🔥iPhone 17 Pro Max batarya ve ısı karşılaştırması sonuçları çıktı 🔥

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,227
TechDroider adlı Youtube kanalının yaptığı batarya ve ısı testine göre sonuçlar aşağıdaki gibi

G2ovfwmXkAAzZJT.webp
G2ovt_kXAAAQuMv.webp

G2ov6HlWgAAO3FO.webp
G2ov6HjWQAAyu73.webp

Daha detaylı bilgi için:

Apple için gerçekten çok iyi bir sonuç olmuş bu özellikle 7500mAh bataryalı Xiaomi 17 Pro Max ile kıyaslamaya göre

arada 3 bin mah fark var ama aynı süreyi veriyor vay be

Apple için gerçekten çok iyi bir sonuç olmuş bu özellikle 7500mAh bataryalı Xiaomi 17 Pro Max ile kıyaslamaya göre
Sayının bir kez daha abartı olduğunun kanıtlarından olmuş. Ne kadar dezavantajlı kısımları varmış gibi görünse de, Apple efektif kullanımı daha iyi beceriyor Android modellere göre.

Eskisi gibi çok çok geride de kalmıyor Android'e göre. Hatta bazı Apple arayüzlerini bile kopyalamaya başladı diğer markalar da.

Google da lisanssız uygulamaların önünü keserse Apple'a avantaj binmeye başlar yavaştan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında sadece güç performansında geride ama genel kullanım açısında batarya süresi baya iyi. Muhtemelen testlerde de çip çok ısıyla zorlanmasın diye güç kesiyordur, kısıtlama olmasa iyi performans da verebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu 4832mAh imiş, 5088 olanı olsa geçermiş de süresini Xiaomi'nin.

Verimliliğin önemi adlı çalışma olmuş biraz yazılımla gerçekten iyi ayarlıyorlar bu şeyleri

Google da lisanssız uygulamaların önünü keserse Apple'a avantaj binmeye başlar yavaştan.
Gidişat oraya doğru gidiyor Androidin bir hoş yönü özgürlük tarafıydı onu da kaldırırlarsa gerçekten bir özelliği kalmıyor tercih etmek için. Yavaştan custom rom işini de öldürmeye başladılar.

Bir de bu 4832mAh imiş, 5088 olanı olsa geçermiş de süresini Xiaomi'nin.
Avrupa sürümü galiba bu Amerika sürümü ile arasında kabaca hesaplarsak 14 saat 14 dakika civarı yapıyor eğer böyleyse harika

Avrupa sürümü galiba bu Amerika sürümü ile arasında kabaca hesaplarsak 14 saat 14 dakika civarı yapıyor eğer böyleyse harika
Aynen simli versiyonu bu, e-simli olanda kapasite çok az daha fazla. Onunla daha yüksek süre yapardı.

Bende bugün itibariyle teslim aldım telefonu şansa bak :D

Daha telefon bana alışmadı o yüzden bugün 2 kere şarja taktım zaten elime 53 şarj seviyesiyle ulaştı, bakalım uzun vadede ne olacak. (pro max değil pro kullanıyorum)

Bende bugün itibariyle teslim aldım telefonu şansa bak :D

Daha telefon bana alışmadı o yüzden bugün 2 kere şarja taktım zaten elime 53 şarj seviyesiyle ulaştı, bakalım uzun vadede ne olacak. (pro max değil pro kullanıyorum)
Hayırlı olsun hocam bende yakında geçmeyi düşünüyorum ama Pro mu Pro Max mi alsam kararsız kaldım kullanımınız sonucu yorum yapabilirseniz çok iyi olur

Hayırlı olsun hocam bende yakında geçmeyi düşünüyorum ama Pro mu Pro Max mi alsam kararsız kaldım kullanımınız sonucu yorum yapabilirseniz çok iyi olur
Sağolun hocam, ben büyük telefon kullanmayı sevmediğim için pro aldım yoksa pro max kesin daha iyidir. 16 pro kullanıyordum öncesinde onun bataryası işimi görüyordu. Bu seride de sıkıntı yoksa pro rahatlıkla alınabilir.

Geri