yani. Am6 ile Zen7 gelir.
  10. StrangerIX

🔴AMD, CES 2026'da 9700F, 9850X3D ve 9950X3D2 İşlemcilerini Tanıtabilir İddiası 🔴

Sanmam zaten aynı senenin sonunda Zen6 işlemciler geliyor. Daha bunlar piyasada yer edinene kadar Zen6 işlemciler çıkmış olur. Aynen hocam o am6, o da 2028 sonrası demişlerdi sanırsam.
  11. StrangerIX

Bir de Zen6 hemen hemen kesinleşmiş iken çıkış tarihi, Zen5'teki işlemcilerini revize etmek bana garip geldi. 1761480160 9700F iyi olur gibi de diğerlerinin fiyatını kesin şişirirler bizde.
  12. StrangerIX

kesin olur da Zen6 2026 sonu veya 2027 başı tanıtılır diyorlar.
  13. StrangerIX

AMD'nin biraz burnu havalarda gibi duruyor. Piyasayı AMD işlemcileri silip süpürürken daha da piyasadan faydalanmak için CES 2026'da yeni Zen5 işlemciler tanıtması bekleniyor. Şu anlık bir iddia tabi ama Zen6 öncesi bu işlemcileri tanıtıp piyasadan bihaber kullanıcıyı avlamaya çalışıyor...
  14. StrangerIX

🔴 PS6 (Project Amethyst) Çıkış Tarihi Kısmen Belli Oldu! 🔴

Kaynak: AMD ve Sony ortaklığından yeni bir video geldi. PS6 ve gelecek konsol jenerasyonunda kullanılacak teknolojiler hakkında konuşuldu. AI ile kısalttım, çeviride hata yapmamak için. Yeni konsolda kullanacakları teknolojilerin detayları: Makine Öğrenimi ve Nöral Diziler (Neural Arrays)...
  15. StrangerIX

🔥iPhone 17 Pro Max batarya ve ısı karşılaştırması sonuçları çıktı 🔥

Aynen simli versiyonu bu, e-simli olanda kapasite çok az daha fazla. Onunla daha yüksek süre yapardı.
  16. StrangerIX

🔥iPhone 17 Pro Max batarya ve ısı karşılaştırması sonuçları çıktı 🔥

Sayının bir kez daha abartı olduğunun kanıtlarından olmuş. Ne kadar dezavantajlı kısımları varmış gibi görünse de, Apple efektif kullanımı daha iyi beceriyor Android modellere göre. Eskisi gibi çok çok geride de kalmıyor Android'e göre. Hatta bazı Apple arayüzlerini bile kopyalamaya başladı...
  17. StrangerIX

Xiaomi 17 Pro ve Pro Max tanıtıldı

Videonun sonlarına doğru var.
  18. StrangerIX

🔴 Starlink, Ek Ödeme Yapmadan 12 Ay Abonelik Karşılığında Kit Verecek🔴

hız yine iyi bazı konumlar için ama ping yüksek rekabetçi oyunlar için.
  19. StrangerIX

🔴 Starlink, Ek Ödeme Yapmadan 12 Ay Abonelik Karşılığında Kit Verecek🔴

Nisan ayında başlanmış ve yavaştan yayılıyor gibi. Türkiye'ye olur da gelirse bu abonelikle ne kadar olur sizce?
  20. StrangerIX

🔴Starlink,Türkiye'deki Operatörlerden Altyapı İçin Fiyat Teklifi Almaya Başladı🔴

Özel fiyatlandırma olur mu acaba ben orasını merak ediyorum. Daha erken de gelecekti, önünü kesmişlerdi geçen sene. Belki de daha rekabetçi bir fiyat peşindeydiler. 1756315397 Aynen ping olayı sıkıntı ama mesela hiç internet alamayan veya sürekli neti kopan konumlar için ilaç gibi.
Geri